9 Legújabb és divatos kuplung pénztárca nőknek

A kuplungos pénztárca rendkívül fontos divatkiegészítő minden nő számára. A partiktól az alkalmiig minden öltözékhez megfelelő tengelykapcsoló szükséges. A férfiakkal ellentétben a nőknek nem mindig van zsebük az öltözékükben, ezért a karmok szükségesek a pénz, a mobil és a sminkek hordozásához is. Ehhez a kuplung pénztárcának tartósnak és divatosnak kell lennie.

Gyönyörű és stílusos kuplungos pénztárcák a trendi hölgyek számára:

Az alábbiakban felsoroljuk a 9 legjobb női kuplung pénztárcát, amelyek különböző típusú öltözékekhez alkalmasak.

1. Elegáns tengelykapcsoló pénztárca:

Kuplung pénztárcák

Ez a női kuplung pénztárca tökéletes parti. Ezt a kuplungos pénztárcát gyönyörűen tervezték. A klasszikus fehér kuplungot színes tollbross fűzi hozzá. Ez az osztály és a stílus pompás kombinációját hozza létre. Ez a kuplungpénztárca tökéletes partikhoz és nagy eseményekhez, hogy elkapja a figyelmet.

2. Egyedi stílusú kuplung pénztárca:

Egyedi stílusú kuplung pénztárca

Ez a női kuplung pénztárca tökéletes minden fiatal hölgy számára, akik szeretnek egy kicsit kísérletezni a divatgal. A pénztárca szokatlan, aranyos bagolyszerű alakja imádnivalóvá teszi. Ezenkívül ez a pénztárca kicsi, ami fokozza szépségét. Ez a pénztárca tökéletes alkalmi bulikhoz, összejövetelekhez vagy éjszakai klubokhoz.

3. Bőr kuplung pénztárca:

Bőr kuplung pénztárca

Ez a bőr kuplungos pénztárca nagyon alkalmi és hitelesnek tűnik. A kuplungpénztárca világosbarna színű bőr teste a titkosított virágmintával kombinálva nagyon szépnek és divatosnak tűnik. A tengelykapcsoló pénztárca zárján található kékkő csak hab a tortán. Ez a kuplungos pénztárca nagyon elegáns megjelenésű.

4. Imádnivaló tengelykapcsoló pénztárca:

Imádnivaló kuplungpénztárca

Ez a kuplungos pénztárca pénztárca nagyon aranyosnak tűnik. Ennek az apró pénztárcakuplungnak a tartós farmer szövete robusztus megjelenést kölcsönöz. Éppen ellenkezőleg, a kis esernyő bross és a gyönyörű idézet rajta nagyon vonzóvá teszi. Ez egy alkalmi kuplungos pénztárca, amely naponta használható egyetemre vagy munkába.

5. Kiváló tengelykapcsoló pénztárca:

Kiváló kuplungpénztárca

Ez a kuplungos pénztárca nagyon egyedi és gyönyörű. Ellentétben a legtöbb kis kuplung pénztárcával, ez egy nagy kuplungos pénztárca. A kuplung pénztárca állatbőrrel titkosított bőre fényűző megjelenést kölcsönöz. Ezenkívül a világosbarna szövet és a tengelykapcsoló pénztárca régi stílusú csatja csodálatos megjelenést kölcsönöz. Ez a kuplungos pénztárca gyönyörű vintage megjelenést kölcsönöz.

6. Csillogó tengelykapcsoló pénztárca:

Csillogó kuplungos pénztárca

Ez a pénztárca az egyik legújabb trend. Az ezüst csillogó minta ezen a kuplung pénztárcán tökéletes megjelenést kölcsönöz. Ezenkívül a mágneszár és a rajta lévő ujjhurok nagyon kifinomult megjelenést kölcsönöz. Ez az apró kuplungos pénztárca ideális a bulizó lányoknak, vagy nagy eseményekhez vagy alkalmakhoz, hogy pompásan nézzen ki.

7. Modish Clutch Wallet:

Modish Clutch Wallet

Ez egy nagy pénztárca kuplung, amely tökéletes az irodába járó fiatal hölgyek számára. A kuplungpénztárca gyönyörű kék ​​farmer szövete tartóssá teszi, a fekete szalag stílus pedig nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz. Mivel a tengelykapcsoló nagy, jobb a női vállalati alkalmazottaknak, akik hajlamosak magukkal vinni fontos fájlokat.

8. Szép és divatos kuplungpénztárca:

Szép és divatos kuplungos pénztárca

Ez az imádnivaló pénztárca kuplungos erszény ideális azok számára, akik magabiztosak és nem akarják elrejteni fantáziadús személyiségüket. Ebben a kuplungos pénztárcában minden megnyerő. A modern pöttyös nyomtatású farmer szövet a gyönyörű nyomtatott farmerral kombinálva nagyon elegáns, modern megjelenést kölcsönöz. Ezen kívül ennek a pénztárcának a zára is nagyon egyedi.

9. Royal Clutch pénztárca:

Royal Clutch pénztárca

Ez a pénztárca kuplung nagyon fényes megjelenésű. A pénztárca kuplung ezüst színe és vintage megjelenése nagyszerű megjelenést kölcsönöz. Ezenkívül a rajta található bonyolult kialakítás fokozza szépségét, így nagyon elegánsnak tűnik. Ez a pénztárca tengelykapcsoló teljesen debonair kinézetű. Tökéletes hivatalos és informális nagy alkalmakra.

A kuplungos pénztárca az egyik legdivatosabb kiegészítő mostanában. A típusok, minták és minták ilyen nagy választéka miatt mindenféle öltözékhez megfelelően használhatók. A kuplungpénztárca nagyon divatos módja a pénz és egyéb dolgok divatos és előkelő hordozásának bulin vagy akár irodában.