Parvekkeen suunnittelu on tehty helpoksi: tietoa ja käytännön vinkkejä

Miten haluaisit suunnitella parvekkeesi tänä vuonna??

Moni meistä tunsi eilen kevään ensimmäiset merkit. Vihdoin hymyilevää auringonpaistetta! Luonto alkaa pikkuhiljaa herätä uuteen elämään ja sen myötä saat enemmän halua mennä ulos ja nauttia raikkaasta ilmasta. Tietenkin pitkä kävely metsässä tai ainakin puistossa on optimaalinen hyvinvoinnillemme, mutta stressaavassa arjessa ei aina ole tarpeeksi aikaa tai joskus ollaan valmiimpia haluamaan löytää enemmän rauhaa kotona. Kattoterassi tai parveke tarjoaa välttämätöntä apua. Jopa pienimmän parvekkeen avulla voit ottaa tarvittavan osan happea ja virkistää. Ja sitten kysyt itseltäsi: Kuinka haluaisin suunnitella parvekkeeni tänä vuonna?

Kun suunnittelet parveketta, kuten mitä tahansa huonekalua, sinulla on monia vaihtoehtoja paitsi värien ja huonekalujen, myös sisustustyylin suhteen. Riippuen siitä, miten pidät siitä, voit suunnitella parvekkeen erittäin moderniin teolliseen tyyliin tai minimalistiseen tai pikemminkin romanttiseen nuhjuiseen tyylikkääseen ja hienovaraiseen vintage -muistiinpanoon. Voit todella luottaa omaan tunteeseesi. On vielä joitain tärkeitä näkökohtia, jotka on otettava huomioon parveketta suunniteltaessa, varsinkin jos sinulla on pienempi parveke. Aloitetaan alhaalta ylöspäin!

Suunnittele pieni parveke rakkaudella

suunnittele parvekevinkit taitettavat parvekekalusteet tuoli pöytä sitruunapuut yrtit

Löydä oikea lattia

Meillä on aina ollut vahva yhteys maan kanssa ihmiskunnan kynnyksestä lähtien. Seiso lujasti maassa tai makaa rentoutuneena niityllä on siksi yksi luonnollisimmista asioista elämässämme riippumatta siitä, tiedostammeko sen tietoisesti vai emme. Lähes jokainen meistä on kokenut paljain jaloin kävelyn myönteiset vaikutukset useita kertoja, varsinkin kun jalkamme ovat väsyneitä.

Tämä tarkoittaa sitä, että lattian tulee olla oikea, etenkin omissa neljässä seinässäsi. Koska sillä on tärkeä rooli kodikkaan tunnelman luomisessa. Parveke ei ole poikkeus. Oikealla lattiapäällysteellä voit myös tehdä parvekkeestasi erittäin kodikkaan. Sen ei välttämättä tarvitse olla graniittilaattoja tai kivilaattoja. Vaikka nämä materiaalit ovat kestäviä, ne näyttävät melko tiukoilta ja ovat joko liian kylmiä aamulla tai liian lämpimiä kesällä. Toisaalta suosittelemme puukannen tai napsautettavien puulaattojen käyttöä, joita on saatavana erikoisliikkeistä ja jotka voidaan asentaa erittäin nopeasti ja helposti. Tiikki, akaasiapuu ja bambu ovat klassikoita, mutta myös korkealaatuiset innovatiiviset materiaalit, kuten Resysta® ja Duro iDecking Revolutionista, tarjoavat sinulle täydellisen, puumaisen ilmeen ja miellyttävän tunteen. Lisäksi tällaiset rakennusmateriaalit eivät ole vain optimaalisesti säänkestäviä ja kestäviä, vaan myös 100% ympäristöystävällisiä. Niin kutsutut ulkomatot, joita löytyy eri väreinä ja kuvioina, ovat tervetullut vaihtoehto. Ne on valmistettu sopivista säänkestävistä materiaaleista ja voivat pysyä ulkona sateessa ja lumessa.

Parvekkeen suunnittelu on tehty helpoksi

parvekesuunnitteluvinkit taitettavat parvekekalusteet metallipöytä yrtit parvekekasvit vida lusida

