9 forskellige modeller af terrasseparaplyer med billeder

Der findes forskellige mønstre og yndefulde designs i serien af ​​terrasseparaplyer. Det er svært at vælge de bedste, da hver har sine egne særlige funktioner. Se bare ind i baldakinen og polernes materialer, som de er lavet af. Og så ville du have en ren idé om, hvilken du skulle bruge.

Seneste og bedste designs af terrasseparaplyer:

Vælg de bedste udendørs terrasser til din have, pool og til andre udendørs rum, blandt følgende top 9 modeller af terrasseparaplyer.

1. Ottekantede paraplyer med offset design:

Ottekantede paraplyer med offset design

Dette er 11 fod ottekantet paraply, der støber 95 kvadratmeter skygge. Den leveres med aluminiumsstangen og basen med en pulverlakeret finish. Disse offset terrasseparaplyer anvender mekanismen til nem håndtering af løft og vippe.

2. Heavy Duty Resin Paraplyer:

Heavy Duty resin paraplyer

De er den slags store terrasseparaplyer, der har kraftige harpiksnav. Det er 10 fod firkantede offset paraplyer, der har let at åbne og lette vippesystemer indbygget i det. De har også nye ruller med sandfyldt skalbase.

3. Paraplyer til spisebordssæt:

Patio Spisebord Paraplyer

Patio -paraply er den bedste løsning til ethvert lille rum nær din udendørs have. Fire foldestole med lille foldbart bord og paraply vil være et godt valg, når gæsterne kommer til dit hjem til afslappede fester i haven. Hele sættet er top i sikkerhed og også holdbarhed.

4. Udendørs Patio Blue Shaded Paraplyer:

Udendørs Patio Blå Skygge Paraplyer

Det er en af ​​de mest foretrukne terrasseparaplyer, der er velegnede til udendørs i alle årstider. Den er lavet af overlegen pongee -materiale, der også giver UV -beskyttelse. Denne udendørs terrasseparaply har manuel åbningsfunktion sammen med plasthåndtaget.

5. 32 LED -oplyste terrasseparaplyer:

32 LED -oplyste terrasseparaplyer

Disse er de særlige, der kan angives som de bedste terrasseparaplyer, der bogstaveligt talt har solenergidrevne 32 LED -lamper under sin baldakin. Det gør bruger crank åbne/ lukke mekanisme med en trykknap tilt option. Det inkluderer også solpanel til langvarig brug, og baldakinen er også UV -beskyttet mod solen.

6. Paraply Fabric Cantilever Patios:

Paraply Fabric Cantilever Patios

Udforsk sortimentet af firkantet baldakin i et stenfarvet stof. Denne paraply til udkragning har et solidt mønster med bronze- og aluminiumsstangmaterialer. Det bruger håndsvingliftesystem med sin baldakin, der er lavet med fadebestandigt og UV -beskyttet stof.

7. Rektangulære terracotta terrasseparaplyer:

Rektangulære terracotta terrasseparaplyer

Dette terrassesæt er fremstillet ved hjælp af rød skygget baldakin i rektangulær form med terracottablade i stof. Disse rektangulære terrasseparaplyer har aluminiumsstang med stærk holdbarhed, men udseendet er fremstillet som sådan af bronzemateriale. Dette terrassesæt bruger også det let åbne lukningssystem med krankløftemekanisme.

8. Double Top Square Patio Paraplyer:

Double Top Square Patio Paraplyer

Materialet, der bruges til fremstilling af disse firkantede terrasseparaplyer, er legeret stål, der er meget holdbart og stærkt nok til at modstå alle vejrforhold. Systemet til håndsving gør denne paraply meget praktisk at bruge. Baldakinen er i 100% polyester materiale, der er let at rengøre, fadebestandig og også vandtæt.

9. Bærbare parasoller i træ:

Bærbare parasoller i træ

Det er lavet ved hjælp af den robuste kommercielle graduerede poly lærredshimmel med smuk mahogni plet. Denne lille terrasseparaply har to stykker træpæle, der er lette at installere. Både stængerne og rammerne er lavet af hårdttræ med lysebrun nuance. Den bruger 3 -vejs vippemekanisme til let åbning og lukning.

Baldakinerne er fremstillet af polyester, terracotta, bomuld og også robuste kommercielle stoffer. Stængerne er for det meste fremstillet af aluminium- eller stålmaterialer. Du har også mulighed for træpæle og stel. Desuden kan du vælge skygge og former på paraplyerne, der kan matche dit ydre.