9 nagyszerű és egyedi király pólóterv képekkel

A király feliratú pólók vagy a korona képei általában egyediek és menők. Ezek a pólók különféle stílusokban készülhetnek. Színe szerint koordinálhatja a szavakat és a nyomatokat. A királypólók nagyszerű módja annak, hogy különlegesnek és fontosnak érezd magad. Ezek a pólók kiváló minőségűek, és gazdagnak és vagánynak tűnnek rajtad.

A legújabb és különböző király pólók férfiaknak és nőknek:

Próbálja ki a legjobbat a király pólók közül ebben a listában, és nézze meg, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

1. King 01 póló:

King 01 póló

Az első számú király póló a rövid ujjú pamut póló, a King 01 felirattal. Ezek a pólók nagyok és merészek, és a nyomatok is nagy méretűek. Szerezze be ezeket fekete -fehérben a maximális átfutási tényezőért.

2. Keep Calm King póló:

Keep Calm King póló

A Keep nyugodt pólósorozat most nagyon híres. A pólók mindegyike másképp van megfogalmazva, de mindegyik a Nyugalom megőrzése témán alapul. Itt van egy pamut király póló a híres szavakkal.

3. Apa király póló:

Apa király póló

Csodálatos pólókirály -témát kaphatsz apádnak. Ezek tisztelgések az apák előtt, és megfogalmazásuk szerint az apád a királyod. A nagy korona is szemet gyönyörködtető.

4. Oroszlánkirály póló:

Oroszlánkirály póló

A legjobb királypólók között szerepel az oroszlánkirály témájú. Az Oroszlánkirály című film alapján készültek, elöl az oroszlán képe. Ezek tökéletesek fiataloknak és gyerekeknek is.

5. Utolsó király póló:

Utolsó király póló

Az Utolsó király pólók is a pólók kollekciójának részei lehetnek. Ezek a csodálatos csillagok a póló tetején. Az utolsó király felirat vastag betűvel van nyomtatva a póló mellkasán. Ez tökéletes a jóképű haver megjelenéshez.

6. Éjszakai király póló:

Éjszakai király póló

Állj a sötét oldalra, és válaszd ezt a hűvös éjszakai király pólót. Ezek a póló király témájú sötét kép az éjszakai királyról a Trónok harca sorozatból. Ez most igazán népszerű, és kötelező darab a sorozat rajongóinak. Ez a póló grafikus mintás stílus alá tartozik; rendszeres használatához sötétkék színt kap, vagy fekete színt is kipróbál.

7. Card King póló:

Card King póló

Egy másik jó választás a király témájú pólókhoz a kártya király póló. Ezek a póló király témájúak a királykártya képét egy normál pakliból. Hamarosan kézbe veheti ezeket a remek nyomatokat.

8. Születésnapi király póló:

Születésnapi király póló

Mit szólnál egy tökéletes ajándékhoz kedvesednek? Ezek születésnapi témájú királypólók, amelyek szerint a királyok egy bizonyos hónapban születnek. Ezt megteheti, és barkácsolhat is. Válasszon élénk színeket és fehér nyomatokat. Több lehetőség áll rendelkezésére, amikor ezt a stílusú pólót választja születésnapján, és vegye meg ezt a királypólót, hogy örömmel ünnepelje születésnapját.

9. Pár király póló:

Pár király póló

Nézze meg ezt a csodálatos pár pólót. Ezek egyik pólója a király póló, a másik pedig királyné. Ezeket a pólókat személyre szabhatja tetszés szerint. Ajándékozhatja ezt szeretettjének, ezért szerezze be ezeket a színeket Önnek és házastársának.

A király pólók merész pólók, amelyek tökéletesek a fiatalok számára. Ezek alapja lehet a kártya király, oroszlánkirály, sötét király stb. Sokféle stílus közül lehet választani, és mindegyik egyedi is.