A legjobb 9 stílusos férfi olasz bőröv típus

Ha a bőrtermékeket választjuk, nyilvánvaló, hogy az első márka, ami eszünkbe jut, az olasz bőrtermékek. Legyen szó aktatáskáról, táskáról, óraszíjról, derékövről stb., Bármi bőrrel készült, az olasz bőr anyag a legtartósabb, legjobb minőségű és minden tekintetben gazdag.

stílusos-férfi-olasz-bőr-övek-típusok

A derékövek a maguk módján divat -nyilatkozatok a divatvilágban. Az olasz bőrövek a legjobb választás férfiak és nők számára, hogy jellegzetes hatást fejtsenek ki öltözködésükben. Amikor az olasz bőrről beszélünk, biztosak lehetünk a minőségben, mivel az olasz vállalatok szakértői által készített bőr hosszú folyamaton megy keresztül a tapasztalt gyártók irányításában és felügyeletében.

Puha és eredeti olasz bőrövek:

Íme a 9 legfelső modellje az olasz bőröveknek a férfiak számára.

1. Fekete formális olasz bőröv:

Fekete formális olasz bőröv

A fekete olasz bőröv önmagában gazdag identitásdarab, ha magas rangú férfi viseli. Öltözködésének értéke valóban növekszik a sima, önvarrott és tervezett bőröv nagyszerű megjelenésével.

2. Barna Vintage férfi olasz öv:

Barna Vintage férfi olasz öv

A barna vintage olasz bőröv szemet gyönyörködtető kiegészítő lehet a testeden, hogy sokak szemét vonzza. A derékövek vintage mintái különösen a különböző emberek eltérő választása. A vintage bőrövek saját dombornyomott kialakításúak a bőrön, amely félelmetesen néz ki durva farmer megjelenéssel.

3. Férfi szürke kézzel festett olasz öv:

Férfi szürke kézzel festett olasz öv

A szürke, kézzel festett olasz bőrövek férfiaknak egy formatervezett deréköv, amelyet a férfiak drasztikus megjelenés mellett döntenek. A szürke bőr deréköv hűvösnek tűnik, világos színű nadrággal a munkahelyén és akár alkalmi viseletben is. Néhány férfi még a pártokban is ugyanezt részesíti előnyben.

4. Tervező olasz derékövek férfiaknak:

Tervező olasz derékövek férfiaknak

Az olasz bőrön lévő, formatervezett deréköv fantasztikusan néz ki. Az olasz kézművesek kézzel készített kézműves termékeket terveznek bőrövön, koponya mintákkal, koronával, kör alakú stb. Különleges függőkkel, amelyek az övhöz vannak rögzítve. A tervezők által készített deréköveket az emberek választása szerint választják ki.

5. Olasz szövött férfi deréköv:

Olasz szőtt férfi deréköv

A férfiaknak szőtt bőrből készült derékövek elképesztő minták az olasz bőrövekben. A szőtt olasz bőrövek minősége és választéka magas, de a megjelenés megszámlálhatatlan.

6. Navy Blue alkalmi olasz bőrövek:

Navy Blue alkalmi olasz bőrövek

A sötétkék férfi olasz bőrövek kifejezetten az ügyfél választása szerint készülnek. A sötétkék szín nagyszerű megjelenése lenyűgöző, és csodálatosnak tűnik az ember derekán.

7. Olasz fejérme deréköv:

Olasz fejérme deréköv

Néhány olasz bőr férfi övet fém borítással terveztek, amely vonzóbbá teszi az öv kialakítását. Számos mintát találhatunk a bőr borítóin és színein.

8. Luxus velúr olasz olasz férfi derékövek:

Luxus velúr olasz olasz férfi derékövek

A világos színek a bőrövekben megkülönböztető hatást gyakorolnak a férfiakra, ha derékvonalon viselik. A világosbarna vagy mondjuk bőrszínű bőr fantasztikusan néz ki világos és sötét színű nadrággal egyaránt.

9. Férfi olasz vékony bőröv:

Férfi olasz vékony bőröv

A vékony olasz bőrövek férfiaknak formatervezett megjelenéssel rendelkeznek. A vékony bőröv kemény bőrből készült, és tartós is. A vékony derékövek is láthatók rajtuk végzett mesterséggel. Ez egy személyes tervezési döntés.

Az olasz bőrművesek kemény munkát végeznek minden bőröv elkészítésén. A bőrövek készítésének folyamata szintén hosszú folyamat. Valójában emiatt az olasz bőrövek minősége olyan tartós, rugalmas, lenyűgöző, és kétségtelenül olyan darab, amelyet évekig kell használni.

Az olasz bőrövek nagyon könnyen kiemelkednek a többi közül. A friss bőröv szaga különbözik a többitől, és nem minden más vegyi anyaghoz hasonló. Az olasz bőr simasága és rugalmassága elképesztő. Az olasz bőr színe tiszta, és garantáltan nagyon hosszú ideig tart, ha megfelelően használják. Az olasz bőrövek még súlyukban is nehézek, és a gazdagságukat a derekukon hordva érezhetjük. Valóban, ez a divat az olasz bőröv viselése.