Tilaa säästävät, käytännölliset parvekekalusteet

Sinun on ajateltava järkevästi ja käytännöllisesti pienemmillä alueilla. Joten jos haluat suunnitella pienen parvekkeen, sinun pitäisi mieluummin keskittyä taitettaviin parvekekalusteisiin. Niitä on saatavana monilta erikoisliikkeiltä, ​​kuten Kettleriltä. Ikean uusin PS -kokoelma 2017 tarjoaa myös runsaasti huonekaluja, jotka sopivat täydellisesti parvekkeelle ja puutarhaan sekä sisustukseen. Ripustuspöydät, jotka on kiinnitetty suoraan parvekkeen kaiteisiin, ovat myös hienostunut ratkaisu pienelle parvekkeelle, samoin kuin puolipyöreät pöydät, jakkarat tai pussit. Parvekkeen suunnittelussa avainsana on tässä tapauksessa: säilytystilaa. Tämän pitäisi olla riittävästi läsnä, jotta parvekkeellasi ei ole säilytystilan viehätystä. Kapeat penkit laatikoilla tai vanhat puiset arkut ovat ihanteellisia istuma- ja säilytyspintoina. Parvekkeen jokaista kulmaa voidaan käyttää myös esimerkiksi kulmahyllyjen kanssa. Nämä eivät ole vain säilytystila pienille tavaroille vaan myös pienemmille parvekekasveille. Voit tehdä tyylikkään ilmeen käyttämällä vanhoja hyviä eurolavoja. Tästä voidaan valmistaa alkuperäisiä ja tukevia parvekekalusteita, joista tulee välittömästi katseenvangitsija. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, yksi asia on ehdottomasti otettava huomioon: Ulkokalusteiden tulee olla optimaalisesti UV-kestäviä ja home- ja säänkestäviä.

Kevyet, taitettavat huonekalut pienelle parvekkeelle

design parveke parveke huonekalut taitettavat huonekalut ulkomatot puulaatikot taitettavat pöytätyynyt

Valitse auringon ja parvekkeen yksityisyyden suoja

Suuntauksesta riippuen jokainen parveke saa erilaisen auringonvalon voimakkuuden päivän aikana. Varsinkin jos sinulla on etelä- ja länsiparveke, tarvitset ehdottomasti oikean aurinkosuojan. Pienemmille parvekkeille kaiteeseen kiinnitetyt aurinkovarjot ovat ihanteellisia. Yleensä näissä on aurinkovarjotin ja ne on erittäin helppo koota. Muita fiksuja ratkaisuja ovat puoliympyrän muotoiset sateenvarjot, joissa on puoliympyrän muotoiset sateenvarjot, aurinkopurjeet tai seinään kiinnitettävät markiisit.

Toisaalta parvekkeen yksityisyyden suoja takaa enemmän yksityisyyttä parvekkeasi. Tietysti myös säänkestävyyttä koskeva sääntö pätee. Vinkki meiltä: Älä suojaa parveketta kokonaan. On parempi jättää pienet vapaat tilat, jotta saat enemmän ilmaa ja vapautta.

Oljesta tai bambusta valmistetut yksityisyysnäytöt näyttävät erityisen kodikkailta ja maalaismaisilta

parvekesuunnitteluvinkit parvekkeen suunnittelu parvekkeen lattia puinen kannen puulaatat

Parvekekasvien ihana maailma

Parvekkeen suuntauksella on myös ratkaiseva rooli kasvien kanssa, koska tämä on tietysti eläville olennoille. Etelänpuoleisella parvekkeella sopivat kaikki auringonjanoiset kukat ja kasvit, kuten laventeli, oliivipuut, rosmariini tai hibiscus, mutta myös piparkakut ja siniset koiranputket. Suosikkimme – upea oleander – tuo rentouttavan Välimeren tunnelman runsailla vaaleanpunaisilla, valkoisilla ja keltaisilla kukilla ja lempeällä eteläisellä tuoksulla. Ja tietysti klassikot, kuten petuniat ja pelargoniat, ovat erittäin tervetulleita parvekkeellesi, ei vain siksi, että ne näyttävät kauniilta, vaan myös siksi, että ne ovat erittäin helppohoitoisia ja kestäviä.

Puu ja keramiikka lisäävät kodikkuutta parvekkeella

design parveke parveke huonekalut kokoontaitettava tuoli kokoontaitettava pöytä parveke kasveja yrttejä

Jos olet poissa kotoa yli päivän tai kaksi, älä unohda vesisäiliöitä, varsinkin lämpiminä päivinä! Voit jopa harkita automaattista kastelua.

Suosittelemme itä-länsi-parvekkeelle: koiranputkea, puksipuuta, koristevaahteraa tai nosturia. Voit tietysti myös istuttaa lumihiutaleiden kukkia tai mukuloisia begonioita. Tällaisella suunnalla olevalla parvekkeella kasvit viihtyvät yhtä hyvin kuin Männertreu, Laurentie tai Liver Balm. Voit yhdistää nämä ja useat muut sopivat parvekekasvit haluamallasi tavalla ja järjestää ne parvekkeelle.

Onko sinulla vain yksi parveke pohjoiseen päin? Älä huoli! Myös täällä voidaan luoda viihtyisä kasvien paratiisi. Entä esimerkiksi ruoho ja saniaiset? Vai pidätkö enemmän kukista? Sitten ihanat hortensiat, lobelia ja fuksia ovat ihanteellisia. Voit myös kutsua verenvuotavia sydämiä ja sinikelloja tulemaan parvekkeellesi. Nämä tuntuvat täydellisiltä pohjoiseen päin olevalla parvekkeella.

