9 egyszerű és hűvös vékony pénztárca férfiaknak

A férfiak 95% -a vékony, kényelmes, sima, karcálló és tartós bőr pénztárca. Abban az esetben, ha a bőr nem megfizethető, a második választás a sima forma. A kérdés az: miért nélkülözhetetlen a pénztárca? Korábban a valuta nem a dolgok követelményének, szükségszerűségének médiuma volt. Közepes váltó születésekor, azaz minden ország valutájában, a pénztárca olyan, mint a papír váltó őre, és manapság a műanyag valuta őrzője is.

A sima karcsú pénztárcák legjobb és új modelljei férfiaknak:

A férfiak gyakran olyan pénztárcát választanak, amely vékony és kényelmes hordozni. Ezek a pénztárcák egyszerű és stílusos kialakítással rendelkeznek.

1. Radix One Slim pénztárca:

vékony pénztárcák

A Radix one slim pénztárca szigorú követelményeket támaszt a minőséggel, a dizájnnal és a funkciókkal kapcsolatban. Nem használhatja többszörös tartóként. Ebbe a pénztárcába csak egy dolog tehető. Ez a vékonyabb pénztárca a piacon lévő többihez képest. Egyetlen kártyát sem tud könnyen beszerezni, mert ki kell vennie az összes kártyát, mivel csak egy nyílással rendelkezik. A pénztárca használata során nagyon óvatosnak kell lenni.

2. Hitelkártya vékony pénztárca férfiaknak:

hitelkártya-pénztárca

Bár kicsi és vékony, minden szükséges dolgot folyamatosan biztosít. Nagyon ügyesen varrja a szakember. Cipzáras zsebben biztonságosan tárolhatja a pénzét. A kártya részbe pedig sok kártyát tehet, mivel sok rész van a kártyákhoz. Könnyedén elteheted a nadrágod zsebében, és bárhová magaddal viheted. Ez egy vékony és elegáns kialakításnak tűnik.

3. Férfi vékony bőr pénztárca:

bőr pénztárca

Mindig ez volt a férfiak első választása, amikor pénztárcát vásároltak neki, hogy nagyon kényelmesen tárolják napi dolgaikat. Ez a fajta anyag biztosan hosszú élettartamot biztosít, függetlenül attól, hogy milyen keményen használja. Tartalmaz egy nagy zsebet és néhány nyílást a hitelkártyák tárolására. Ez a kialakítás nagyon elterjedtté vált a férfiak körében.

4. Vékony pénztárca pénztárca:

pénz-klip-pénztárca

Ez a piacon kapható szuper vékony bőr pénztárca férfiaknak. Ideális lehetőség az összes alapvető kártya biztonságos tárolására. Magába foglalja a szilárdságot és a harmóniát. Van egy pénzcsipesz a valuta elrejtéséhez és biztosításához, amely húzható füllel rendelkezik. A pénztárcában biztonságosan elrendezheti az összes hitelkártyáját, és könnyedén előveheti azt, amire szüksége van.

5. Alumínium vékony fém pénztárca:

alumínium-fém pénztárca

Ez az alumínium fém pénztárca nemcsak elegánsnak tűnik a kezében, hanem biztosítja a hosszú élettartamot is. Ezzel professzionalizmus érzetét kapja. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy annyi kártyát tároljon, amennyi van. Ebből a pénztárcából könnyen kiveheti a kívánt kártyát. Tarthatja az ing zsebében vagy a nadrág belső kis zsebében. Könnyű karcolásokat kapni a felületen, ha nem vigyáz.

6. A legvékonyabb műanyag pénztárcák:

műanyag pénztárca

Importált műanyagból készül, egyértelműen jó a kártyákhoz. Nagyon vékony és könnyű. Rendelkeznie kell minden kártyájával, és jól láthatónak kell lennie. Gyorsan előveheti a szükséges kártyát egy műanyag pénztárcából. Könnyen hordozható, mivel nem nagy súlyú és rendkívül kényelmes.

7. Zip pénztárca kis méret:

cipzáras pénztárca

Valódi bőrből készült, könnyen rendezheti pénznemét, kártyáit és azonosítóit. Pénzét cipzáras zsebbe teheti, így nincs esélye annak elvesztésére. Az azonosító igazolás műanyag zsebrészben tárolható. Még az összes kártyája is elrendezhető a zip részben. Ebben a cipzáras pénztárcában könnyen elrejtheti dolgait az emberek elől.

8. Telefon pénztárca:

telefon-pénztárca

Manapság még a telefontokhoz is tartozik pénztárca kialakítás, amelyben tárolhatja pénzét és egyéb kártyáit. Csak egy dolgot kell cipelnie, amelyben minden cucc tárolódik. Nincs más külön említésre méltó dolog, csak vigye magával a telefont, és minden dolog veled lesz. A kártyái és a pénze biztonságban van ebben a pénztárcában, mivel egy gombbal zárható. Nagyon ritkán használják, mivel a férfiak nem alkalmasak rá.

9. Bifold férfi vékony pénztárca:

bi-fold-pénztárca

Ez a két hajtású pénztárca megvédheti pénzét és egyéb szükséges dolgait idegenektől. Kiváló hitelkártya -védővel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik akár farmerhez, akár hivatalos nadrághoz. Könnyedén tárolhatja pénzét, hitelkártyáit és személyazonosító okmányait utazás vagy nyaralás közben. Korábban minden férfi ezt a pénztárcatervet használta, mivel nagyon kényelmes volt használni.

Korábban nem volt akkora őrület és választék a pénztárcában. Apáinknak csak egy tipikus pénztárcatípus volt náluk. De most a tendencia megváltozott. A férfiaknak sok lehetőségük van, dizájn, márka és választék a pénztárcában. Mindig szeretik, ha stílusos és szemet gyönyörködtető pénztárcájuk van, amely könnyen lenyűgözheti a hölgyeket. Azok, akik szeretik a pénztárcákat, különböző pénztárcákat használnak, és folyamatosan vásárolják az új fajtákat a pénztárcában.