15 seje og stilfulde pandebånd til mænd

Pandebånd vurderes af både mænd og kvinder. Uanset om det er fest eller en anden lejlighed, elsker mænd at bære dem som adressetøj, hvis man taler om tennis det velkendte og berømte spil, er spillerne vant til pandebåndene. Mænds pandebånd er kommet på markedet fra år. Pandebånd behandles som det mest seriøse tilbehør af mænd. De fås i mange farver og mærker. Her kan du finde det bedste top 15 pandebånd til mænd til at forbedre din stil. Prøv at bruge dem efter de begivenheder, der sker i dit liv.

Seneste mænds pandebånd til sport med billeder:

Her præsenteres top 15 pandebånd til mænd for at opfylde deres modeønske.

1. Denim hovedbånd:

Denim hovedbånd

Super blødt hovedbånd til mænd er ideelt til Cross Fit, løb, træning eller sport. Cool denim-look print er lavet af Flex (polyester/spandex) og er bakket med strækbart, sort Supplex kendt for sin evne til at transportere sveden væk og holde den fra øjnene.

2. Fitness pandebånd:

Fitness pandebånd

Disse levende strikkede pandebånd er virkelig en hurtig, slank løsning til at tæmme vildt hår eller holde sved fra øjnene. Hvis du bruger pandebånd, ved du, at du ikke kan have nok. Din gymnastik bestie har måske også brug for en! dette strækker sig komfortabelt til alle størrelser. Dette meget bløde materiale vil ikke forårsage forstyrrende tryk, mens du udfører det job, det skal udføre. Disse pandebånd forbliver bedst på plads, hvis de er delvist på din egen pande og delvist på dit eget hår, så de ikke glider af.

3. Flettet mænds pandebånd:

Flettet mænds hovedbånd

Vareliste er til at begynde med brun flettet pandebånd i kunstlæder. Pandebåndet er bygget til ordre, hvilket betyder, at du ikke får det egentlige pandebånd på billedet ikke desto mindre vil det være den samme trim, farve, stil osv. Designplacering kan variere meget lidt fra den på billedet, alt efter hvor det absolut blev skåret.

4. Bredt pandebånd til mænd med langt hår:

Bredt pandebånd til mænd med langt hår

Brede hovedbånd er meget i trend med mænd. De elsker at bære dem på lange hår. Let tilgængeligt på markedet, dette brede pandebånd lavede en niche blandt andre pandebånd. De er meget efterspurgte og ser flotte ud at have på.

5. Strikket pandebånd:

Strikket pandebånd

Denne strikkede hovedbøjle eller strikkede hårpakke er god til daglig brug når som helst i stort set enhver sæson. Det kan holde dit eget hår eller dreads fra ansigtet og under kontrol. Omfanget af hovedbånd strækker sig 56 -62 cm (22 ″ -24,4 ″), men de kan fremstilles i alle mulige størrelser. Lavet med stor tålmodighed af god kvalitet – 49% uld og 51% akryl blandet garn i så smuk trækul farve.

6. Yoga hovedbånd:

Yoga pandebånd

Dette smukke tryk viser efterårets pragtfulde farver lag på lag og skaber et endeligt resultat, der er i konstant forandring og kompleks. Det ser ud til at være sammenflettet, og dette lette og fleksible printede præstationsstof er vært for organiske og geometriske mønstre! Et fantastisk skridsikkert tilbehør, der komplimenterer rødt, blues, grønt og alt deriblandt! Dobbeltlaget lover et skridsikkert pandebånd. Wicking og en antimikrobiel foring holder dig ren og tør.

7. Julepandebånd til mænd:

Julepandebånd til mænd

Pandebånd/svedbånd, tredobbelt tykt frotté for maksimal polstring, svedabsorbering og studsepromotion. Polyester tråd og kvalitets 100% bomuld.

8. Mænd Stripes Pandebånd:

Mænd Stripes Pandebånd

Det er altid sjovt at vælge fra disse “bjerg af pandebånd” personligt !, dette er nyttigt til regelmæssig eller afslappet brug, mænd kan prøve dette ene hovedbånd for at undgå svedproblemer. De ser også fabelagtige ud på vej rundt i byen! Passer fra 2 år og opefter.

9. Ribbet hovedbånd:

Ribbet hovedbånd

Denne fortegnelse er til Ribbed Loop Cowl – et virkelig alsidigt minimalistisk stykke med funktionalitet i tankerne. Det går godt over en almindelig hvid tee, en hyggelig sweater eller højere en vinterfrakke! Derudover giver det en smuk gave.

10. Pokemon Men Pandebånd:

Pokemon Men Pandebånd

Fra træning i gymnastiksalen, Cross Fit, maratonløb til løbende ærinder, Lifestyle Headbands præstationsbånd er et ideelt tilbehør til ubesværet at stoppe dig med at se og føle dig godt, mens du forbliver aktiv. Hvert pandebånd griber bekvemt fat i håret for den flyve væk. Alle stilarter er fremstillet i USA og skal bestemt vaskes i hånden og dryppes. Placer venligst nær hårgrænsen for maksimal ydeevne.

11. Bindfarvet hovedbånd:

Bindefarvet hovedbånd

Boho Tie-farvet pandebånd + Alsidigt hovedbånd 12 metoder til at bære blødt og glat stof får dig til at føle dig godt tilpas, når du bærer dem. Fantastisk til hverdag!

12. Dreadlocks hovedbånd:

Dreadlocks hovedbånd

Dette er et super behageligt og stilfuldt mænds hovedbånd i et stammemønster. På grund af bredden er den velegnet til dreadlocks eller krøllet og tykt hår. De giver to forskellige længder: 20 tommer eller 22 tommer (+/- 0,5 ″). Under alle omstændigheder er materialet super elastisk, så pandebånd passer til alle. Under alle omstændigheder er pandebåndet meget elastisk og justerbart, så det kan passe til alle! Boho Tie-farvet hovedbånd + Alsidigt hovedbånd 12 måder at bære Blødt og glat stof på, får dig til at føle dig godt tilpas når du bærer dem. Fantastisk til hverdag!

13. Hippy Boho Gypsy Pandebånd:

Hippy Boho sigøjnerpandebånd

Vareliste er til at begynde med grønt, guld, creme og hovedbånd i hippiestil. Pandebåndet er designet til at bestille, hvilket betyder, at du ikke får det præcise pandebånd på billedet, men det ville være samme trim, farve, stil osv. Designplacering kan variere lidt fra det vigtigste på billedet baseret på, hvor det absolut blev skåret.

14. Mænds uldpandebånd:

Mænds uldpandebånd

Stilfuld og enkel chunky strikket Merino uld Pandebånd Ørevarmer til mænd eller kvinder i fantastisk brændt orange 100% uld. Dette er det bedste pandebånd i vintre.

15. PacMan Pandebånd:

PacMan Pandebånd

Disse pandebånd er gode til løb, yoga eller fantastisk madshopping! De forbliver på dit hoved! Fløjl på bagsiden klæber til dit hår, selv under aktiv sport. Jeg afsluttede lige en workshop med en, der holdt mine bands tilbage hele løbet.

Så mænd her er de bedste pandebånd til dig. Jagt ikke her og der, når de topundersøgte top me pandebånd er her. Prøv en af ​​dem i henhold til din smag eller måde. Disse pandebånd bæres ikke kun af mænd, men er også pandebånd til kvinder.