9 fascinerende gule paraplyer til undgå UV -stråler og regn

Folk forbedrer sig på mange måder, hvorfor så ikke være mode. Mode har også udviklet sig med hensyn til paraply. Paraply er dybest set en folde, der understøttes af metallisk ribbe, der generelt bruges til beskyttelse mod sol og regn. Den gule paraply er noget, der er det samme som alle andre paraplyer, men den eneste ændring er i form af dens farver, der giver positivitet. Ja, den gule farve viser karakteren af ​​en person i den positive indstilling.

Gule paraplyer til voksne og børn:

Selv paraplyer har mange sorter, der skal konfronteres. Her er listen over top 9 gule paraplyer,

1. Mærket gul paraply:

Mærket gul paraply

Paraplyen gul kan være bedre, hvis de er mærket. Mærkevaren repræsenterer sig selv med hensyn til kvalitet og produktivitet. Disse kan have en længere levetid sammenlignet med andre. Den gule lyse paraply kan vælges af fagfolk.

2. Wind Jammer Paraply:

Wind Jammer Paraply

Vindjammerparaplyerne er den store gule paraply, der dybest set beskæftiger sig med vinde. Alle ønsker at beskytte sig selv mod vinde, da det nogle gange kan ødelægge. Så disse typer paraplyer kan vælges med farve gul.

3. Kompakt gul paraply:

Kompakt gul paraply

Den kompakte gule paraply er dem med bedre komprimering sammenlignet med andre. Disse er ret dyre og mest nyttige i regntiden. Den gule paraply kan være en af ​​de passende valgte paraplyer til denne sort. Den positive holdning farver gul.

4. Hat Cap Umbrella:

Hat Cap Paraply

Hattekappen paraply er den nye type paraplyer i dag. Disse fås bedst som gul terrasseparaply. Disse har generelt en hættelignende form på toppen, der kan betragtes som dobbelt lagdelt. Det bedste valg er snarere altid de gulfarvede paraplyer.

5. Auto Fiber Paraply:

Auto Fiber Paraply

Fiberparaplyerne er ganske skarpe nok til at beskytte dig mod sollys og direkte nedbør. Dette er paraplyen til afslappede formål, hvor man kan have den bedste del inden for den. Farven gul giver positivitet. Desuden kan det bedste valg være sort og gul paraply.

6. Afslappet gul paraply:

Afslappet gul paraply

De afslappede paraplyer er de generelle, der generelt kan ses med nogen. Disse er ganske enkle og under budgetparaplyer. Den afslappede paraply kan optage en gul paraply til børn som det bedre valg for dem. Det gule giver positivitet overalt.

7. Anti UV -paraply:

Anti UV paraply

Alle er kendt for UV -stråler, som er skadelige stråler fra sollys. Anti UV -paraplyen er den bedste for dem, der generelt arbejder under solen for at beskytte sig mod solen. Den store gule paraply ville være valget til denne slags paraplyer.

8. Shed Rain Paraply:

Shed Rain Paraply

Regnvejret beskæftiger sig generelt med regnen. Disse kan også overvejes til afslappede formål. Den bedste farve kan være gul, hvilket giver positivitet rundt omkring. Desuden kan disse stor levetid produktivitet i forhold til andre. Det bedste er at tage regnskurparaplyer på strande og nyde naturen.

9. Dobbeltlags paraply:

Dobbeltlags paraply

Dobbeltlaget kan være en lille gul paraply. Disse paraplyer kan være potentielt bedre sammenlignet med andre på grund af dens dobbeltlagsegenskab. Selv sol og regn kan ikke beskadige dens specifikationer. Disse kan også bruges af folk, der spiller spil som golf. Det bedste valg kan være en gul paraply, der giver positivitet.

Den gule farve skildrede dens positivitet i det ene eller det andet. Der er mange sådanne sorter, men disse var top 9. De afslappede paraplyer kan kaste regn en. Andre kan godt lide dobbeltlagede, UV -paraplyer, hatte -paraplyer kan bruges til generelle formål.