A legjobb 9 híres Hanes pólóterv képekkel

A Hanes nagyon népszerű márka a ruhákban. Olyan tárgyakat készít, mint a pólók és a belső viselet. A Hanes pólók kiváló minőségűek és különböző színekben készülnek. Itt felsoroltuk a Hanes pólók különféle típusait, amelyek közül választhat.

A legújabb és legnépszerűbb Hanes pólók férfiaknak és nőknek a divatban:

Nézzük meg a Hanes márka felső pólóját.

1. Klasszikus Hanes pólók:

Klasszikus Hanes pólók

Az egyik legklasszikusabb Hanes póló a fehér kerek nyakú póló. Válassza ezt az alkalmi megjelenésért, és párosítsa kék farmerrel a végső szexi megjelenés érdekében. A fehér póló minden alkalomra viselhető.

2. Hanes Tag kevesebb póló:

Hanes Tag kevesebb póló

Itt vannak a csodálatos Hanes pólók, amelyek kevésbé készülnek. Ezek a pólók különböző színekben kaphatók, és nyomtathatóak rajtuk. Az egyik pólót az egész családnak is beszerezheti.

3. Csomag Hanes pólók:

Csomag Hanes pólót

A Hanes pólók három vagy öt darabos kiszerelésben érkeznek. Kiválaszthatja ezeket a pólókat, amelyeket a Hanes készít, hogy azonos színű legyen, különböző színekben. A leggyakoribb közülük fehér, szürke és fekete.

4. Hanes pólók:

Nyomtatott Hanes pólók

A Hanes fehér pólók szintén nyomtatottak, a sima helyett. Ezeket általában józan nyomatokkal és színekkel nyomtatják. A pólókra általában divatos képeket nyomtatnak. Ez kifejezetten a fiúk kényelmét szolgálja, szerezze be ezt, és próbálja fel a nadrágját.

5. Hanes női pólók:

Hanes női pólók

Csodálatos színekből készülnek a Hanes női pólók. Ezek különböző nyak stílusokban készülnek, mint a V nyak, a legénységi nyak, stb. Nézze meg a színválasztékot, és ennek megfelelően választhat. Különösen rózsaszín színű Hanes póló illik hozzád, hölgyek, menjen és ragadja meg a színét a márka széles kollekciójában.

6. Hosszú ujjú Hanes pólók:

Hosszú ujjú Hanes pólók

Válasszon melegítő Hanes hosszú ujjú pólót a hűvösebb napokra. Ezek a pólók puha anyagból készültek, és tökéletesen melegen tartanak a hidegebb napokon. A hosszú ujjú kényelmes és hűvös egyszerre.

7. Hanes Cool DRI pólók:

Hanes Cool DRI pólók

Az egyik új Hanes pólóstílus a Cool DRI technológia póló. Ezek a fekete Hanes pólók az új anyagból készülnek, amely gyorsabban szárad, és ez teszi a legjobban a fizikai tevékenységekhez, például az edzőteremhez. Szerezd meg a V -nyakú pólódat, és tedd divatossá az edzőterembe járást.

8. Hanes gombos pólók:

Hanes gombos pólók

Ez a Hanes pamut pólók széles választéka, amelyek gallérral vannak gombolva. Ezek a pólók egyszerű fehér gombokkal rendelkeznek, amelyek ellentétben állnak a póló színével. Használhatja ezt alkalmi viseletre, valamint félig formális viseletre. Ismerje meg ezt a kollekciót kombinált áron is.

9. Hanes Tank pólók:

Hanes Tank pólók

A legjobb választás azoknak a férfiaknak, akik szeretnek edzeni, a Hanes férfi pólók teljesítménytartályai. Az ujjatlan pólók tökéletesek az izzadás közben. A pólók olyan színekben kaphatók, amelyek jóak a nedves megjelenéshez.

A Hanes pólók a legjobb minőségű pólók, amelyeket meg lehet vásárolni. A nedvszívó pólók puha anyagból készültek, és különböző árnyalatokban kaphatók férfiak és nők számára. Választhat a kevésbé címkék, a nyak stílusok és a legújabb Cool DRI lehetőségek közül. Keresse meg a legjobb Hanes pólókat is a költségvetése szerint, jó kollekciót kap az ilyen típusú márkáktól az alacsony és a magas között.