Laita kukkaruukut parrasvaloihin

Jos olet kiinnostunut oman parvekkeen tai puutarhan suunnittelusta, ajattelet ennen kaikkea itse kukkia. Vietät tuntikausia lehtiä selaillen, etsimällä kuvia ja sopivia tähtikuvioita Internetistä tai kävelemällä puutarhakeskuksessa. Huomiota kiinnitetään muotoihin, kokoihin ja harmonisiin värigradientteihin, ja pieniä taideteoksia kootaan sängyn vierestä ja ruukku potista. Ja vasta lopussa katsot jälkimmäistä: kukkaruukkua. Usein joko yksinkertaisin tai halvin valitaan, koska olet jo käyttänyt tarpeeksi kukkia. Se on sääli, koska kauniin kattilan ei tarvitse olla kallista. Ja vaikka se ei ole ensimmäinen asia, joka iskee sinuun, kun katsot omaa vihreää idylliäsi, kattilat ja niiden kiinnitys edistävät merkittävästi yleistä kauneuden tunnetta.

Kattilan koristelu

Ensinnäkin sinun pitäisi miettiä, miltä kukkaruukku itse näyttää. Pyöreä tai neliömäinen, seisova tai riippuva, ​​voit tehdä mitä tahansa. Värin ei tietenkään pitäisi olla ristiriidassa kukkien kanssa, vaan alleviivata ja korostaa niitä. Voit luottaa klassikkoon ja valita yksinkertaisen mutta jaloa neutraalia sävyä, kuten harmaa, tummanvihreä tai terrakotta, ja luottaa mieluummin korkealaatuiseen materiaaliin tai kokeiluun ja auttaa itseäsi. Erityisesti terrakottaastiat voidaan päällystää akryylimaalilla tai koristella paperilla ja kankaalla. Jokaisella, joka tuntee decoupage -tekniikan, on täällä helppoa, mutta jopa kokemattomien ihmisten pitäisi uskaltaa. Se ei ole ollenkaan vaikeaa, joten voit saada upeita tuloksia ensimmäisellä yrityksellä. Paperi leikataan sopivan kokoiseksi, liimataan kattilaan ja maalataan sitten. saattaa loppuun!

Kukkaruukku_deko

Täällä voit päästää mielikuvituksesi valloilleen. Voidaan käyttää villikuvioista käärepaperia, lautasliinoja rauhallisissa pastellisävyissä tai sanomalehtiä. Jos et ole niin intohimoinen, voit tietysti käyttää myös valmiita kattiloita, jotka näyttävät hyvältä. Ennen kaikkea on syytä ajatella esimerkiksi rottinkikukkia. Tuskin on mitään muuta materiaalia, jonka yhdistäisimme lämpöön, raittiiseen ilmaan ja rentoutumiseen yhtä paljon kuin rottinki. Pelkkä näky saa sinut hengittämään syvemmälle stressaavan päivän jälkeen ja ajattelemaan meren ääntä Etelä -Ranskassa.

Jos sinulla on jo puutarhakalusteita, jotka on valmistettu tästä materiaalista, sopivat kattilat ovat mukava lisä. Ja jos ei, nämä muodostavat välimerellisen aksentin, kuten yksi TecTaken rottinkikukat. Mitä sinun pitäisi etsiä ostaessasi, on laatu. Ennen kaikkea on tärkeää muistaa, että luonnollista rottia ei ole tarkoitettu ulkokäyttöön, koska se antaa nopeasti tilaa säällä, tuulella ja auringolla eikä sitä voi enää pelastaa. Keinotekoinen polyrottinki on tässä ratkaisu. Mutta myös tämän kanssa on tarkistettava punoksen lujuus ja naulojen puute kaupassa, mikä voi ruostua ja heittää epämiellyttäviä tahroja.

TecTake_Pot

 Istuta portaat ja ruusukaari

Jos olet kaunistanut potin itse, sinun on mietittävä, miten se kiinnitetään. Jos kyseessä on suuri kukkaruukku, vastaus on selvä, mutta kaikille muille on mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Ratkaiseva tekijä on käytettävissä oleva tila. Pienellä parvekkeella on aina hyvä nousta leveyden sijaan.

Kukkaruukut_metalli

Kaiteen lisäksi sinun ei pidä unohtaa seiniä, joihin ripustuslaitteet voidaan kiinnittää, ja ennen kaikkea kauniita kasvien portaita. Ne on valmistettu puusta, joka huokuu välittömästi lämpöä ja kodikkuutta, tai teräksestä, jossa on yleensä tyylikkäitä, romanttisia yksityiskohtia. Joten voit ohjata taitavasti tunnelmaa, jonka haluat luoda. Jos toisaalta sinulla on suuri puutarha ja siten paljon liikkumavaraa, voit joskus siirtyä kokonaan pois ruukuista ja palata ylellisiin vaihtoehtoihin, kuten ruusukaareen. Vaikka kestää jonkin aikaa, ennen kuin tämä on kokonaan kukkien peitossa, vaikutusta on vaikea voittaa.

Sisäänkäynti puutarhaan

Kukkaruukut seinällä

Kukkaruukut_liila