9 Legújabb és legjobb hosszú pénztárca férfiaknak és hölgyeknek

A pénztárcák elsősorban készpénz, hitelkártya, személyi igazolvány, vezetői engedély tárolására készültek. Aztán eljött az idő, amikor más szükséges dolgokat is magukkal kellett vinniük – például útleveleket, csekk -könyveket stb. A hosszú pénztárcák ideálisak a férfi mellzsebében való tároláshoz, és ideálisak utazás közben. A hosszú pénztárcák vízszintesen tartják a készpénzt, és nem kell tartani attól, hogy elszakítanák a hajtásokat.

Új és stílusos hosszú pénztárca minták férfiaknak és nőknek a trendben:

Íme a 9 legnagyobb méretű pénztárca, hosszú méretben.

1. Valódi tehénbőr két hajtású hosszú pénztárca:

Eredeti tehénbőr két hajtású hosszú pénztárca

Ez a pénztárca kézzel készült tehénbőrből. 8 hitelkártya -nyílással és 2 személyazonosító ablakkal rendelkezik. Cipzáras zsebbel és 2 zsebbel rendelkezik a készpénz tárolására. A bőr puha és tartós. Ajándéknak is jó pénztárca.

2. Vintage Look valódi bőr hosszú bifold pénztárca:

Vintage Look valódi bőr hosszú bifold pénztárca

Ez az elegáns pénztárca rendkívül vékony és Vintage bőrből készült. 13 hitelkártya -nyílással, 1 személyazonosító kijelzőablakkal, 2 szobával rendelkezik készpénzzel és 2 nyílással a SIM -kártyák számára. RFID -blokkolóval rendelkezik, hogy minden létfontosságú információnkat biztonságban tartsa.

3. Kézzel készített bőr hosszú motoros pénztárca:

Kézzel készített bőr hosszú motoros pénztárca

Ez egy teljesen kézzel készített pénztárca. A motoros pénztárca néven is ismert. Vegabarna kantárbőrből készült, és nagyon tartós. 8 zsebbel rendelkezik a hitelkártyák tárolására és 2 nyílással készpénzhez. Ezenkívül sárgaréz medál van a sárgaréz lánchoz csatlakoztatva, ami stílusos megjelenést kölcsönöz.

4. Olíva bőr hosszú pénztárca:

Olíva bőr hosszú pénztárca

Jól kopott bőrből készült, ami vintage megjelenést kölcsönöz. Sokoldalú pénztárcája van stílusával és tartalmával. 6 kártyanyílással és 2 belső zsebbel rendelkezik, mint pénztartó. Két árnyalatban kapható – sötétbarna és füst színű.

5. Pénz hosszú pénztárca:

Pénz hosszú pénztárca

Ez egy többcélú pénztárca; tolózár gombja van. Van egy zsebe az útlevél tárolására, 12 kártyahely és 3 nagy zseb. Különféle dokumentumokat tárolhat egy helyen, és ideális utazáshoz. Ez kiküszöböli a sietést és a zűrzavart a repülőtéri terminálokon.

6. Férfi bőr hosszú pénztárca:

Férfi bőr hosszú pénztárca

Ez a hosszú pénztárca tiszta bőrből készült, és divatos szervező. Számos hitelkártya és készpénz tárolására alkalmas. Ez alkalmas azoknak a férfiaknak, akik szeretnek stílusnyilatkozatot alkotni. Három mappában 18 nyílás található a hitelkártyák számára, 1 ablaknyílás az azonosítóhoz és zsebek csekkkönyv, készpénz stb..

7. Fekete & Barna Executive hosszú pénztárca:

Fekete & amp; Barna Executive hosszú pénztárca

Kiváló minőségű bőrből készült és nagyon puha tapintású. Hosszú ideig tart, és jó ideig tart. Extra függőleges tárolóval rendelkezik, amely könnyen elfér a kabát zsebében. Kétféle színkombinációban kapható: fekete barna szegéllyel és barna fekete szegéllyel.

8. Hosszú pénztárca csattal:

Hosszú pénztárca csattal

Kiváló minőségű, prémium bőrből készült. Műbőr és poliészter béléssel rendelkezik, ami nagyon tartós. 2 készpénzzsebbel, 1 cipzáras zsebbel és egy cipzáras kártyahellyel rendelkezik. A telefon, kártyák – személyi igazolvány és hitel – tárolására is van lehetőség. Ezenkívül 4 fényképhelyet tartalmaz.

9. Hosszú tengelykapcsoló pénztárca:

Hosszú kuplungos pénztárca

Nagy kapacitással rendelkezik, telefonok, hitelkártyák, készpénz, érmék stb. Tárolására. 8 kártya, 3 rekesz, amelyben telefon, készpénz, 2 közbenső réteg és 1 cipzáras zseb helyezhető el. PU bőrből készül, szintetikus bőr béléssel. Vízzel vagy kis mennyiségű mosószerrel dörzsölhető.

A hosszú pénztárcák ideális esetben utazótáskák. Tartalmazhatnak útleveleket, jegyeket, beszállókártyákat, különféle valutákat, hitelkártyákat, utazási csekkeket, útitervet, utazási biztosítást, szállodai foglalásokat és még sok más nevet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80