15 smukke og søde baby hovedbøjedesign

Hvis dit barn har brug for et betydeligt mål skiftevis meget lidt hår, er pandebånd en dejlig stil for din unge dame. Dagen for din lille engel er forkortet, indtil du ikke klæder hendes hår. Uanset hvor babyisk hendes hoved er, kan du konsekvent opnå dem med det smukke, farverige, analoge hovedtilbehør, der vises i kunstnermønstre. Disse funklende hovedklemmer, blomsterpandebånd og passende hovednåle sørger ikke alene for at samle din babys hår i bopæl, men derudover sikre et beundringsværdigt udseende efter hende.

Smukke og stilfulde pandebånd til babyer med billeder:

Her er top 15 baby pandebånd til at pynte din lille vinkel til lejligheder og fester.

1. Tiara pandebånd til baby:

Tiara pandebånd til baby

Disse florat cord tiara pandebånd er det smukke tilbehør til din baby og understøtter at pynte din elskede lille pige. Mange forældre sætter et blomsterbånd med kransebånd til deres babypiger i mellemtiden hjælper sådanne pandebånd med at style din smukke baby som en sød lille kerub. Prøv disse søde babyhårbånd på deres fødselsdage.

2. Strækbart hæklet babyhovedbånd:

Stretchable Baby Hovedbånd

Disse smukke strækbare pandebånd passer perfekt til dit nyfødte hoved. Disse hæklede babyhårbånd er også let tilgængelige online markedsforretninger. Selv du kan gå til dit markedssted, du kan finde dem meget let.

3. Blomsterpandebånd:

Blomsterpandebånd

Prøv det bemærkelsesværdige hårtilbehør til din søde lille baby, der består af farverige blomsterideer med et glimrende glimt. Dette vil være et designerhårbånd, som er et absolut nødvendighedsbehov for hver baby.

4. Pandebånd til babybånd:

Babybånd Pandebånd

Dette smukke bånd er meget elegant tøj til babyerne. De består af silkeblødt bånd med strækbar hækling fastgjort til det. Nyfødte piger til piger er meget attraktive og smukke at have på.

5. Golden Baby Pandebånd:

Golden Baby Pandebånd

Dette guldbånd i hovedet er meget stilfuldt og elegant og vil helt sikkert gøre din baby pige mest slående og sej. Den gyldne grønne blomst, der er knyttet til leopardmønsteret strækbar elastik. De ser meget gode og fantastiske ud at have på.

6. Stilfulde babyhovedbånd:

Stilfulde baby hovedbånd

De stilfulde babyhovedbånd tilføjer mere sødhed til din baby. De administrerer ikke kun hårene på din søde tærte, men gør dem også specielle. Disse attraktive pandebånd er meget behagelige og lette at have på.

7. Bohemian Sunshine Pandebånd:

Boheme Sunshine pandebånd

Bohemian Sunshine -pandebåndet er bare et perfekt sommerpandebånd, der lyser din babys dag. De fantastiske farver, herunder grøn, rød, gul og pink morgenfrue er detaljeret i midten med hvide perler. Det yndige hvide bånd tilføjer lidt nåde til det trendy hovedbånd. Brug den til enhver begivenhed eller fest for at fuldføre ethvert sommeroutfit.

8. Pandebånd i hvid sten:

Pandebånd i hvid sten

Det dejlige hvide Pearl hovedbånd har håndlavede roser i gul, varmrosa og pastelblå. Det gule udvidelige bånd forbedrer en unik touch. Pandebåndet er yderligere forstærket med en enkelt stor perle omkranset med rhinestones, der tilføjer et godt slag til hovedbåndet. Det er perfekt at parre med ethvert outfit til alle lejligheder.

9. Tri Flower Multi Color pandebånd:

Tri Flower hovedbånd i flere farver

White Mini Three flower Multi color Pandebånd er et perfekt hovedtilbehør, der består af en smuk buket med slående trefarvede rosetter af gule og sorte farver med en storslået hvid blomst i midten. Der er en blændende Rhinestone på det største marked for blomsterne med et hegn af glitrende diamanter. Det er et smukt hovedbånd, der kan bæres til enhver lejlighedstype.

10. Eve Garden Pandebånd:

Eve Garden Pandebånd

Disse søde Eves Garden pandebånd er unikt designet til at give dit barn pige en hel look. Dette komfortable pandebånd har flerfarvede 3D blomsterapplikationer med blade applikationer i hele bandet. Test det nu.

11. Love Studded Pandebånd:

Love Studded Pandebånd

White Love Studded Pandebånd er bare et sødest pandebånd, hver baby pige burde have. Det er kærlighed skrevet med stenudsmykninger og er meget behageligt. Brug den til enhver lejlighed og få din lille prinsesse til at se yndig ud.

12. Star Pandebånd:

Star Pandebånd

Dette guldstjernepandebånd er det rigtige hårbånd til din lille pige. Elfenbenelastik består af guldstjerner, der måler cirka en tomme og er lænket sammen, og sikrer den rigtige pasform. Dette guldpandebånd kommer i størrelser nyfødt til voksen. Guldstjernepandebåndet kan bæres som et boho -hovedbånd eller længere tilbage på hovedet, f.eks. Et traditionelt hovedbånd.

13. Stribet topknude hovedbånd:

Stribet topknude hovedbånd

Prøv disse fantastisk fantastiske pandebånd, som er meget slående og smarte. Disse er unisex pandebånd og ser smukke ud med enhver form for baby kjole. Klæd din baby på med disse strippede hovedbånd i topknude og gør ham eller hende til prinsens eller prinsessen for parterne.

14. Hovedbånd i ruskindsløjfe:

Suede Bow hovedbånd

Tjek, at disse pandebånd i ruskind er flotte til den unge pige i dit liv. Buer måler cirka 2,5 ″ og er fastgjort til mindst en størrelse, der passer til alle nylonbånd, der kan være bløde, vokse med din unge og vil ikke efterlade et mærke på det lille hoved.

15. Buffalo Plaid baby hovedbøjle:

Buffalo Plaid baby hovedbøjle

Prøver du at finde noget, der passer til det trendy babyrøde og sorte ferietøj? Disse 3 1/2 tommer buffalo plaid buer er for søde til at modstå! Buffalo plaid pandebåndet er helt håndlavet, håndsyet og varmeforseglet med omhu. Du kan endda vælge at eje din julebue fastgjort til et variabelt pandebånd til de små trendy damer (hvor CUTE ville de nyfødte billeder være?) lås eller bånd ved kassen.

Få det bedste pandebånd til din søde baby, og tilføj klasse og stil til hans eller hendes udseende. Prøv disse ovennævnte pandebånd og mærk ændringen. Disse pandebånd er simpelthen ude af kommentar eller målløse. Babyer er specielle for hver forælder. Så klæd dem på med disse velundersøgte pandebånd. Du kan bruge disse bånd til enhver lejlighed, fester, fødselsdag osv. Desuden er disse bedst til den første shootout af din baby.