9 népszerű és új Prada pénztárca kollekció

A Prada márka különféle tervezői és mérésre alkalmas termékeket kínál férfiaknak és nőknek, kezdve a szemüvegektől, cipőktől, illatoktól, ruházattól és bőrárucikkektől. A Prada pénztárcák férfiaknak és nőknek a legkívánatosabb kincsek közé tartoznak. Válasszon ezekből a kiváló minőségű bőr pénztárcák közül, amelyek többnyire Olaszországban készülnek. A választék hatalmas, és itt a legjobb férfi és női pénztárcát említik.

A legújabb és legjobb Prada pénztárca minták férfiaknak és nőknek a trendben:

Íme a Prada márka 9 legjobb pénztárcája.

1. Fekete női Prada pénztárca:

prada pénztárcák

Szerezd meg ezt a hiteles fekete Prada pénztárcát nőknek nyilatkozatként. A Saffiano bőr pénztárca fedéllel és aranyozott cipzárral rendelkezik. A logó fémbevonatú. A pénztárca tíz kártyanyílással, egy számla- és egy érmerekesszel rendelkezik. Cipzáras külső zsebbel is rendelkezik.

2. Navy Férfi Bifold Prada pénztárca:

Navy Férfi Bifold Prada pénztárca

Ez egy klasszikus férfi Prada pénztárca sötétkék színben. A bifold pénztárca két számlarekesszel rendelkezik, és kompakt pénztárca, amelyet férfiak hordozhatnak, és jól ül a zsebében. A Saffiano bőr pénztárca nagyon divatos és elegáns.

3. Rózsaszín női francia Prada pénztárca:

Rózsaszín női francia Prada pénztárca

Itt van egy csodálatos Prada pénztárca, amely minden barátja beszéde lesz. A szép piros színű pénztárca védett Saffiano bőrből készült, és érmezsebbel is rendelkezik. A betűk és a feliratok bonyolult részletezése fémből készült, aranyszínű kivitelben.

4. Íjlánc Prada pénztárca:

Íjlánc Prada pénztárca

Szerezd meg ezt a lenyűgöző piros Prada pénztárcát, íjjal az elején, hogy még több legyen. A pénztárcához lánc is tartozik, amely kifinomultnak tűnik. A két számlás rekesz és a cipzáras tasak a legjobb, hogy a legfontosabb dolgokat a helyén tartsa. Az erszényben tükör is van.

5. Bőr cikcakkos Prada pénztárca:

Bőr cikcakkos Prada pénztárca

Íme a klasszikus Prada pénztárca kontinentális változata. A rózsaszín bőr pénztárcát fehér, kék és fekete cikcakk mintával hangsúlyozzák. A pénztárcában tipikus két számlarekesz és hitelkártya -nyílás található. Levehető kártyafoglalattal is rendelkezik.

6. Férfi versenyautó Prada pénztárca:

Férfi versenyautó Prada pénztárca

Szerezd meg ezt a ritka Prada pénztárcát férfiaknak versenyautó nyomtatással az elején. A pénztárca téglalap alakú, így körülbelül 33 kártyát tartalmaz. A rések a csekkfüzetek és az útlevél tárolására is rendelkezésre állnak. A dupla cipzáras pénztárcában sok minden tárolható.

7. Texturált bőr Prada pénztárca:

Texturált bőr Prada pénztárca

Ez az elegáns pénztárca több rekesszel rendelkezik, és texturált bőrből készült. Dupla cipzárral és 25 kártyafoglalattal rendelkezik. Három számlarekesz található négy dokumentumzsebbel. A belső cipzáras rekesz kettő, és ez teszi ezt a nagyon sokoldalú pénztárcát a férfiak számára.

8. Zip körül Prada pénztárca:

Zip körül Prada pénztárca

Ez a fantasztikus Prada pénztárca a nők számára egy változás a hagyományos pénztárcákhoz képest. A pénztárca hossza körül cipzáras, és harmonikaként nyílik. A funky pénztárca tökéletes a fiatalok számára, és robotokat tartalmaz. A fekete és az arany szín is drámai hatással bír.

9. Boríték Prada pénztárca:

Boríték Prada pénztárca-9

Ez egy szenzációs Prada pénztárca, amely boríték alakú. A női pénztárca kívül fekete és arany betűkkel van ellátva. Szerezd meg ezt a lenyűgöző darabot, amelyben két rekesz és egy cipzáras tasak található.

A Prada pénztárcák nagyszerű vétel mindenki számára, aki megengedheti magának. Válasszon Prada női pénztárcákat olyan élénk színekben, mint a kék, a rózsaszín és a piros. A férfi pénztárcák is klasszikus színekben kaphatók, mint a fekete, a sötétkék és a szürke. Mindegyik rekeszeket tartalmaz a számlákhoz és a hitelkártya -nyílásokhoz. A cipzáras tasak segít a helyén tartani a dolgokat. A férfi pénztárcák kétféle formájúak – négyzet alakúak és téglalap alakúak. A női pénztárcák alakja változatos, beleértve a borítékot, a téglalap alakú és a négyzet alakú formákat.