Top 9 White Pearl smykkedesign til kvinder inden for mode

En perle fra havet er en juvel, der er elsket af alle. Hvid farveperle er en klassisk farve til ferskvandsperler. Den hvide perle bruges i smykker af enhver art som øreringe, halskæder, armbånd osv. Prøv udstrålingen af ​​en ferskvandshvid perle, og du vil blive forelsket i den. Den hvide perle er smuk at se på, da farven bringer lysstyrke.

Smukke hvide perler og dets smykkedesign til damer med billeder:

Lad os se på de bedste perler i hvid farve.

1. South Sea White Pearl:

South Sea White Pearl

Se smuk ud i denne vidunderlige hvide perle, der er indlejret i sølvringen. Denne hvide perle i Sydhavet er rund i formen og sidder smukt i denne hvide perlering. Du kan få denne perle med små diamanter på siden. Denne ring vil også være fantastisk til særlige lejligheder som gaver.

2. Hvid perlekæde:

Hvid perlekæde

Her er en enkel og pæn hvid perlehalskæde, der kan bæres til enhver form for lejlighed. Kæden er lavet af sølv og har 9 hvide perler pænt arrangeret med lige store mellemrum. Dette giver halskæden et forenklet look, der også passer perfekt til stilfulde outfits.

3. Ferskvandsperleøreringe:

Ferskvandsperleøreringe

Prøv disse søde hvide perleøreringe lavet af ferskvand AA+ hvide perler. Disse runde perler er perfekte i struktur og sat på guldøreringe. De enkle øreringe får dit ansigt til at se lyst og smukt ud. Par disse øreringe med ferskvandsperlehalskæde til et komplet sæt.

4. Perle armbånd:

Perle armbånd

Gør dit look komplet med dette smukke hvide perlearmbånd. Perlearmbåndet er lavet af ferskvandsperler, der er spændt pænt på tråden. Perlerne er alle af samme størrelse. Låsen for enden af ​​tråden holder armbåndet på plads.

5. Rund perle vedhæng:

Rund perle vedhæng

Vælg dette forgyldte hvide perlevedhængssæt som en gave til en du holder af. Denne hvide perle er smuk og rund og omgivet af små diamanter. Sættet leveres også med perleøreringe. Dette sæt kan let bruges til særlige lejligheder eller fødselsdage. Prøv det forgyldte sæt, og du vil blive betaget af skønheden.

6. Double Line Pearl:

Double Line Pearl

Bliv premium med dette smykkesæt med hvide perler, der har en halskæde og øreringe. Sættet har to linjer med ferskvandshvide perler, der er placeret sammen med amerikanske diamanter i midten. Dette skaber et fantastisk smykkesæt.

7. Pearl Anklet:

Pearl Anklet

Prøv denne enkle og elegante perlehvide anklet. Den enkle anklet er lavet af sølvkæde og en enkelt hvid perle. Du vil se perfekt ud i dette anklet smykke. Prøv dette til stranden eller enhver afslappet lejlighed. Bær dem barfodet for at fremvise perlen godt.

8. Single Pearl Strand:

Single Pearl Strand

Denne enkeltstrengede lille hvide perlehalskæde ser godt ud på sareer eller etnisk slid samt vestlig formelt slid. Denne halskæde er alsidig, og det gør den til et must have i din smykkekollektion. Enkeltstrenget halskæde er et klassisk design, der ser meget sofistikeret ud.

9. Pearl Choker:

Pearl Choker

En perlehvid halskæde er fantastisk, når den er kort. Choker er en vidunderlig kort halskæde, som du kan bære og dækker dit halsområde. Pearl choker er en ren halskæde, der er vidunderlig til vestligt fritidstøj. Chokerens blomster gør det ret trendy og moderigtigt.

Hvide perlesmykker er betagende og bruges af alle især brude. De hvide perler kan tilføjes til at lave fantastiske smykker som øreringe og halskæder. Prøv de forskellige sæt og designs, der er tilgængelige. Nogle kan være enkle, men forbløffende, og nogle kan være detaljerede.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80