9 ultimative naturperler smykkemønstre til kvinder

Har du nogen idé om, hvorfor disse naturperler stadig er efterspurgte blandt de moderne og stilfulde kvinder? Ja, de får de fleste påklædninger til at se helt komplette ud med disse perltilbehør, såsom halskæder, armbånd, ringe og øreringe. Disse naturperler fås i alle naturlige skinnende nuancer med forskellige størrelser. Du kan også finde perlerne til alle mulige priser, der er overkommelige for alle standarder for enkeltpersoner.

Mest populære naturperler smykker med billeder:

Her er de innovative top 9 serier af smykker med naturlige perler. I dag prøver moderne og stilfulde kvinder stadig disse naturlige perler, på grund af denne perles smykker er så skinnende og charmerende.

1. Freshwater Natural Pearls Halskæde:

Ferskvands naturperler halskæde

Dette er samlingen af ​​Mississippi River ferskvands naturlige perler halskæde design. De perler, der er brugt her, er ikke af ensartet størrelse. De er råhvid naturlig nuance med en vægt på 54,5 karat. De er i unik barokform med antik gradueret størrelse og design.

2. Tahitisk dyrket naturperle og diamantring:

Tahitisk dyrket naturperle og diamantring

Dette er en 18k hvidguld Tahitian dyrket naturlig perlering med 0,58ctw diamanter brugt. Denne fantastiske ring har en central perle med accentueret af en kammusling med diamanter i et ornamenteret gennemboret galleri. Formerne på både perlen og diamanterne er et strålende rundt snit.

3. Antikke naturlige perle- og diamantøreringe:

Antikke naturperler og diamantøreringe

Dette er det helt nye design af den sjældne kombination af victorianske naturperler øreringe med besat diamanter. Det er omhyggeligt håndlavet ved hjælp af massivt 16k guld og med nogle sølvspor. Disse antikke øreringe får en særlig glans fra de store naturlige havperler i størrelse 8 mm. Desuden har perlerne ikke den perfekte runde form.

4. Runde Bright Light Natural Pearls:

Runde Bright Light Natural Pearls

Tag et kig på dette naturlige ferskvandsperlesæt, der har den strålende runde form uden ru overflader. Denne perlehalskæde er i amerikansk stil med store perler på 11 mm. Dette sæt er velegnet til en moderne påklædningsfestkjole til kvinder, der kan være i alle aldre.

5. Single Strand Natural Pearls Halskæde:

Single Strand Natural Pearls halskæde

Håber din søgning vil ende her med dette naturlige perlehalskædesign, der har en unik enkelt streng af naturlige skinnende perler. Den har diamanter indlejret i sin vedhæng og også på den spænder. Den omtrentlige længde af halskæden er 45 cm. Det er en perfekt og ideel gave til bruden i hendes forlovelser.

6. Japansk Akoya Black Pearl halskæde:

Japansk Akoya sort perlehalskæde

Oplev magien i naturlige sorte perlerhalskæde, der er af ‘A’ -kvalitet. Dette er den japansk designede Akoya -modelhalskæde, der består af ferskvandsperler. Den måler cirka 70 mm tykke perler, der har 14 kt forgyldt vedhæng med amerikanske diamanter besat.

7. Farvede hvide saltvand naturperler:

Farvede hvide saltvand naturperler

Fokuser på disse smukt designede naturlige saltvandsperler, der har forskellige perler indlejret sammen. Den har de gulhvide perler, der stammer fra saltvandet. Det er blevet forbundet til en halskæde med en 40 karat lås.

8. Håndlavede Naturperler Armbånd:

Håndlavede naturperler armbånd

Giv et kig på dette naturlige perlearmbånd, der er håndlavet i designermodellen. Den har ægte ferskvandsperler kunstnerisk eller bemærket med sølvbelagte accenter og smuk hjertecharm som sin dryppende applikation. Det er omhyggeligt håndlavet med den overlegne kvalitet af både naturperler og sølv.

9. Red Coral Pearl halskæde:

Rød Coral Pearl halskæde

Få dit outfit til at have det passende tilbehør inklusive halskæden med dette sæt naturlige røde perler. De har også den etniske form, der meget vel gør den velegnet til at have på under indiske ægteskaber. Disse er lavet med runde røde koralperler med sølvkæde. Og der er også nogle hvide naturperler for at forbedre dens skønhed.

Selvom der er levende kollektioner i disse smukt designede tilbehør, der er lavet med ægte naturperler, er kvinder altid på jagt efter de nye, der passer til deres helt nye outfits. I disse kategorier får du muligvis også det bedste af de bedste samlinger inden for disse områder. Disse tilbehør til naturperler er designet og også håndlavede for at opnå dets fremragende kvalitet.