15 A legjobb stílusos bőr pénztárca nőknek 2021 -ben

A pénztárcák fontos szerepet játszottak a férfiak és a nők kiegészítőiben. Mindig a bőrből és szövetből készült pénztárcák voltak a kedvencek. Kezdetben csak az idős nők hordtak kis szövet pénztárcát, míg a hölgyek nagy pénztárcát. De manapság még a nők is megszokják a kis pénztárcákat a nehéz pénztárcák helyett az elegáns megjelenés érdekében. Az összes anyag közül a bőr pénztárcák meglehetősen népszerűek az általuk adott utolsó simítás miatt.

legjobb-egyszerű-bőr-pénztárcák-nőknek

A kiegészítők divatirányzatának változásával párhuzamosan különféle minták állnak rendelkezésre a pénztárcákhoz, különböző bőr pénztárcamárkákkal együtt.

Különböző típusú bőr pénztárcák nőknek:

Nézzünk meg néhány márkás rövid és hosszú bőr pénztárca mintát, amelyeket a nők népszerűen hordoznak.

1. Domborított barna bőr pénztárca kialakítás:

barna domború-pénztárca

A barna bőrből készült női bőr pénztárcák díszes megjelenést kapnak tollas lógó övekkel. A hosszú szál lehetővé teszi a vállon való hordozást is. A női barna bőr pénztárca dombornyomott virágmintát kapott. Funkcionális megjelenést kölcsönöz az egyetemi tizenéveseknek a rendszeres viselethez. Alkalmi alkalmakkor viszi a tehénlány megjelenését.

2. Női bőr pénztárca kettős színárnyalattal:

kétszínű pénztárca

A józan női bőrpénztárca kettős színárnyalatokkal egységes megjelenést kölcsönöz azoknak a nőknek, akik bulikban, kocsmákban, kis cicabulikban stb. Hordják. A középső zár zárja a színes pénztárcát.

3. Egyszerű bőr pénztárcák nőknek:

egyszerű bőrpénztárcák

Valami egyszerűt és finomat keres a női pénztárcában! Íme egy egyszerű bőr pénztárca, több színben elérhető bőrből. A pénztárca egyetlen hullámgörbét tartalmaz, hogy növelje finomságát. Ez egy népszerű pénztárca rendszeres használatra.

4. Rózsaszín Mini pénztárca bőr:

rózsaszín-mini-pénztárca

Hajlandó egy elegáns, mégis egyszerű pénztárcatervet kis alkalmakkor hordani! Valódi bőrből készült pénztárca, amely még kicsi is, mint a valódi pénztárca, rózsaszínű mini pénztárca, a legjobb erre. A pénztárca sima rózsaszín alapot kapott, arany bokája bájos kilátást nyújt.

5. Bagoly nyomtatott pénztárca bőrből:

bagolynyomtatott-pénztárca

A kirándulásokra, piknikekre stb. Hordható madár design bőrből készült. A női bőr pénztárca bagolynyomatot kapott. Fantázia hozzáadásához ezüst színű szemüveget terveztek a bagoly szeme körül. Széles körben elfogadott az egyetemi hölgyek számára.

6. Queens korona bőr pénztárcák hölgyeknek:

királynők-korona-pénztárca

Királyi funkcióra indulva! Próbáljon ki egy pénztárcát, amely a királynő koronáját tartalmazza. A legjobb bőr pénztárca szép négyzet alakú formatervezést kapott, dombornyomott királynő korona bájjal, hogy növelje csodálatos megjelenését. A pénztárca is kap egy ezüst sarkot rögzítve a szélein.

7. Félkör alakú bőr pénztárca lányoknak:

félkör alakú pénztárca

Szeretem magával vinni a gyermekkori emlékeket! Próbálja ki ezt a félkör alakú bőr pénztárca-dizájnt, amely biztosan emlékeztetne gyermekkorára. A pénztárcát egy híres rajzfilm- vagy történetfigura, Red Riding Hood tervezte. Az egyetemi tinédzserek széles körben választják.

