9 Bedste vindtætte paraplyer med billeder

Vindtætte paraplyer fås i forskellige størrelser fra 25 ”til 32”. Baldakinerne er også af enkelt- eller dobbeltlag. For at gøre det vindtæt består rammene og ribberne af holdbart aluminium eller glasfiber. For at få paraplyerne til at have det perfekte greb selv i de hårde tider med stormvejr, er deres håndtag lavet af materialer som EVA, gummibelagt, gummi, aluminium og også træ. Baldakinerne er lavet med førsteklasses stof af høj kvalitet for at holde dig tør og gøre det ekstremt let at ryste regndråberne af.

Seneste vindtætte paraplyer:

Her er Top 9 samlinger af vindtætte paraplyer med billeder, som helt sikkert passer til din passion.

1. Classic Auto Open vindtætte paraplyer:

Klassiske auto åbne vindtætte paraplyer

Giv et kig på denne dobbelte baldakin designet vindbestandige paraply med automatisk åbning. Det har naturligt, klassisk buet hårdttræ J-håndtag, der hjælper med let og forhindringsfrit greb. Paraplyen bruger knibning mindre åbent og tæt frigivelsessystem. Den har aksler fremstillet med forstærket letvægts glasfiber.

2. Reverse Close Vindtætte paraplyer:

Reverse Close Vindtætte paraplyer

Det gør det muligt at modstå selv den kraftige vind, hvor standard paraplyer let kan falde sammen. Dette er virkelig praktisk at bruge og let at håndtere i regntiden. Hvis du har lille plads, gør denne reversible paraply det muligt at åbne. For eksempel, hvis du er i bil og forsøger at beskytte dig mod våd, vil denne paraply altid være et valg.

3. Blunt teknologi vindtætte paraplyer:

Blunt Technology vindtætte paraplyer

Tag dit valg med denne stærke paraply, der er vindbestandig ved hjælp af stump teknologi, der jævnt fordeler den ydre kraft fra ribbenene langs kanten af ​​baldakinen. De flydende ribber er teleskopiske, der strækker sig mod baldakinens kant. Det er den bedste og nemme måde at styre paraplyerne i den stærke vind.

4. Høj kvalitet Golf vindtætte paraplyer:

Golf Vindtætte paraplyer i høj kvalitet

De variable størrelser, der findes i baldakinerne på en sådan vindtæt golfparaply, gør den nyttig til mange formål. Stoffet, der bruges til baldakinen, er sølvbelagt pongee. Rammerne er fremstillet af jern, og ribberne er af glasfiber. Den har funktionen manuel åbning med gummibelagt håndtag.

5. Ekstra store vindtætte paraplyer:

Ekstra store vindtætte paraplyer

Få denne monsun -sæson til at være den mest nydende uden stress store vindtætte paraplyer. De er store nok til at være tilstrækkelige til de to og er stærkt konstruerede til at bekæmpe inversionsskader. De er udstyret med auto open -teknologi med ekstra stærke megaribber. Der er 16 ribben med sort stor baldakin.

6. Blomstervindtætte paraplyer til damer:

Vindtætte paraplyer til damer

Denne er en vindtæt paraply til damer, som er den bedste løsning inden for hurtig åbning og lukning af mekanik. Den er trykt med pink daisy i fuldt flor, er det perfekte modetilbehør til at muntre dig op i denne regntid. Den måler 94 cm i diameter og har 29 cm længde. Stoffet, der bruges til baldakinen, er 210T vandtæt polyester af høj kvalitet i høj kvalitet.

7. Vandafvisende vindtætte paraplyer:

Vandafvisende vindtætte paraplyer

Disse er den bedste paraply i exceptionel kvalitet til vind med sort metalhåndtag og baldakin med velcrolukning. Ribben og stel er ekstremt stærke for at give den den ekstra styrke. 190T polyester stoffet leveres med et beskyttende lag vandafvisende.

8. Tre foldbare vindtætte paraplyer:

Tre foldbare vindtætte paraplyer

Det er det unikke mønster af tre foldende stærke vindtætte paraplyer med fuldautomatisk åben-tæt kontrol. Den måler med en radius på 48-53 cm med 8R-ribber. Disse vindtætte paraplyer har polyester baldakin med sit polmateriale, der skal være aluminiumslegering.

9. Stærke stealth vindtætte paraplyer:

Stærke stealth vindtætte paraplyer

Hvis du søger efter fint greb med gummi -håndtagstype, er dette sikkert et godt valg. Det hjælper også med at være sikkert i mere vindhastighedsområde. Dette er en lille vindtæt paraply, og du får skaft fremstillet af aluminium samt stel i glasfiber.

Et helt stormsikkert eller de vindtætte paraplyer har stærke, lette aluminiumsaksler, og de leveres for det meste med et lige gummibelagt håndtag til at tage imod den stærkeste af vindene. De er i fuld efterspørgsel i løbet af monsunen eller regntiden. Baldakinerne på sådanne paraplyer er gjort vandtætte med silketryk eller digital udskrivning eller endda varmeoverførselstryk for et ekstra look.