9 divatos dizájn Funky pénztárcák férfiaknak és nőknek a trendben

A divatos pénztárcák férfiaknak és nőknek jó választás, ha távol akarják tartani magukat a hagyományos pénztárcáktól. A pénztárcákat többnyire fényes nyomatok nyomtatják, amelyek bizonyos hozzáállást mutatnak. Válassza ezeket a funky pénztárcákat ajándékba vagy akár magának. Ezek a legjobb választások.

A legújabb és legjobb Funky pénztárcák a divatos férfiak és hölgyek számára:

Íme a top 9 pénztárca funky dizájnban.

1. Nyomtatott Funky Wallet:

Nyomtatott Funky pénztárcák

Válassza ezt a funky nyomtatott pénztárcát a fiúknak, és fordítsa meg a fejét. A funky pénztárca és pénztárca csodálatosan furcsa dizájnnal rendelkezik, amely elöl van nyomtatva. A használt színek merészek és élénkek, és ez teszi a pénztárcát különállóvá. Nagyszerű a fiatalok számára, ezek a funky pénztárcák és pénztárcák azt a célt szolgálják, hogy biztonságban tartsák a hovatartozásukat.

2. Tüskés Funky pénztárca nőknek:

Szegecses Funky pénztárca nőknek

Ez a szép hiúság-vásár funky pénztárca nőknek tökéletes azoknak a lányoknak, akik szeretik a metál stílust. A funky bőr pénztárca eleje absztrakt formatervezésű. A pénztárca szintén fém gyöngyökkel van bélelve, amelyek élét biztosítják. A pénztárcát is lezáró szárnyon fémgyöngyök találhatók, amelyeket egy kivitelben helyeznek el.

3. Lego Funky Wallet:

Lego Funky pénztárca

Ha akkor szereted a Legót, ez a Lego ihlette funky pénztárca csak neked való. A pénztárca élénk színekben kapható, amelyek egyet jelentenek a Lego blokkokkal. Ez a pénztárca cipzáras tasakkal rendelkezik, hogy a számlákat és a hitelkártyákat érintetlenül tartsa. A pénztárca rendkívül hűvös, és biztosan a város beszéde lesz.

4. Szuperhős Funky Wallet:

Szuperhős Funky Wallet

A férfi funky pénztárca fényes fordulatot vesz ezzel az egyfajta szuperhős ihlette pénztárcával. A pénztárca tetszőleges szuperhős dizájnját vagy logóját tartalmazza. A színek nagyon élénkek és merészek, és ez vonzza a fiatalokat. A szuperhős pénztárcák a legjobbak, hogy megóvják pénzedet a betolakodóktól.

5. Képeslap Funky Wallet:

Képeslap Funky Wallet

Itt egy csodálatos női funky pénztárca. A pénztárca a képeslapon alapul. Az előlap egy képeslap előlapjának kialakításával rendelkezik, amelyben helyet talál a címnek és a bélyegzőknek. A pénztárca hátoldalán sok bélyeg van nyomtatva. Cipzáras nyílással is rendelkezik az értéktárgyak tárolására.

6. Zip Around Funky Wallet:

Zip Around Funky Wallet

Ez a nagyszerű funky pénztárca nőknek a legjobb, amit vásárolhat. A pénztárca cipzáras nyílással rendelkezik. Ez harmonika stílusú nyílást tesz lehetővé, és könnyű biztonságban tartani a dolgait. A pénztárca szép pillangónyomattal rendelkezik, finom bézs háttérrel nyomtatva. A pénztárca egy barna bőrpánttal rendelkezik, amely egy csattanóval rendelkezik.

7. Snake Skin Funky Wallet:

Snake Skin Funky Wallet

Vegye ki ezt az egészet egy őrült pénztárcából, amelyet kígyóbőrből készítettek, és élénk színekre festettek. A pénztárca a legjobb azoknak a férfiaknak, akik szeretik a szabadtéri és a vad oldalt. A színek élénkek, és pénztárcaként szolgálnak. Válassza ezt az egyedülálló pénztárca számára.

8. Cityscape Funky Wallet:

Cityscape Funky Wallet

Ez a női funky pénztárca olyasmi, amit külföldi utazásaiból vásárolhat. A városi táj van nyomtatva. A leghíresebb nyomatok Párizs, London, New York stb..

9. Újságnyomtatás Funky Wallet:

Újságnyomtatás Funky Wallet

Egy másik nagyszerű lehetőség egy funky pénztárca számára ez az újság nyomtatott pénztárca. A pénztárca elején egy újságból kinyomtatott oldal található, amely kitalált híreket tartalmaz. A pénztárca nagyszerű minden férfi számára, aki szereti az újságok hangulatát. Minden korosztály számára alkalmas, ezért akár ajándéknak is jó vétel.

A furcsa pénztárcák a legjobb megoldás, ha valami másra és kreatívra vágysz. A pénztárcában rengeteg kártya- és számlanyílás található. Ezeken a pénztárcákon a nyomatok általában világosak és merészek.