9 Glory Keshi Pearls smykkemodeller til kvinder i 2021

Keshi -perler er de naturlige perler, der enten hentes fra det tahitiske hav eller det australske sydhav. Men der er også brødstykker fra ferskvandet, der har de samme egenskaber som dem, der er hentet fra store oceaner. Disse Keshi -perler er let tilgængelige på markedet med forskellige prisklasser. Prisen på perlerne afhænger af størrelsen, formen og kvaliteten af ​​originaliteten.

Bedste fashionable Keshi -perler til kvinder med billeder:

De fleste kvinder er vilde med disse typer Keshi -perler, så her får top 9 traditionelle og unikke modeller.

1. Ægte ferskvandsperler halskæde:

Ægte ferskvandsperler halskæde

Disse ferskvandsperler halskæde designs er de nye trendy mode smykker i disse dage. Og den er 120 cm lang med formen på kombinationen af ​​både Keshi og barokperler. De ser skinnende og lyse hvide ud, hvilket får det til at glitre af royalty.

2. Store kroge øreringe:

Store kroge øreringe

Præsentation af de store Keshi -perleøreringe, der har været modetendensen blandt de fleste damer fra tidligere. Disse øreringe passer til enhver form for kostumer med meget bedre matchning. De er fremstillet ved hjælp af 14k guldtråd i hooked model, hvilket gør en ekstra funktion til perlens funklende skønhed.

3. South Sea Keshi Pearl armbånd:

South Sea Keshi Pearl armbånd

Dette smukt designede armbånd er fremstillet ved hjælp af de luksuriøse perler på Tahitian. De er Keshi-perlearmbånd af høj kvalitet med meget tykke nacre med en radial størrelse på 7-10 mm. Den har den grå nuance med flotte overtoner, der har høj glans, hentet fra det franske Polynesien Sydhav.

4. Flydende hvid Keshi perlekæde:

Flydende hvid Keshi perlekæde

Den fantastiske samling af disse perlesmykker, der har de flydende hvide Keshi-perler i flerstrengede lag. De er lavet med onyx og ferskvandskrystaller med sterling sølv ‘C’ lås. Denne perlekæde har cirka 45 cm længde, der kan ændres, hvis den bestilles med en størrelse, der kan tilpasses.

5. Eternity Yellow Keshi Pearl Ringe:

Eternity Yellow Keshi Pearl Ringe

Her får du se samlingen af ​​australske Paspaley sydhavsperler, der byder på 10 mm barok Keshi perlering. Du får denne dragende kombination af gult guld og 10 diamanter besat på ringen, som er på 0,30 karat. Det er designet, der er skabt til at værne om i evigheden.

6. Off White Keshi perler smykker:

Off White Keshi perler smykker

Dette er den mindre fancy model af Keshi -perlerhalskædesign. Det stammer fra Sydhavet og er blevet forbedret for sin naturlige glans. De Keshi -perleperler, der bruges her, er uændrede i sin form og størrelse, hvilket giver det det naturlige funklende look.

7. Freshwater Cultured Keshi Pearl Design:

Ferskvandsdyrket Keshi Pearl Design

Få din påklædning til at få det bedste ud af sit tilbehør, der skal være det samme som vist her. Dette er det sorte Keshi perler halskæde design, der er godt dyrket fra ferskvandet. Et CZ -banestik bruges til at gøre det holdbart og har den fineste glans med det bedste enkle design og kvalitet.

8. Diamond Studded Keshi Pearl øreringe:

Diamond Studded Keshi Pearl øreringe

Du har den skinnende samling af diamantnitter, der har de naturlige Keshi -perler. Keshi -perlerne øreringe er fra det tahitiske hav med sin ægte sorte farve. Størrelsen er cirka 11,5 cm i diameter, og studens værdi beriges ved at studere den med en diamantsten på den. Sammen med det bruges 18k hvidguld også.

9. Naturlige hvide barokke Keshi -perler:

Naturlige hvide barokke Keshi -perler

Prøv at lave din egen samling af disse perlesmykker med disse løse Keshi -perler. De er i naturlig hvid nuance med 11-14 mm i størrelse. Disse hvide Keshi-perlescanninger kan let håndteres og har tosidede huller på den for at hjælpe dig med at skabe din egen samling.

De almindelige nuancer er af ren hvid, gullig hvid og derefter de blålig sorte tonede. Der er også barokformede Keshi -perler, som der er stor efterspørgsel blandt modeelskerne. De sorte Keshi -perler står også i sin etnicitet for at få det bedste ud af det. Fremover skal du i det mindste prøve med en enkelt samling af disse perler, hvis du ikke har prøvet det endnu. Du kan blive forelsket i det.