Berømte helligdomme og parker i Karnataka

Fængslende Karnataka strækker sig fra de stedsegrønne skove i de vestlige Ghats til krattjunglen på sletterne. Karnataka er kendt for sine dyrelivsparker og er en godbid for naturelskeren.

Smukke helligdomme og parker i Karnataka:

Her er vores foretrukne valg fra statsparkernes placering ved Karnataka.

Bandipur National Park:

parker i Karnataka

Tidligere i det 20. århundrede var denne park Maharaja Voodiyars jagtland. Kombineret med Nagarhole National Park, med dens enorme elefant- og bisonpopulationer, danner den den nuværende Bandipur National Park. Det er en del af Nilgiri Biosphere Reserve, en omfattende del af beskyttet skov i Indien. I øjeblikket er det også den bedst forvaltede tigerreservat i Indien.

Drænet af floder Kabini, Nugu og Moyar består parkens flora

• Løvfældende skove,

• Stedsegrøn skov og

• Græsplæner.

Næsten 2 og en halv time fra Mysore er Bandipur National Park hjemsted for asiatisk elefant og en rig samling af palisander og teaktræ.

Cauvery Wildlife Sanctuary:

parker-i-karnataka_cauvery-wildlife-sanctuary

Beliggende midt i bjergdalene, passerer Cauvery -floden gennem denne smukke naturreservat. Beliggende i Mysore og dækket af floder og tørre løvskove, er det hjemsted for en lang række vilde dyrearter med naturlige levesteder i disse regioner.

Bannerghatta Nationalpark:

parker-i-karnataka_bannerghatta-nationalpark

Når det kommer til parker i Karnataka Beliggende langs den sydlige udkant af Bangalore, er det spredt over hele 25.000 hektar land og er kendt for rig flora og fauna. Det er en af ​​de ti reserveskove i Anekal Range og er rigeligt med medicinske træer som:

• Sandal,

• Zizyphus,

• Neem,

• Tamarind, og

• Chujjullu -træer.

Dandeli Wildlife Sanctuary:

parker-i-karnataka_dandeli-wildlife-sanctuary

Beliggende omkring 485 kilometer fra Bangalore er dette fristed virkelig placeret i en rolig og fredelig atmosfære. Også kaldet statens næststørste naturreservat, er den karakteriseret med stejle skråninger, dybe dale og rige kuperede terræn på grund af en blanding af fugtige løvfældende og halvstedsegrønne skove. Denne smukke helligdom er et paradis for byboere, der ønsker at svigte deres hår.

Gudavi Fuglereservat:

parker-i-karnataka_gudavi-fuglereservat

Shimoga -distriktets stolthed er en af ​​de fem bedste fuglereservater i Karnataka. Den naturlige sø er et perfekt vandhul for fugle, der er registreret til at dække 191 arter gennem årene. Fugletitting foretages bedst i månederne maj til november.

Bhadra Wildlife Sanctuary:

parker-i-karnataka_bhadra-wildlife-sanctuary

Beliggende i de tropiske skove i de vestlige Ghats, i Chikmagalur -distriktet, blev det tidligere kendt som Jagara Valley Game Reserve. Dens unikke flora tilskrives Bhadra -floden, der flyder ved den. Det var den 25. tigerreservatskov i Indien.

Mandagadde Fuglereservat:

parker-i-karnataka_mandagadde-fuglereservat

Også under Shimoga -distriktet mod Thirthahalli er dette fristed et populært tilholdssted for trækfugle. Et lille fristed ved floden Tunga, den har en smuk ø, hvor trækfugle som median egret, darter og skarven reder og racer. Dette er en glæde for mange fugleelskere. Kakofonien på 5000 kvidrende fugle i august måned vil helt sikkert få dit humør til at stige.

Dubare Elephant Camp i Coorg:

Dubare Elephant Camp er en unik destination for øko-turisme i Sydindien. Her er der fuld styrke træning til at betjene elefanter. Det er hjemsted for mere end 150 elefanter og giver fremragende faciliteter til turister på bredden af ​​Cauvery. Det er spændende at se elefanterne blive fodret.

Zoo Authority of Karnataka har mange zoologiske haver, der er bundet over hele staten for at tage højde for dyrepleje og bevidsthed blandt mennesker.

Bortset fra disse bevarer byen Bangalore titlen på havernes by med den mest fremtrædende Lalbagh Botaniske Have, der er berømt for sit udvalg af roser. En særlig omtale er påkrævet for de berømte Brindavan -haver, uden hvilken en tur til Karnataka er ufuldstændig.