Maalaa parvekekalusteet tuoreilla, kylläisillä väreillä

parveke suunnittelu taitettava tuoli taitettava pöytä kukka jalusta parveke kasvit

Jos sinulla on hieman enemmän tilaa tai seisot vain korkeammilla kasveilla, voit istuttaa oliivipuita, sitruunapuita tai enkelitrompetteja suurempiin kukkaruukkuihin.

Monet yrtit sekä hedelmät ja vihannekset, kuten tomaatit ja mansikat, kasvatetaan ja jopa korjataan parvekkeella. Joten parveke suunnittelun ilo on vieläkin suurempi ja voit kirjaimellisesti nauttia työstäsi.

Lisävinkkejä:

  • Käytä parvekekasveja järjestäessäsi klassisten kukkalaatikoiden lisäksi myös hyvin osoittautuneita kulmahyllyjä, pistokkaita, pystysuoraa sänkyä tai suuria seinäkaukaloita.
  • Yhdistä vihreät kasvit, kuten saniainen, bambu tai puksipuu kukkiviin parvekekasveihin.
  • Kun yöt kylmenevät, kääri kasvit sanomalehtiin.
  • Jos mahdollista, maalaa parvekkeen ulkoseinät vaaleilla, valoa heijastavilla väreillä.

Minimalismi voi tarkoittaa myös kodikasta

Luo parveke parveke huonekalut rottinkikalusteet sohva penkki jakkara sivupöytä keiju valot boxwood lattialaudat

Parvekkeen valaistus antaa viimeisen romanttisen ilmeen

Ja tietysti viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, parvekkeen kuorrutus tulee: oikea parvekkeen valaistus! Mikä olisikaan laitos ilman valoa? Vaikka kyse on vain hyvin pienistä valonlähteistä, ne muuttavat ympäristömme hieman turvallisemmaksi paikkaan, joka antaa meille maalaismaisen turvallisuuden tunteen. Ja kiitos Jumalalle, parvekkeen valaistukseen on olemassa lukuisia valonlähteitä – lyhtyjä, öljylamppuja, LED -valoja, aurinkolamppuja, keijuvalaisimia, metallilyhtyjä, palokulhoja, palokoria tai puutarhapolttimia. Oman maun ja mieltymysten mukaan voit valita oikean valonlähteen tai yhdistää muutaman. Erittäin romanttinen – keiju valot! Niiden on tietysti oltava säänkestäviä ja suojattuja.

Johtopäätös:

Ennen kaikkea, jos haluat suunnitella parvekkeesi, tarvitset paljon hienotunteisuutta ja huomiota yksityiskohtiin. Pieni kärsivällisyys ja ripaus suunnittelua ovat myös osa sitä. Nykyiset suunnitteluvinkkimme sopivat täydentämään. Toivomme, että niistä on sinulle paljon apua.

Toimitus toivottaa hauskaa ajattelua, suunnittelua ja asennusta!

Kuvalähteet:

www.lavidalucida.com

www.dicoro.com

www.laescueladedecoracion.es

www.blogmujer.org

Ajattele pystysuoraan!

parveke suunnittelu vinkkejä parveke kasvit parveke huonekalut kukka jalusta hyllyt

parvekesuunnitteluvinkit parvekekasvit pystysuora puutarha eurolavat

Vanha puinen portaikko voi tehdä ihmeitä parvekekasvien järjestämisessä

Luo parveke vinkkejä parveke kasvit puiset portaat diy idea mehikasveja kaktuksia

Kierrätys ei ole vain suosittua, vaan myös kestävää

parvekesuunnitteluvinkit parvekekasvit kierrätysideoita

Eurolavat ja puulaatikot ovat myös ihanteellisia tähän

parveke-design-parveke-huonekalut-diy-ideat-euro-lava-penkki-sivupöytä-parveke kasvit

Taitava ratkaisu todellisille grillifanaatikoille

Luo parvekkeen grillausgrilli parvekkeen suunnitteluvinkkejä

Pari itämaista lyhtyä ja pehmeät tyynyt tarjoavat sen tietyn

Luo parveke parveke huonekalut istuintyynyt penkki tuuli valot parveke kasvit

Huoletonta kesää herkullisen kahvikupin kera

design parveke parveke huonekalut paju tuoli kokoontaitettava pöytä parveke kasvit

Sitä voidaan tietysti myös yksinkertaistaa ja käytännöllistää modernilla riippupöydällä

design parveke parveke huonekalut kokoontaitettava tuoli riippuva pöytä kaide parveke suunnittelu vinkkejä

Puiset lattialaudat ja rottinkikalusteet tarjoavat lisäannoksen viihtyisyyttä parvekkeella

parvekesuunnitteluvinkit puulattiat rottinkisohvalyhdyt parvekekasvit

parveke suunnittelu parveke huonekalut tuolit teak alumiini rottinkikalusteet

Luo parveke parveke huonekalut rottinkituolit lepotuolit tyynyt puulattiat

Luo oma parvekekeidas kärsivällisyydellä ja rakkaudella!

Luo parveke parveke huonekalut taitettavat huonekalut parveke kasvit hydrangeas


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80