25 különböző típusú pénztárca férfiaknak Indiában

A modern embernek szüksége van a luxusra és a kényelemre, amely a mai időkben könnyen elérhető a létezéséhez, ellentétben a régi időkkel. Bármilyen kiegészítő, legyen az ruha, karóra, öv, pénztárca stb., Tükrözi a férfi stílusát és általános személyiségét. Ezért rendkívül óvatos és válogatós a kiegészítők tekintetében, és azokat választja, amelyek tükrözik a stílusát. Kis téglalap alakú összecsukható tartozék kártyák és készpénz hordozására. A pénztárcák az egyik legfontosabb divatkiegészítő, ahol egy férfi kiválogatja őket, miközben előveszi a kártyáit, vagy bármikor készpénzt fizet. Tehát a pénztárca finoman sokat beszél az illetőről. Tehát a pénztárcákat egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, és nagyon fontos helyet foglalnak el az ember világában.

különböző típusú pénztárcák férfiaknak Indiában

A trendi férfi márkás pénztárcák legújabb és legjobb modelljei:

A pénztárca az egyik elengedhetetlen kellék, és az ember nem teheti meg pénztárcája nélkül. Itt van egy lista 25 egyszerű és márkás férfi pénztárcáról kártyákhoz, érmékhez és pénzhez.

1. Egyszerű pénztárcák férfiaknak:

egyszerű pénztárcák

A férfiak a mindennapi használatra szánt egyszerű bőr pénztárcákat részesítik előnyben. Az alapvető pénztárca célja, hogy megőrizze az alapvető dolgokat, például a pénzt, a betéti és hitelkártyákat, a névjegykártyákat stb. Ezek nem kidolgozottak, de elegendőek az alapvető dolgok tárolására a mindennapi használatra. Bőrből készült, különböző színekben, mint például barna, fekete, szürke stb..

2. Bifold pénztárcák férfiak:

bifold-pénztárcák

Ez is egy gyakori férfi pénztárca. Ahogy a név is sugallja, két részre hajtogatható, és pénzt, kártyákat, papírokat stb. Tárolhat. Ezek a férfiaknak szánt bifold pénztárcák külön helyekkel rendelkeznek a kártyák tárolására, és pénzért is fel vannak osztva. Továbbá vannak rések fontos intelligens kártyák tárolására, mint például a vezetői engedély; PAN kártya stb., Amelyek fontosak az azonosítás szempontjából. A személyazonosító okmány nagyon fontos. Így a bifold pénztárca rendezettnek, jól karbantartottnak és tároltnak tűnik.

3. Férfi alligátor pénztárcák:

aligátor-pénztárca

A drága és luxus tökéletes módja lehet ezeknek az aligátor pénztárcáknak. Eredeti krokodilbőrből készültek, és tökéletesen lettek kidolgozva, ezért ezek luxus pénzcsipeszekként írhatók le. Ezek a drága férfi pénztárcák valódi aligátorbőrt használnak, és ezüst, sárgaréz stb. Csatokat is használnak. Sok kártya-, pénznyílás, fontos irattartó, stb. Ez az egyik legjobb ajándékozási lehetőség és az egyik legértékesebb holmi a férfi ruhásszekrényében.

4. Alumínium férfi pénztárcák kártyákhoz:

alumínium pénztárcák

Ezek rendkívül vékony és tartós pénztárcák alumíniumból és nem bőrből. Ez úgy nyílik, mint egy könyv, és nem úgy, mint a szokásos pénztárcák. Ezek a vízálló és ezért előnyben részesített alumínium tárcák a kártyákat és a készpénzt egyaránt tárolhatják. Ezek nem terjedelmesek szállítás közben, és elegáns megjelenésűek, de sok tárolóhellyel rendelkeznek. Minimum hat -hét nyílással szinte minden fontos kártya és készpénz megfelelően tárolható.

5. Trifold pénztárcák férfiaknak:

háromszoros pénztárca

Ez a vékony, háromszoros bőrből készült férfi pénztárca több kártya és készpénz egyforma hordozására lett tervezve. Ez kinyílik, és két hajtása van, és ezért a név hármas. Mindkét raktérben sok nyílás található a kártyák számára, a középső rész pedig átlátszó fedéllel rendelkezik a személyazonosító okmányok tárolásához a könnyű hozzáférés és használat érdekében. Kényelmes hordozás és használat.

