A legjobb 9 akne termék terhes nők számára

Amikor terhes, a hormonális változások olyan gyakoriak, hogy a szervezet nem képes alkalmazkodni a változáshoz. Ez különböző látható hatásokat eredményez, amelyek közül az egyik a pattanások kialakulása. Elég gyakori jelenség az első és a második trimeszterben, és a hormon, az androgén fokozott termelése okozza. Ez a hormon fokozza az olaj- és faggyútermelést, egy viaszos anyagot, amely eltömíti a bőr pórusait, és pattanások kialakulásához vezet. Mivel az akne nem kívánatos bármikor, könnyű és biztonságos módszerek vannak a pattanások megszabadítására a terhesség alatt.

Akne termékek terhes nőknek

A legjobb akne termékek terhes nők számára:

Csupasz ásványi anyagok foltterápiája:

Akne termékek terhes nőknek BareMinerals Blemish Therapy

A kén ásványi anyag jelenléte a csupasz Minerals Blemish terápiában segít a pattanások elleni küzdelemben. Ezenkívül rendkívül hatékony a kitörések elrejtésében.

Kiss My Face hámlasztó arclemosó:

Akne termékek terhes nőknek Kiss My Face hámlasztó arclemosó

A Kiss My Face hámlasztó arclemosója teljesen természetes, olyan összetevőket használ, mint a zöld tea és a természetes gyümölcssavak. A zöld tea híres hámlasztó tulajdonságairól, a természetes gyümölcssavak pedig rendkívül gyümölcsözőek a bőr egészségének megőrzésében. Ez az arclemosó segít könnyen megszabadulni a pattanásoktól, megtisztítva a pórusokat, melynek eredménye egy ragyogó, ragyogó arc!

Desert Essence természetes teafaolajos arctisztító párnák:

Desert Essence természetes teafaolajos arctisztító párnák

A teafaolaj jól ismert a pattanások és a foltok elleni küzdelemben. A Dessert Essence arctisztító párnák aktív összetevője tökéletes megoldás a pattanások problémájára, mivel megszabadulnak a felesleges olajtól és faggyútól, így pattanásmentes bőrt biztosítanak.

Burt’s Bees Acne Solutions hidratáló krém:

Burt's Bees Acne Solutions hidratáló krém

A Burt’s Bees Acne Solutions Lotion a bőr hidratálóinak egyik tökéletes fénye, csodákat tesz zsíros bőrre, és sokat segít a foltok elleni küzdelemben. A Fűzfakéreg kivonat ebben a testápolóban rendkívül előnyös a pattanások elleni küzdelemben a terhesség alatt.

Belli Anti-Bemish arclemosó:

Akne termékek terhes nőknek - Belli Anti -Bemish arclemosó

A szalicilsav és a benzoil-peroxid hiánya miatt a Belli Anti-Blemish Arclemosója a piacon elérhető egyik legjobb hámlasztó. Zöld tea kivonatot, citromhéjat és uborkát tartalmaz, amelyek fontosak a baktériumok elleni küzdelemben, és antioxidánsok, így csökkentve a pattanások kialakulását.

The Body Shop teafa habzó tisztító:

The Body Shop teafa habzó tisztító

A Body Shop híres a hatalmas teafaolajat tartalmazó termékek széles skálájáról, amelyek rendkívül segítenek a foltok és pattanások leküzdésében. Ez megakadályozza a pattanások jövőbeni kitörését is, és a terhesség alatti pattanások egyik legjobb terméke.

Burt’s Bees Natural Acne Solutions Scrub:

Burt's Bees Natural Acne Solutions bozót

A Burt’s Bees Natural Acne Scrub számos különlegessége, hogy képes hámlasztani az elhalt bőrt anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. A fűzfakéreg kivonat jelenléte óriási módon segít a pattanások elleni küzdelemben, és megakadályozza a későbbi pattanásokat.

Kis Oils 100 teafaolaj:

Akne termékek terhes nőknek - Kis Oils 100 teafaolaj

Ha az Ön stílusa a termékek természetes használata, akkor a Kis Oils 100 teafaolaj csodákat tesz az Ön számára. Csak eltünteti a foltokat! Ezenkívül rendkívül olcsó, és így az egyik okos választás a pattanások terhesség alatt.

Cetaphil gyengéd bőrtisztító:

Cetaphil gyengéd bőrtisztító

Nagyon kevés összetevőt tartalmaz, amelyek károsítják a bőrt, a Cetaphil gyengéd bőrtisztítója a bőrgyógyászok kedvence. Nem tartalmaz illatanyagot, és hasznos az első trimeszter averziójában is.

Ki gondolta volna, hogy a pattanások eltávolítása ilyen biztonságos és ilyen egyszerű! Mondjon búcsút a pattanásoknak a terhesség alatt!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80