9 bedst udseende hvide farveparaplyer i forskellige størrelser

De hvide paraplyer er de mest foretrukne og altid stilfulde farver for de fleste af os. Der er muligheder tilgængelige i forskellige paraplyer, når de skal købes. Man bør tage sig af det nøjagtige behov, som han faktisk kræver. Ifølge det har de varianter i størrelser på baldakinerne og paraplyernes samlede længde for at gøre transporten let.

Her er de forskellige top 9 typer hvide paraplyer,

1. Bryllup Fancy hvide paraplyer:

Bryllup Fancy hvide paraplyer

Denne blændende vintage hvide parasol er den perfekte til et bryllupsarrangement. Denne hvide brudeparaply har brudeblonderapplikationer, der gør at den passer til brudens påklædning på hendes bryllup. Den er fremstillet af ren bomuldsblonder med en baldakin på 58 cm. Det er rent håndlavet med metalstelteknologi.

2. Dyb kuplede hvide paraplyer:

Dyb kuplede hvide paraplyer

Det er den almindelige hvide paraply med dyb kuplet baldakin, der ikke har smarte udskrifter over sig. Det er designet med en flæsekant med flæsekanter og matchende lækker hvid håndsyet håndtag. Baldakinen er lavet i 100 % polyester, og rammerne sammen med ribberne er metalliske.

3. Antirefleks hvide paraplyer:

Hvide paraplyer, der ikke blænder

Her får du et kig på denne store hvide paraply, der har funktioner som ikke -blændende 8 -panel baldakin lavet af vinylplast. Rammerne er helt udført i stål, og baldakinstørrelsen er 46 tommer med et mat finish. Den kan åbnes automatisk, og den store størrelse kan bruges af to voksne med enorm plads inde i baldakinen.

4. victoriansk hæklet hvid paraply:

Victoriansk hæklet hvid paraply

Denne dejlige og romantiske paraply er designet ved hjælp af håndhæklede teknikker med stoffet af ren hvid bomuld.Denne hvide bryllupsparaply leveres med metal og hvidt plasthåndtag. Det er ideelt til bryllupper og tilhørende fotosessioner, som får dig til at føle dig speciel.

5. Hvide paraplyer i træhåndtag:

Træhåndtag Hvide paraplyer

Gør din familie og venner begavet med denne store hvide paraply, der bogstaveligt talt kan give et stort udsagn. Det er fremstillet ved hjælp af stålstel med træpind og træhåndtag. Håndtaget er designet til at give dig det etniske præg med dets unikke kurver. Det er det perfekte tilbehør til enhver særlig regnfuld aften.

6. Hvide plast skæve håndtag hvide paraplyer:

Hvidt plastisk skævt håndtag Hvide paraplyer

Her får du den unikke samling af designer -serien små hvide paraplyer. Baldakinen er lavet med 109T polyester materiale og den samlede diameter er 33 tommer. Paraplyen har et hvidt plast skævt håndtag med en hurtig trykknap, så den åbnes automatisk.

7. Glasfiberskaftet blå og hvid paraply:

Glasfiberskaftet blå og hvid paraply

Kig på denne ultra stærke vindsikre blå og hvide paraply, der er lavet med aksler i glasfibermateriale. Baldakinen er lavet af 190T brusebestandigt nylonstof af høj kvalitet. Det har et udskåret træhåndtag med supergreb. Baldakinens størrelse er 75 cm i diameter.

8. Chevron stribet sort og hvid paraply:

Chevron stribet sort og hvid paraply

Du kan altid have denne super lille paraply i tasken og nyde regnen, når den begynder at strømme. Denne lette sort / hvide paraply har Chevron -stribede tryk på baldakinen og et firkantet sort plasthåndtag. Den har en slank aluminiumskonstruktion, der øger fleksibiliteten mod blæsende regn.

9. Automatisk åbning af rød og hvid paraply:

Automatisk åbning af rød og hvid paraply

Bare giv din berøring med en finger på trykknappen på håndtaget for at åbne denne røde og hvide paraply. Den har en diameter på 105 cm, når den åbnes, og længden er 80 cm. Rammen er lavet af galvaniseret stål og er med 100% polyester baldakin.

Designene og modellerne af disse hvide paraplyer er de beskedne og trendy. Stoffet, der bruges til baldakinerne, er af 100% polyester, vinylplast, nylon og også bomuld. Akslerne og ribberne er for det meste af stål, og der er også muligheder, der er lavet ved hjælp af tørkejern. Alle sådanne materialer gør, at paraplyerne helt sikkert er holdbare.