6. Mellzsebpénztárca férfiaknak:

mellzseb-pénztárcák

Ez a mellzseb pénztárca elfér az első zsebében, és ideális sok dolog tárolására. Ezek nem a szokásos, kis téglalap alakúak, hanem hosszúkásak és a szélességüknél rövidebbek. Ennek egy hajtása van, és az egyik oldalra nyílik, sok réssel a kártyák tartására, és egy másik nagy réssel az útlevél vagy csekkek, repülőjegyek stb. Tárolására.

7. Kicsi zsebtáskák férfiaknak:

kis zsebpénztárcák

Ezek kicsi zsebű férfi pénztárcák néhány minimális dolog tárolására, például egy kis készpénz és néhány kártya tárolására. Ezek kicsik és karcsúak, és könnyen elférnek a zsebben. Nem terjedelmes, ezért ideális szállításhoz, futás közben vagy rövid távolságon. Ezek bőrből készültek, stílusosak és tökéletesen szolgálják a célt. Ezek is sokféle színben kaphatók.

Olvass tovább> Kis pénztárcák férfiaknak és nőknek

8. Hűvös csuklópénztárcák:

csuklópénztárca

A legegyedibb, de leghasznosabb pénztárcák ezek a csuklópénztárcák. Csak úgy néznek ki, mint a csuklón viselt bőrből készült mandzsetta karkötő. Ezek olyanok, mint a titkos rejtekhely, ahol készpénzt, kulcsot, egészséget stb. Tárolhat vagy rejthet el egy titkos cipzárban. A férfiak készpénzt, fitneszszalagot, kulcsokat stb. Rejthetnek a férfi pénztárcájukban, de biztonságban is lehetnek, és szükség esetén használatba is vehetik.

9. Férfi vékony elülső zsebtáska:

vékony, elülső zsebpénztárca

A keskeny szabású elülső zsebek minimális tárgyak tárolására szolgálnak a pénztárcában. A készpénz hordozható vagy elöl tartható, hogy könnyebben hozzáférhessen a készpénzhez és más kártyákhoz. Ez csak az elülső zseb mérete és alakja, és nagyon vékony. Az elülső zsebek könnyen hozzáférhetők készpénzhez és kártyákhoz, nem pedig a hátsó zsebek. Tehát, ha pénztárcája van az elülső zsebében, könnyebben hordozhat dolgokat anélkül, hogy zsebtolvajba kerülne. Kényelme kevesebb ömlesztéssel.

10. A legjobb pénztárcák kulcstartókkal:

pénztárcák-kulcstartókkal

A valódi márkás bőr pénztárcákhoz stílusos kulcstartó is tartozik, amely a kulcsok tartásához van rögzítve. A kulcsokat nem kell külön tartani, hanem csak a pénztárcában lévő tartóhoz lehet csíptetni. A pénztárca kétszeres, elegendő hely a készpénznek és a kártyáknak. Tehát ez egy többcélú pénztárca lehet, amely számos célt szolgál, például tárolást, használatot és biztonságot.

11. Bőr csekkfüzet pénztárcák:

bőr-csekkfüzet-pénztárcák

Ez ideálisan alkalmas és kizárólag csekkfüzetek hordozására készült. A csekkfüzet helyén kívül helye van egy tollnak, és kevés kártyahely is van. Ezek valódi bőrből készültek, barna vagy fekete árnyalatokban vagy bármilyen más klasszikus színben. Hosszúkás, ezek a csekkfüzetek tárolására szolgálnak, ezért nem olyanok, mint azok a kis rendszeres pénztárcák.

12. Pénztárcák férfiaknak:

pénzérmék

Ezek kicsi, apró bőr férfi pénztárcák, amelyeket kizárólag érmék tárolására terveztek. Ha az érméket normál pénztárcában tárolja, akkor terjedelmesebbek és nehezebbek. Tehát egy további érmés pénztárca az, amit az ember szeretne tárolni. Az érmék kivétele is könnyebbé válik, és az érmék könnyen hozzáférhetők. Ezek nem is olyanok, mint egy rendes pénztárca, mivel sokkal kisebbek.

