9 Moderne hæklede pandebånd til babyer og voksne

Et pandebånd er til gavn for dig på mange måder som at beskytte dine øjne mod håret, være en del af frisure osv. Du kan også bære det til forskellige lejligheder som en afslappet udflugt, en fest eller en udendørs sport. Den bæres af mænd, kvinder, børn og babyer. Pandebånd klassificeres hovedsageligt på grundlag af materiale og teknik, der bruges til vævning. En sådan type pandebånd, der er populær på grund af sin væveteknik, er de hæklede pandebånd.

I modsætning til et strikket hovedbånd indebærer et hovedbånd i hæklet stil syning af tråd eller garn i et stof ved hjælp af en lille krog lavet af metal eller træ. Hver enkelt søm i en hækleteknik forsegles også umiddelbart før den går videre til den næste søm, i modsætning til normal strikning.

Bedste hæklede pandebånd til babyer og voksne:

Følgende er Top 9 typer af hovedbånd i hæklet stil,

1. 3 Strandhæklede pandebånd:

3 Strandhæklede pandebånd

I modsætning til en konventionel pandebåndstil, der har et udbredt design, består et 3 -strenget pandebånd af 3 små og præcise, lige, hæklede tråde, som er ret bekvemme og behagelige at have på. Disse ses for det meste at være piger, der hækler pandebånd, da designet passer til deres look.

2. Sløjfeformede pandebånd:

Sløjfeformede pandebånd

Innovative og kreative former i hovedbånd i hæklet stil giver det et mere attraktivt look. Et sådant kreativt formet pandebånd er et hæklet sløjfe hovedbånd. Den har en sløjfe og ser meget trendy ud, men alligevel tiltalende.

3. Blomsterformede hæklede pandebånd:

Blomsterformede hæklede pandebånd

Som du læser ovenfor, giver inddragelsen af ​​forskellige former i et hovedbånd i hæklet stil det altid et mere forhøjet look. En anden sådan unik formet hovedbøjle er et hæklet blomsterhovedbånd. Den har enten en enkelt stor blomst vævet på forsiden, og flere små blomster er vævet tæt sammen. For det meste ses blomsterformer på hæklede babyhovedbånd, der får dem til at se sødere ud.

4. Et nøglebånd:

Et nøglepandebånd

Et One Skein pandebånd er det enkleste hæklede hovedbåndsmønster, da det kun består af en enkelt knude hæklet strimmel. Du kan yderligere tilpasse denne enkelt strimmel efter din bekvemmelighed og krav. For eksempel, som i billedet ovenfor, kan du vedhæfte en knap eller andet lignende tilbehør til hovedbåndet. Dette ses oftest som et hæklet hovedbåndsmønster til voksne, især kvinder.

5. Crown Crochet Pandebånd:

Crown Hæklet Pandebånd

Et kronehovedbånd er vævet i et kroneformet design til enten et moderigtigt look eller et sødere look. Da folk kan lide at bære disse bånd på deres søde babyer, kan det også kaldes som hæklet babyhovedbånd.

6. Chevron hæklede pandebånd:

Chevron hæklede pandebånd

Chevronformede pandebånd har flerfarvet design i V-form, hvis vandret og Zig-zag-form, hvis lodret. De er mest kendt som hæklede pandebånd til voksne, da designene ikke er egnede til børn eller babyer.

7. Dread lock Pandebånd:

Dread lock Pandebånd

Mange mennesker har frygtede hår, dvs. deres hår har en tæt og luftig konsistens, og derfor kan de ikke bindes. For sådanne mennesker viser et dreadlock hovedbånd sig at være en perfekt løsning. Det er et hæklet elastisk hovedbånd, der giver maksimal fleksibilitet til behageligt hårarrangement, og dets mønster har luftlommer, der lufter dit tætte hår.

8. Perlerede hæklede pandebånd:

Perlerede hæklede pandebånd

Som navnet selv antyder, er et perleret hovedbånd besat med smukke perler for at forbedre udseendet. Ovenstående billede er et hvidt pandebånd med skinnende brune perler.

9. Broderede hæklede pandebånd:

Broderede hæklede pandebånd

Broderede pandebånd har håndlavede broderimotiver af forskellige typer vævet på dem for et bedre udseende. Ovenstående billede af blomsterbroderet pandebånd giver dig en mere klar idé om dette pandebånd.

Således har du set, at pandebånd er et vigtigt tilbehør til tøj. Et hæklet hovedbånd er populært for sin unikke fremstillingsteknik og har også et særpræget unikt udseende. Du kan bære et blomsterdesignet pandebånd på din baby, mens du bruger et chevron -hovedbånd til dig selv.