Hogyan lehet megszüntetni a pattanásokat?

Mi az az egyetlen uralkodó, de állandó dolog az életünkben, amelyet mindannyian egyformán gyűlöltünk pubertás korunk óta? Mi az az egy dolog, amit azért hibáztattak, mert tönkretették a legjobb tizenéves bulikat, amelyeknek egyébként örültünk volna? Mi az az egy dolog, amiért felnőttként még mindig aggódnia kell? Ez nem más, mint az akne.

Hogyan lehet eltávolítani a pattanásokat

Pattanások az életünkben születtek, hogy pokollá tegyék a tizenéves korokat, és itt az ideje, hogy állást foglaljunk, hogy egyszer és mindenkorra megszüntessük a pattanásokat. Ebben a cikkben a pattanások megszüntetésének módjáról beszélünk?.

Az akne okai:

 Az OK:

Hogyan lehet elkerülni a pattanások pattanásait

Mielőtt rátérnénk a pattanások megszabadulásának technikáira, el kell ismernünk azt az okot, amiért az akne jelen van az életünkben. A pattanások születése különböző személyeknél eltérő lehet, testtípusuktól és ellenőrzési képességüktől függően.

Átöröklés:

Az akne kisebb, de jelentős része a génekre tehető, ahol még akkor is, ha nagyszerű, hibátlan bőrrel születtél, egy ponton a vörös kiütések biztosan tönkreteszik a napodat. Ez a kritérium azonban nagyon valószínű, hogy sokáig zavarni fog; valójában ez az egyik legritkább eset.

Öregedés:

Hormonok

Ez a leggyakoribb oka a pattanások születésének. Amikor testünk kislányból fiatal hölgyré, vagy kisfiúból finom fiatalemberré változik, testünk automatikusan titkol bizonyos hormonokat és impulzusokat az agy parancsára, de előfordulhat, hogy a test és a szív nem tud lépést tartani hirtelen változás. Ennek eredményeként a test lázadása kifelé érzelmek és pattanások formájában jelenik meg.

Reakció:

Ez is vezető ok lehet, ha valakinek a korai stádiumban fellépő allergiás reakciója túlzott fájdalmas kiütések formájában jelentkezik, amelyek idővel, testünk vagy hozzászokunk.

Hogyan lehet megszüntetni a pattanásokat:

Íme a helyes módszerek és tippek az akne hegek teljes eltüntetéséhez.

A tett:

Most elérkeztünk a nagyobb részhez, ahol küzdünk a pattanások eltávolításáért.

Rendszeres tisztaság:

Tisztítás

A külső szennyezés vagy allergia gyakran reagál a szervezet túlzott faggyútermelésére, és a szennyező anyagok beszívódnak, és az arcod olajmirigyeihez tapadnak, ezért elzárják a pórusokat. Ilyen esetben egészséges ötlet lehet a rendszeres időközönként végzett vagy rendszeres arcmosás, lehetőleg aloe verával vagy neemmel.

Diéta szabályozás:

A pattanások megtisztításának első lépései közé tartozik, hogy étrendjét minden nap a mantráján tartja. Kezdje azzal, hogy egyre több egészségesebb étrendet épít be az étkezésbe, és hagyja abba a szemétet. Az olajok, sült krumpli, zsírok és szénhidrátok csak kiemelik a pattanásokat, míg a többi leveles zöldség vagy a tápanyagok segítenek megnyugtatni.

Toxin kibocsátás:

ivóvíz gs -nek

Ezeket a dolgokat minden nap megteheti minden hiba nélkül. Csak vigyen magával egy üveg vizet útközben, és időnként folyton igyon belőle. A vízről ismert, hogy leöblíti a méreganyagokat, ezáltal csökkenti az esélyeket.

Go Organic:

szerves harag

A pattanások legjobb gyógymódja, ha egy ideig organikusak. Vágja le magát a nehéz vegyi anyagcsövektől, és bízzon a természetes sókban és elemekben, hogy szép legyen. Például a szódabikarbóna megbízható só, amelyhez vízre és rendszeres alkalmazásra van szükség. Aztán vannak olyan fűszerek, mint a kurkuma és a zöldek- a neem vagy a teafa él. A zöld tea jót tesz a bőrnek és az egészségnek is.

Szánjon ki egy kis időt:

Szánjon egy kis időt

Győződjön meg róla, hogy jól alszik és szórakoztató hétvégét. A stressz és a feszültség a pattanások vezető oka, ezért életében stresszoldót kell tartania.