8 gyönyörű park Dadarban és Nagar Haveliben

A természetes festői szépséggel megáldott Dadra és Nagar Haveli India nyugati partvidékének egyik legfontosabb turisztikai hotspotja. Gyorsan folyó folyók, egzotikus dombok, valamint a növény- és állatvilág széles választéka képviseli e vidék gyönyörű tájait. Íme a szakszervezeti terület főbb pontjai.

Híres parkok Dadarban és Nagar Haveliben képekkel:

1. Vanganga -tókert:

parkok dadarban és nagar haveliben

A természet látványa közepette terül el a gyönyörű Vanganga -tókert, egy gyönyörűen karbantartott kert, stratégiailag mindössze 5 km -re Silvassa -tól. Ez az egzotikus kert a fotósok paradicsoma. Minden lövés milliót ér, olyan pompás tájakkal, mint a kert. Képzelje el a tökéletes gyepeket fahidakkal, bájos virágokkal szegélyezve, így tökéletes környezetet biztosít egy nyugodt tóparti estéhez. Ha hozzávesszük a régi iskola nádfedeles kunyhóit, akkor ez egy klasszikus japán stílusú pihenés, gyönyörű kilátással.

2. Tapovan Turisztikai Komplexum:

parks-in-dadra-and-nagar-haveli_tapovan-turisztikai komplexum

A Tapovan Turisztikai Komplexum vidámparkja ideális módja annak, hogy eltölthessen egy izgalmas időt. Badrabinban, Dadrában és Nagar Haveliben található, és jó összeköttetésben áll India többi fontos városával. Körülvéve egy szépen gondozott kerttel, amelyet számos dísznövény és virágos növény díszít. Ennek a jól lefektetett kertnek számos szökőkútja növeli szépségét.

3. Hirwa Van Garden:

parks-in-dadra-and-nagar-haveli_hirwa-van

A buja zöldellő kertek körüli vízesések és lélegzetelállító táj összefoglalja az epikus Hirwa Van kerteket. Élvezet a turistáknak és a helységeknek egyaránt, nyugodt és nyugalmat kínál az őrjítő városi tömegtől. A gyorsan folyó vízesések és a szezonális virágok virágzó illata fokozzák a hely auráját.

4. Szigetkert:

parks-in-dadra-and-nagar-haveli_island-garden

A Vanganga -tó érintetlen vizeinek hátterében elhelyezkedő mennyei Sziget -kert tiszta csemege a fáradt utazóknak. A nyugalommal és nyugalommal felruházott Szigetkert közönségéből vonja ki a költőket, elbűvölve bőséges természeti szépségétől. A kék vizek mentén húzódó hosszú kanyargósáv felnagyítja ennek a szlovén szigetnek a ragyogását. A gyönyörű hely számos szabadidős tevékenységet kínál, valamint csónakázást a Vanganga -tóban.

5. Mini állatkert és Bal Udyan Park:

parks-in-dadra-and-nagar-haveli_mini-zoo-and-bal-udyan

A Silvassa fontos nevezetessége és a gyerekek körében üvöltő siker a Mini Zoo és a Bal Udyan. Szórakoztató és tanulságos élmény azoknak a gyerekeknek, akik személyesen láthatják az állatokat élőben a tankönyveikből. A festői háttér segítségével a gyerekek olyan környezetet kaphatnak, ahol a természet ölében játszhatnak, mint a szüleik gyermekkorukban, amikor a parkokat nem korlátozták. A fő látnivalók a pitonok, a majmok és az óriás méretű krokodilok, amelyek sohasem lepik meg a gyerekeket.

6. Vandhara Udyan:

parks-in-dadra-and-nagar-haveli_vandhara-udyan

A főváros, Silvassa büszkén mutatja be ezt a gyönyörű kertet, amely pusztán a természet ragyogásáról tanúskodik. Ez egy jól lefektetett kert a folyó partján, és üdvözlendő szünet az élet rutinszerű egyhangúságától. A bársonyosan puha fű, a pompás növényekkel díszített díszes sugárutak kellemes élménnyé teszik a sétát. A hűvös szellő érzése és a folyó lágy folyóvizének hallatszása segít meggyógyítani a városlakók fáradt elméjét.

7. Van vihar turisztikai komplexum:

parks-in-dadra-and-nagar-haveli_vanvihar-turisztikai komplexum

A rutin élet monotonitásától megszabadulva ez a Van vihar Turisztikai Komplexum festői tája. Kiváló turisztikai szállásokkal terhelve, elrontja az egzotikus hegyekkel, az elbűvölő zöld legelőkkel és a forgalmas Sakartod folyóval. Minden ízlésnek megfelelő tevékenységek vannak. A Szarvasparkban vannak veszélyeztetett fajok, valamint a gyerekek kedvenc kísértete. A békét szerető fáradt elmék számára a nyugodt és derűs környezet nagyon szükséges utat nyújt.

8. Vízi sportközpont, Dudhani:

parks-in-dadra-and-nagar-haveli_water-sports-center-dudhani

Tökéletes az adrenalin -drogosok számára, a Damanganga folyótól a Madhuban gát közelében. A Silvassa közelében motorcsónakok, vízi motorcsónakok, csónakok, kenuk és kajakok, valamint az aqua kerékpárok tiszta kényeztetés a kalandot szerető vízibabák számára.

Élvezze ennek a gyönyörű szakszervezeti területnek a szépségét, mielőtt visszatér az unalmas városi élethez.