Olvass tovább> Érmepénztárca minták férfiaknak

13. Bőrpénztárca pénzérmével:

bőr-pénztárca-érme-pénztárcával

A rendszeres bőrpénztárcák csodálatos árnyalatokban elengedhetetlen kellékek az ember számára, amely meghatározza általános személyiségét. A bőr pénztárcákhoz érmés pénztárca is tartozik. Összességében tehát ezek készpénz, kártyák, személyazonosító okmányok és érmék tárolására alkalmasak. Ezek rendkívül stílusosnak tűnnek, és magasan szerepelnek a divatindexben és a legelőnyösebb bőr pénztárcákban.

14. ID pénztárcák férfiaknak:

id-pénztárcák

Pénztárcák néhány kártya tárolására, de főként az azonosító kártyák tárolására szolgálnak. Ezek átlátszó/áttetsző borítással rendelkeznek a pénztárca felső oldalán, ahová a személyi igazolvány behelyezhető és tárolható. Könnyebb villogni az azonosítóval, ha valaki kéri, ahelyett, hogy kivenné a pénztárcából. Tehát ez is nagy kényelmet jelent.

15. Utazási pénztárcák férfiaknak:

utazótáskák

Minden férfinak szüksége van egy exkluzív utazási pénztárcára, amely megfelel minden utazási követelményének. A férfiaknak erre szükségük van a dokumentumai megfelelő elrendezéséhez és a rendezéshez. Ezek valódi bőr férfi pénztárcák, sok módosítással. Ezeknek számos kártyahelyük van nemzetközi kártyák, forex kártyák és normál kártyák hordozására. Ezenkívül tollat ​​is elhelyezhet benne, rések vannak a csekkkönyvek, jegyek, papírok stb. Számára, valamint a készpénz tárolására szolgáló nyílások. Belül kulcstartóval érkezik.

16. Taxitárcák:

taxi-pénztárcák

Ez az egyik legjobb legkisebb minimalista pénztárca férfiaknak. Bőrből készült tasakokban van készpénz, érmék, bankjegyek stb. A titkos tasak használható bármi elrejtésére. A férfiak ezt a pénztárca méretét és a nagyobb célokat kedvelik. Ez az, amire az ember nem igényel sem többet, sem kevesebbet, de tökéletes ahhoz, hogy minden apró tárcában tárolja a dolgokat.

17. Mobiltelefon pénztárca férfiaknak:

mobiltelefon-pénztárca

Ez olyan, mint egy bifold pénztárca, de a közepén egy füllel és gombokkal. Sok lapja van a kártyákhoz és külön terület a mobiltelefon számára. A mobiltelefon gond nélkül tárolható a pénztárcában, és mivel a készpénz és a kártyaterület el van választva, a mobiltelefon könnyen kezelhető. Ezeket a táskában lehet tartani, vagy kuplungos telefontok is lehet. Ezek hosszúkásak, és így akár hatalmas nagy mobiltelefonokat is elférnek.

18. Nyakú férfi pénztárcák:

nyakpénztárcák

A nyakpénztárcák népszerűek azoknál a férfiaknál, akik gyakran utaznak, vagy szeretnek utazni és felfedezni a helyeket. A pénztárca egy madzaghoz van rögzítve, mint egy öv, és a nyakában viselhető. Külön nyílásokkal és tasakokkal rendelkeznek a készpénz, kártyák, útlevél, csekkek stb. Tárolására. Ezenkívül átlátszó tasakkal rendelkezik a személyazonosító okmányok tárolására a könnyű hozzáférés érdekében. Tehát azoknak a férfiaknak, akik szeretik a gondtalan utazást, biztosan szükségük van erre a nyakpénztárcára.

19. Tépőzár nejlon pénztárca:

tépőzáras-nylon-pénztárca

A Nylon férfi pénztárcák divatosak, mivel vízállóak és tépőzárral is rendelkeznek a pénztárca bezárásához. Ezek akár kétszeresek vagy hármasak is lehetnek, és lehetnek szárnyak és tasakok kártyákhoz és készpénzhez. Különböző színekben kaphatók, és legjobban a tizenévesek és a fiatalok pompáznak. Ezek a hűvös nejlon pénztárcák felhasználásával növelhetik hűvös hányadosukat. A peremükön pénztárcával rendelkeznek, hogy a pénztárca ne szakadjon le könnyen. Ezek is hosszú élettartamúak és elég tartósak, és kevés karbantartást igényelnek a bőr pénztárcához képest.