8. Valódi bőrből készült pénztárcák nőknek:

kialakított pénztárca

Valami mást és egyszerűt keres a bőrön a mesés pénztárca kialakításához! A kialakított pénztárca az, amit keres. A női bőr pénztárca barna bőrt kapott, amelyet a penge apró vágásokkal készít, hogy egyedi dizájnt adjon. Ez az elsődleges választás azoknak a nőknek, akik szeretik az egyszerű formatervezést.

9. Női mackó pénztárca:

mackó-pénztárca

Ennek ellenére szeretem a mackót formázó dolgokat használni! Itt egy mackó kinézetű pénztárca. A legjobb bőr pénztárca egy mackó arcát nézi, amelyet leginkább érmék gyűjtésére vagy malacka banknak használnak. A kollegák széles körben használják, az idősebb nők is használják lányuknak ajándékként.

10. Babák által tervezett pénztárcák tizenévesek számára:

baba által tervezett pénztárca

A babák ihlette pénztárca dizájn aranyos megjelenést kölcsönöz a főiskolai tizenéveseknek. Az egyszerű időjárási pénztárca egy baba nyomatot kapott, ami egyszerre egyszerűvé és ügyetlenné teszi. A pénztárca számos kisebb és közepes zsebbel rendelkezik, ami fantasztikus.

11. Macska által tervezett pénztárca:

macska által tervezett pénztárca

A nők nagyon szeretik a ruhákat és kiegészítőket egy macska nyomatával. Itt állunk egy bőr pénztárcával, rajta egy macska dizájnnal. A női bőr pénztárca merész megjelenést kölcsönöz alkalmi ruhákkal. A pénztárca egy macska konyháját is kapja.

12. Színes sima nyomtatású pénztárca:

sima nyomtatású pénztárca

A kombinált kialakítás, amely sima színeket és nyomtatott mintát tartalmaz, csodálatos megjelenést kölcsönöz az alkalmi megjelenésnek. A bőrből készült pénztárca két különböző árnyalatot és dizájnt kap. Az egyik oldal sima marad, míg a másik bajusznyomatot kap.

13. Gazdag bőrből készült ruhás pénztárca:

bőr-kendő-pénztárca

A női bőr pénztárca kombinált textíliával bájos megjelenést kölcsönöz. A bőr pénztárca közepén textilszálakat kapott, mágneses zárral. A kereszt kialakítás ellenőrző megjelenést kölcsönöz, ami még vonzóbbá teszi. Széles körben hordják kis bulikra, alkalmakra és rendszeresen.

14. Női bőr gyémánttáska:

gyémánt-pénztárca

A gyémántokkal díszített pénztárca vonzó megjelenést kölcsönöz a házasságoknak és egyéb funkcióknak. A nőknek készült fekete bőr pénztárca többféle méretű gyémánttal van szúrva a dizájner megjelenése érdekében. A pénztárca más alakú kövekkel is kialakítható.

15. Csillogó bőr virágpénztárca:

csillogó-virágos-pénztárca

A csillogó virágokkal kialakított pénztárca virágos megjelenést kölcsönöz a hordozó hölgynek. Az alap fekete bőrből készült, amelyen a csillogó virágok csodálatos hatást keltenek. Az ilyen pénztárcákat széles körben hordják funkciók, esküvők, partik stb.

Számos bőr pénztárca márka létezik, amelyek különféle vonzó tervezésű pénztárcákat kínálnak nőknek. A pénztárcák hordozásának tendenciáját a dolgozó nők is követik, hogy egyszerűbben jelenjenek meg irodájukban. A keresztzáras kivitelek szintén népszerűek az alkalmi nők körében, mivel helyet biztosít a pénz, hitelkártya, névjegykártya stb. Hordozására egyetlen dologban, amelyet széles körben használnak. Egyesek hátul más zsebet is biztosítanak a mobiltelefonok számára.