9 Népszerű és legjobb hip-hop póló férfiaknak és hölgyeknek

Ez valami forró téma. Tudja, hogy sokan nem igazán viselnek hip-hop divatot vagy hip-hop pólót, de alapvetően csak azok, akik esetleg furcsaságot vagy punk stílust mutatnak. A hip -hop divat a hip -hop kifejezését és attitűdjét mutatja be, amely teljesen különbözik a többi kultúrától. Hmm, jól hip-hop ruházat általában élénk színű ruhák, mint a bombázó dzsekik, tréningruhák és a cipőkben való pihenés..

A legújabb és stílusos hip-hop pólók férfiaknak és nőknek a trendben:

Tekintse meg a 9 legjobb hip-hop póló néhányat,

1. Csíkos hip-hop póló:

Csíkos hip-hop póló

A csíkos vagy csíkos póló egyfajta hip-hop póló Indiában, amelyet sokan viselnek. Ezek egy csíkot tartalmaznak, amely egy fekete és egy fehér. Sok a trend, hiszen valaki helyesen mondta, valahányszor csíkos pólót vásárol, megígéri, hogy ez lesz az utolsó, de mégis újra és újra véget ér ”

2. Old-School Hip Hop póló:

Old-School Hip Hop póló

Nos, jobban mondhatjuk, hogy ez egy vintage hip-hop póló, vagy az 1980-as évekbeli ruha. Ezeknek a pólóknak az elején grafikus nyomtatás található, amely kiemeli őket a többi közül.

3. Kerek nyakú hip-hop póló:

Kerek nyakú hip-hop póló

A kerek nyakú hip-hop póló az alap póló, kerek nyakú lehet hosszú ujjú vagy rövid ujjú, rajta hip-hop nyomat. A hip-hop pólókat általában a rapsztárok viselik.

4. Hosszú ujjú hip-hop póló:

Hosszú ujjú hip-hop póló

Ez a fajta póló teljes ujjú hip-hop póló csuklóig. A nyomtatás klasszikus formában van, és klasszikus hip-hop pólónak is nevezhetjük őket, ezek mutatósak és élénk színűek.

5. V-nyakú hip-hop póló:

V-nyakú hip-hop póló

Ezek a csípő-komló pólók divatos keverék pólók, amelyek grafikai rajzolással rendelkeznek, magas és alacsony grafikával. Ezt a hip-hop grafikus pólót olyan fiatalok vásárolják, akik punk divatban vannak.

6. Változatos hip-hop póló:

Változatos hip-hop póló

Világszerte különféle hip-hop pólóminták állnak rendelkezésre. Ide tartoznak a zsákos pólók, amelyek a városi és a régi stílusok keverékét tartalmazzák. Ez a stílus a pólóminták gyűjteménye alá tartozik.

7. Cap Hip Hop póló:

Cap Hip Hop póló

A hip-hop stílusú pólót sapkával szokták vásárolni a férfiak, mivel ezeket a férfiaknak szánt hip-hop pólókat alapvetően nekik tervezték, mivel a hip-hop világ a régi divatok újjáéledését látta. újak megjelenése.

8. Alkalmi hip-hop póló:

Alkalmi hip-hop póló

Az alkalmi férfi csípőpóló póló, amely egy kicsit más dizájnnal és egy kis grafikával rendelkezik, és véletlenül is viselhető. Ez a legalkalmasabb rendszeres eseményekhez vagy előadásokhoz.

9. Divatos hip-hop póló:

Divatos hip-hop póló

Minden új divatban lévő hip-hop póló a hosszú hip-hop póló. A derék szintje alá esik, és kissé hosszú, mint a normál póló. Ha jó a magassága, próbálja ki ezt a pólót a közelgő eseményeihez.

Ezeket a hip-hop pólókat általában olyan emberek viselik, akiknek kicsit más az ízlésük, mint a megszokott. Azok, akik szeretik a hip -hopot, a punkot vagy a rockot, biztosan kipróbálhatják ezt az egy mintát a rendszeres gyűjteményükben. Akiknek van ízük a rapbe? De ezek a pólók mostanában meglehetősen divatosak, és a piacon mindenhol kaphatók, ezért menjen ki, és válassza ki, ami tetszik.