9 smukke blomsterpandebånd til babyer og piger

Et pandebånd er et klassisk tøjtilbehør, der tjener flere formål, såsom at forhindre kontakt med hår med øjne, et element af frisure, lave en fashion statement osv. Det ses for det meste at være et feminint produkt. Kvinder kan bære pandebånd næsten ved alle lejligheder, det være sig en fest eller en afslappet udflugt eller sport. Det mest populære og almindeligt foretrukne hovedbøjle er et blomsterhovedbånd, dvs. et blomstret designet hovedbånd. Det være sig piger eller damer eller kvinder, blomsterpandebånd er det mest populære valg. Baseret på faktorer som montering, formål, stil osv.,

Bedste blomsterpandebånd til babyer og piger:

Følgende er Top 9 typer blomsterpandebånd,

1. Stofblomstpandebånd:

Stofbånd i blomst

Flower girl pandebånd lavet af stof er bløde på ydersiden og består af fleksibel elastik på indersiden for at strække sig i henhold til hovedstørrelsen. Dens fleksibilitet gør den velegnet til forskellige lejligheder som en fest eller sport eller afslappede udflugter osv. Ovenstående billede er et stof lavet af hvidt blomster i stof.

2. Hårde blomsterbånd:

Hårde blomsterbånd

Hårde pandebånd med blomstret design er hovedsageligt lavet af plast og sjældent af noget andet materiale. De giver meget minimal fleksibilitet i forhold til stofpandebåndene. Men de er mere robuste og holdbare i forhold til stofferne. Ovenstående billede er et hårdt sort blomsterhovedbånd.

3. Broderede pandebånd:

Broderede pandebånd

Et broderet hovedbånd involverer smukt vævet blomsterdesign på et hovedbånd for at løfte sit udseende. Det er indlysende, at broderi kun er muligt på stofpandebånd. Ovenstående billede er et rødt blomsterhovedbånd med et smukt håndvævet broderidesign.

4. Beaded Floral Pandebånd:

Perlerede blomsterpandebånd

Beaded pandebånd er hovedsageligt blomsterpiger pandebånd, fordi designet og perlerne bruges til at give et feminint touch til pandebåndene. Polerede hvide perlerede pandebånd bruges i bryllupper af bruden. Ovenstående billede er et hvidt perleret blomsterhovedbånd, der bæres af en brud.

5. Blomstret hovedbånd med hovedindpakning:

Blomstret hovedbånd med hovedindpakning

Disse hovedomslag er de store blomsterpandebånd, der dækker en stor del af hovedet og er besat med et blomsterdesign. Det er meget gavnligt som beskyttelsesudstyr til panden og håret. En hovedomslag er oftest kun velegnet til fritidstøj eller festtøj.

6. Naturlige blomsterpandebånd:

Naturlige blomsterpandebånd

Et naturligt blomsterbesat pandebånd indebærer brug af ægte blomster til pandebånd, der giver det et smukt naturligt udseende. Det er meget populært blandt unge kvinder at blive båret ved bryllupsceremonier eller andre trendy funktioner. Den eneste ulempe er, at de er letfordærvelige inden for en kort tidsramme. Ovenstående billede er et smukt pandebånd besat med ægte naturlige blomster.

7. Trykte blomsterhovedbånd:

Trykte blomsterhovedbånd

Trykte pandebånd har forskellige typer smukke udskrifter på sig. Ofte kaldes disse babyblomstpandebånd, da de for det meste bæres på babyer. Disse blomster kan være trykt på et hovedbånd i stof eller på et hårdt hovedbånd af hård plast. Ovenstående billede er et trykt hovedbøjle båret af en sød baby.

8. Crown Floral Pandebånd:

Kronblomstret pandebånd

Det er en opgradering til et perlebånd eller naturligt blomsterhovedbånd, hvorved bærestilen er hoveddelen af ​​dette hovedbånd. Et blomstret kronehovedbånd bæres som en krone og måske et perle- eller blomsterhovedbånd. Billedet ovenfor er et hovedbånd i metaldesign.

9. Fjerede blomsterpandebånd:

Fjerede blomsterhovedbånd

Som navnet antyder, er det enhver form for pandebånd ledsaget af smukke fjer. Det giver pandebåndet et elegant look. Ovenstående billede er en mor & datter iført et fjerret pandebånd.

Således har du måske set, at et blomsterhovedbånd, der er det mest populære pandebånd, også er meget smukt i sit udseende. Der findes forskellige typer blomsterpandebånd, der er velegnede til forskellige formål. Hvis du vil gå til en udendørs sport, er et blomsterhovedbånd i stof en god mulighed, mens hvis det i dag er din bryllupsdag, skal du gå efter et kronepandebånd.