Sådan laver du et pandebånd til din baby derhjemme?

Uanset om håret er kort eller langt, spiller pandebånd en vigtig rolle i påklædningen af ​​frisurerne. Selv bare at bære dem for at beskytte håret til at komme foran praktiseres også blandt piger og kvinder uden alder. Det er et vigtigt dekorativt tilbehør, der tilføjer noget skønhed til din frisure. Men ved du det, du kan nu også lave nogle dekorative pandebånd derhjemme!

Sådan laver du pandebånd derhjemme:

Her er nogle af de bedste punkter, der kan lære dig at lave pandebånd derhjemme med forskellige ingredienser,

1. Elastisk bånd hovedbånd:

Elastisk bånd hovedbånd

Tænker du på, hvordan man laver et pandebånd ved hjælp af bånd og elastik? Godt til dette, skal du have dekorative bånd og elastik. Klip dem med dit hovedstørrelse, og sy elastikken ind mellem båndet, og fold den med en symaskine. Trim de resterende sider og den anden portion til en prikken over i’et på båndet, og brug det i en bohemske stil ved at pakke det på din pande.

2. Flettet hovedbånd fra T-shirts:

Flettet hovedbånd fra T-shirts

Har du en gammel ubrugt t-shirt derhjemme? Lav pandebånd ud af det. Gad vide, hvordan man laver babyhårbånd ved hjælp af t-shirts? Tag de uønskede t-shirts og skær tynde strimler ud af det. For at gøre hovedbåndet farverigt skal du bruge tre forskellige farver t-shirts. Bind enden af ​​strimlerne på den ene side og lav en fletning af den. Sy enderne, så der dannes et rundt cirkulært hovedbånd, og afskær den uønskede del af t-shirten. Dit flettede hovedbøjle er klar til at have på.

3. Filt Flower Headband:

Filtet blomsterpandebånd

Processen med hvordan man laver søde pandebånd til babyer af denne art er helt elastisk fri. Alt du skal gøre er at samle tre farvebånd eller fløjlsfilter til fremstilling af roserne. Brug grønt filt og skær det i form af et blad. Skær det af og hold det til side. Du kan også lave en blomst ved at stikke siderne af cirkelfiltet over for at gøre den konisk. Når blomsterne er klar, skal du tage et bånd med ønsket bredde og sy eller stikke blomsterne på det. Pandebåndet kan nemt bæres, og det gør ikke engang ondt på barnet.

4. Knyttet babyhovedbånd:

Knyttet babyhovedbånd

Hvis du tænker på nye måder at lave nyfødte pandebånd på, er det knyttede pandebånd en trendy stil. Alt hvad du behøver i denne form for pandebånd er et satin- eller silkemateriale med ønskede tryk på. Skær to strimler med spidse ender på begge sider efter måling af størrelsen på barnets hoved. Sy kanterne på begge strimler med maskinen. Simpelt få din baby til at bære hovedbøjlen ved at binde en knude på hovedsiden. Du kan også lave forskellige knuder, der giver nyt design.

5. Turban hæklet hovedbånd til baby:

Turban hæklet hovedbånd til baby

Når du tænker på, hvordan du laver pandebånd til en pige, er turbanen fremstillet af hæklet materiale meget i trend. Turbanen er lavet af hæklet materiale med effektive vendinger. For det første afskæres et hæklet materiale med ønsket bredde og længde efter at have taget hovedets størrelse. Enderne af det hæklede materiale foldes og sys og danner et cirkulært hovedbånd. Lav et twist i midten og få det syet. For at gøre twist mere attraktivt kan du tilføje en knap, blomst, kronblad og lignende charme på den. Mens du har pandebåndet på, skal du lade charmen komme på siden.

Når man tager materialer til hvordan man laver småbåndsbånd, er generelt bløde materialer bredt udvalgt til at lave og dekorere pandebåndet. Da babyens pandebånd skal være ømme, er de bredt fremstillet af satinbånd for et blødt tryk.