20. Rozsdamentes acél pénztárcák férfiaknak:

rozsdamentes acél pénztárcák

Ez a rozsdamentes acél pénztárca férfiaknak divatot és divatot áraszt. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, ezek a legtartósabb pénztárcák, és előnyben részesítik a bőrt is. A bőr néha nagy karbantartást igényel, ezért a férfiak is átállnak ezekre a klassz pénztárcákra. Vannak rések kártyákhoz, készpénzhez és érmékhez, és karcsúak is.

21. RFID férfi biztonsági pénztárcák:

rfid-security-pénztárcák

Az RFID rádiófrekvenciás azonosítás, amelyet a személyes és biztonságos információk védelmére használnak, chipek és címkék hozzáadásával a személyes tárgyakhoz. Az RFID védett bőr pénztárcákat a férfiak személyes adatok és dokumentumok védelmére használják. A normál bőr bifold és trifold pénztárcák RFID -címkével elláthatók, és dupla biztonsági pénztárcává válhatnak, ezáltal megakadályozva a lopás minden lehetőségét.

22. A legjobb varázslatos pénztárcák:

varázslatos pénztárcák

Ezek szép egyedi pénztárcák, valóban varázslatos pénztárca. Ezek rendkívül karcsúak és vékonyak, és két részből állnak, az egyik kártyákhoz, a másik készpénzhez. A készpénztér keresztpánttal rendelkezik a készpénz biztosítására, és két függőleges hevederrel rendelkezik kártyák és személyazonosító okmányok tárolására. A megjelenés miatt félrevezetik az embert, hogy valójában egy pénztárca, és innen a varázslatos pénztárca neve. Ezeket a pénztárcákat otthon is el lehet készíteni. A férfiak ezeket kis tevékenységekre használják.

23. Férfi övtáskák:

övtáskák

A pénztárca övbe rögzítése a legjobb módja annak is, hogy az összes szükséges dolgot egy helyen egyszerre szállítsa. Ezeket biztonságosan el lehet rejteni a nadrág belsejében is. Külön nyílásokkal és helyekkel rendelkeznek a kártyák, útlevelek, készpénz, csekkek, kulcsok, személyazonosító igazolványok stb. Számára. Ezek egy pénztárca, amelyre mindenkinek szüksége van a dolgok egyidejű hordozásához. Ezek többnyire valódi bőrből készülnek, csak a tartósság és a tartósság érdekében.

24. Hűvös hitelkártya -pénztárcák:

hitelkártya-pénztárca

Kizárólag hitel- és betéti kártyák tárolására, ezek tökéletesek az összes műanyag pénz egy helyen történő tárolására az egyszerű keresés és hozzáférés érdekében. Ezek bőrből készültek, és sok műanyag vagy bőr rés van a kártyák tárolására. Nagyon kompaktak, és csak egy hitelkártya méretűek.

25. Titán pénztárca férfiak:

titán-pénztárcák

Ezek a legtisztább férfi pénztárcák. Ezek titánból készültek, és két fémlemezzel rendelkeznek, a készpénzt és a kártyákat pedig e lapok között tárolják. A titán klasszikus színe tükrözi az ember osztályát és személyiségét. Középen van egy kivágás, ahol az ember elcsúsztathatja az ujját, és kiveheti a fedelet, és eltávolíthatja a szükséges dolgokat.

A divat sok kiegészítő szinonimájává vált. A pénztárca tárolja az összes pénzt, kártyát stb., És rendkívül fontos. A jó minőségű és jól elkészített pénztárcák az ember egyik legnagyobb értéke. Nagyon nélkülözhetetlenné váltak a férfi mindennapi tevékenységeihez. A követelménynek megfelelő jó, márkás pénztárca cipelése egy férfi személyiségét is kiemeli. Némán sokat beszélnek egy emberről. Büszkélkedjen azokkal a szép, elegáns pénztárcákkal, és maradandó benyomást kelt.