20 alkuperäistä suunnitteluideaa tyylikkäille kukkaruukkuille

Kukkaruukut ovat suosituimpia kodin lisävarusteita. Ne eivät sovellu pelkästään kasvien säiliöiksi, vaan niitä voidaan käyttää myös hyvin usein alkuperäisinä koriste -esineinä samanaikaisesti. Aiemmissa viesteissä esittelimme sinulle jo luovia DIY -ideoita istutuskoneiden ja maljakoiden kierrättämiseen. Hyvin usein he käyttivät käytettyjä kenkiä, vanhoja käsilaukkuja, puisia lipastoja, matkalaukkuja ja jopa metallisia, vapaasti seisovia kylpyammeita. Tällainen kukkaruukku ei ole vain erittäin houkutteleva ja ainutlaatuinen, vaan myös erittäin kestävä ja siksi myös täysin ympäristöystävällinen. Jokaisella kierrätysprojektilla työskentelet vastuutonta kulutusta vastaan ​​nykypäivän heitetyssä yhteiskunnassa. Vanhoille esineille annetaan toinen mahdollisuus ja ne heräävät uuteen elämään. Maustettuina ja ylpeinä he vain seisovat siellä ja tulevat usein kiistämättömäksi katseenvangitsijaksi huoneessa, terassilla tai puutarhassa.

Kiinnitä erityistä huomiota kukkaruukkuihisi

kukkaruukut huonekasvit keraamiset kasvot

Tänään puhumme 20 mielikuvituksellisesta, tyylikkäästä mallista kukkaruukkuille, jotka ovat pieniä, mutta erittäin silmiinpistäviä. Jotkut on valmistettu keramiikasta, toiset posliinista ja toiset muovista tai muista innovatiivisista materiaaleista. On jopa sellaisia, joita et edes huomaa ensi silmäyksellä. Samoin z. B..

kirjanviljelijä, jonka voit piilottaa oikeiden kirjojesi väliin. Valmistettu kokonaan muovista, se voidaan täyttää keinotekoisella maaperällä tai kivillä mineraaleilla ja sopii melkein kaikentyyppisille huonekasveille, erityisesti mehikasveille ja niille, jotka eivät tarvitse paljon vettä.

Pyydä toistaiseksi hyviä neuvoja kukkakaupastasi

kukkaruukut sisäkasvit kirja istutuskone

Toisaalta voit istuttaa pieniä ilmakasveja pieniin simpukoihin tai muihin meren löytöihin. Kasvavat alaspäin, ne näyttävät pieniltä meren luomuksilta, kuten mustekalalta tai kalmarilta.

Voit käyttää sitä seinien kaunistamiseen tai luovan huoneen sisustuksen luomiseen

kukkaruukut sisäkasvit ilmakasvit crock meri löytää

Toinen idea seinäkoristeluun kukkaruukkuilla on tämä, jossa on pieniä valkoisia pilviä. Tässä tapauksessa kastellaan kasveja hyvin omaperäisellä ja lempeällä tavalla.

Vesi valuu hitaasti pilvistä suoraan kukkaruukulle

kukkaruukut sisäkasvit seinäkoriste alkuperäiset ruukut

Entä söpö pieni merenneito ikkunalaudalla?

kukkaruukut sisäkasvit vihreät kasvit istutusmerenneito

Kaktukset sopivat käytännössä mihin tahansa kasvisäiliöön

kukkaruukut sisäkasvit kourallinen kaktuksia kiviä

Epätavallinen kukkaruukku – Iemanin talo

kukkaruukut sisäkasvit ienami talon istutuskoneet

Hanki söpö pieni keraaminen valas istutukseksi?

kukkaruukut sisäkasvit keraaminen hahmo valaiden istutus

Katso vain kukkaruukkujen suunnitteluideoita ja ota niistä tarvittava annos inspiraatiota. Löydä täydellinen kukkaruukku ja esittele se hienostuneella tavalla. Hauskaa ja onnea!

kukkaruukut huonekasvit kukat kasvi ruukut maljakot posliini joutsenet  kylvökone sisätilojen kasvit keraaminen istutin frida kahlo

Istutuskoneet sisäkasvit päät värikkäitä istutuskoneita

kukkaruukut sisäkasvit kulinaariset yrtit oljet  istutuskoneet sisäkasvit mini istutuskoneet kaulakorut  kukkaruukut sisäkasvit sammal siili lammas eläinhahmot

kukkaruukut sisäkasvit sammal vihreät kasvit istutin pyöreä seinäkello

istutuskoneet sisäkasvit soikeat istutuskoneet akvaario

kukkaruukut sisäkasvit shakkipeli shakkilauta

istutin sisäkasvit mehikasveja kettu

kukkaruukut sisäkasvit mehikasveja kissa tomcat musta valkoinen

planter huonekasvit kasvava planter innovatiivinen