9 forskellige typer sorte paraplyer med billeder

Store og store sorte paraplyer tjener os til deres yderste for at få uventet komfort fra det hårde vejr, der kan ændre sig her og derefter hver dag. Serien i sorte skraverede paraplyer er favoritten for de fleste mænd og kvinder, der leder efter både afslappet og formelt udseende. Der er sorte paraplyer beregnet til begge køn og fås i forskellige mønstre og designs.

Bedste designs af sorte paraplyer til mænd og kvinder inden for mode:

Her er nogle af de 9 bedste modeller af sorte paraplyer,

1. Mini kompakte sorte paraplyer:

Mini kompakte sorte paraplyer

Det er en stærk og kompakt super mini paraply til damer. Det er den lille sorte paraply, der har sort / hvide striber i monokrom design. Denne paraply måler nøjagtigt 18 cm og kan passe i enhver dame håndtaske.

2. Automatisk åbning af sorte paraplyer:

Automatisk åbning af sorte paraplyer

Få den klassiske og elegant designede paraply i sort. Det har også nogle hvide nuancer i et unikt mønster. Den ekstra funktion ved denne paraply er, at den har automatisk åbning, hvilket ville være meget nyttigt i tilfælde af pludseligt regnskyl. Det kan lide de fleste af damerne, da det er for trendy og moderigtigt.

3. Polka Dots trykt sort paraply:

Polka Dots trykt sort paraply

Dette er den helt nye mode på herreplatformen, som er en lang sort paraply med prikker prikket over hele baldakinen. Derfor har den dobbelt baldakiner, hvor du finder den almindelige sorte skraverede baldakin på ydersiden. Den har sølvstel og sort skævt håndtag.

4. Stor gårdhave sort paraply:

Stor gårdhave sort paraply

Denne slags terrassesorte paraplyer opbevares omkring swimmingpoolområdet i vores hjem. Det giver den bedste afslapning under solen efter en hård træning med sit terrassebord. Denne paraply er designet i et stribet mønster og kommer i brede specifikationer af terrassestørrelser.

5. Manuel betjening af sorte paraplyer:

Manuel betjening af sorte paraplyer

I denne kategori af trykte paraplyer er det den vidunderlige og iøjnefaldende samling. Det giver dækning på 63,5 tommer og halv fodhøjde, når det lukkes. Dette kan være den bedste sorte paraply til kvinder i denne serie.

6. Vindresistent sort paraply:

Vindresistent sort paraply

Gør brug af denne store sorte paraply af pongee -materiale for at få en afslappet tur med din elskede i fred uden stress af overbelastning i rummet. Det giver omkring 57,5 ​​cm radial dækning og har rustfrie stålstænger med langt håndtag. Det kan også bruges til andre udendørs aktiviteter såsom fiskeri og golfspil.

7. Sølvbelagt indvendig baldakin sort paraply:

Sølvbelagt indvendig baldakin sort paraply

Denne almindelige sorte paraply er ideel til de kraftige regnskyl med stormfuldt vejr. Da det er designet med vindtætte og vandafvisende funktioner, kan det resultere i sådanne forhold. Det er mere holdbart, at håndtaget er lavet af rustfrit stål belagt med sort harpiks af høj kvalitet.

8. Tovejs arbejdende sorte paraplyer:

Tovejs arbejdende sorte paraplyer

Det er virkelig spændende at have samlingen af ​​en sådan slags i de sorte paraplyer. Det er den tovejs arbejdende mænds sorte paraply, der har to baldakiner indlejret. Det har patenteret og proprietær designet konstruktion for at redde dig fra kraftig regn og vind.

9. Cloud Lining sorte paraplyer:

Cloud Lining sorte paraplyer

Dette er den etniske samling i serien af ​​store sorte paraplyer, der har unikt mønstret indersidet baldakin. Det er trykt med skyer i en baggrund af himmelblå. Den ydre baldakin er almindelig massiv sort og fremstillet af 100% polyester materiale. Det giver dig den ekstra dækning på grund af det XXL størrelse diameter på baldakinen.

Du har set forskellige modeller i de sorte paraplyer, og du ville have spændingen ved at få en helt sikker. Ikke med disse, men der er stadig flere sorter og modeller i disse samlinger, hvilket giver dig det bedste tilfredse sortiment i sorte paraplyer. Du får store terrasser, dem med lille diameter, dem i 100% polyester, dem med stel og håndtag i rustfrit stål og også i forskellige størrelser, der passer til forskellige individers behov.