9 bedste designs af golfparaplyer med billeder

Kom regntiden, og du skal have en paraply. Dette beskytter dig mod det kraftige regnskyl og holder dig tør. Paraplyerne, som du kan få på markedet, er af forskellige slags. Nogle bruges også til sollys. En sådan paraplystil er golfparaplyen. Dette er designet til golfspillere at bruge, når de bliver på banen. Den store paraply er bred nok til også at dække golfspillerens vogn. Dette beskytter dem mod solen og regnen. Dette er perfekt til golf, da det holder spillet i gang.

Beskyttelige og forskellige golfparaplyer med billeder:

Der er listen over top 9 golfparasoller.

1. Windjammer paraply:

Windjammer paraply

Windjammeren, som navnet antyder, bruges til at beskytte golfspilleren ved at blæse, så de kan koncentrere sig om deres spil. Er også den bedste golfparaply, man kan købe til vindstop? Det er ret større i forhold til andre. Den bedste farve kan være rød paraply.

2. Sort hvid ventileret paraply:

Sort hvid ventileret paraply

Dette er et andet sæt paraplyer fra smagen af ​​jammerparaplyer. Den sort -hvide farve bruges til både at absorbere og frigive de synlige stråler fra solen for at opretholde en moderat temperatur i nærheden. Disse er den store golfparaply, der kan dække mere plads.

3. Jumbo kompakt paraply:

Jumbo kompakt paraply

Jumbosættet med paraplyer er mænds golfparaply, som er mere kompakt i forhold til andre. Jumbo’en, som navnet antyder, er større i størrelse, som i høj grad dækker golfspilleren og dermed giver mere lindring. Det bedste valg kan være hvid golfparaply.

4. Hat Cap Umbrella:

Hat Cap Paraply

Dette er en af ​​de unikke varer, man kan have imødegået. Paraplyen er monteret på selve hovedet, og den følger med, uanset hvor du går. Disse kan betragtes som for damer golf paraply, da de kan prøve at være afhængig af andre. Det bedste valg kan være sort golfparaply.

5. Dobbeltlags paraply:

Dobbeltlags paraply

Paraplyen med dobbelt lag er ganske mere beskyttende med hensyn til sollys. Dobbeltlaget giver meget mere lindring i forhold til andre paraplyer. Disse betegnes også som vindtæt golfparaply. Det bedste valg kan være blåfarvet golfparaply.

6. Anti UV -paraply:

Anti UV paraply

Dette er den multifunktionelle paraply, som også kan beskytte en mod skadelige UV -stråler. Paraplyen har en lille paraply monteret på oversiden, der beskæftiger sig med skadelige stråler og hvile forbliver den samme. Det bedste valg kan være en sølvfarvet golfparaply.

7. Auto Fiber Paraply:

Auto Fiber Paraply

Auto fiber paraply er igen en af ​​de bedste paraplyer, der bruges af golfspillere. Koncentrationen bør kun være på spillet. Fiberparaplyen absorberer de infrarøde stråler fra sollys og beskytter huden mod at blive beskadiget. Det er også den foldende golfparaply.

8. Shed Rain Paraply:

Shed Rain Paraply

De regnede paraplyer var den bedste golfparaply 2016, der beskytter golfspilleren mod direkte regn. Den regnede paraply er ret stor og beskytter golfspilleren mod selv en enkelt dråbe regn. Det bedste valg kan være sortfarvet golfparaply.

9. Mærket golfparaply:

Mærket golfparaply

Når det kommer til mærkevarer, kan ingen slå dem med hensyn til kvalitet og specifikationer. Selvom de er ret dyre, men virkelig deres forbedring i kvaliteten afviger alt. Der kan være mange sådanne specifikationer, der skal bemærkes. Det bedste valg kan rødfarvet golfparaply.

Målet med golfparaply er at beskytte golfspilleren mod direkte sollys og regn for at få dem til at koncentrere sig om deres spil. Paraplyerne er generelt nødvendige i somre og regntiden. Det bedste valg kan være mærket golfparasoller, men for at være ret billigt kan autofibre, regnskyl og vindstød købes som sæsonpriser.