A legjobb 9 legújabb poliészter pólóminták gyűjteménye

A poliészter nagyon népszerű volt a különböző előnyei miatt. Csodálatos formatervezéssel az anyag különféle ruhákat adott, amelyek elnyerték a fiatalok szívét. A különböző ruházati cikkek közül a poliészter pólók trendi volt a viselése és kényelme. Akár férfi, akár női kollekciót keres, a poliészter különféle pólómintákat kínál az Ön számára.

Kényelmes és stílusos poliészter póló férfiaknak a divatban:

Nézzük meg a 100% poliészter pólók által kínált népszerű stílusokat.

1. Művészi poliészter póló:

Művészi poliészter póló

Sima férfi poliészter pólók, ha elülső központosított művészi formatervezést kapnak, vonzóbbá teszik az egyszerű megjelenést. A sima kék póló itt olyan mintát kapott, amely úgy néz ki, mint a H ábécé és a rák. Próbálja ki ezt a pólót fekete vagy világoskék farmerben.

2. Nyakörv poliészter póló:

Nyakörv poliészter póló

A poliészter pólók férfi kollekciójában meglehetősen népszerű design a galléros nyak. A szürke póló világos gallérral szegélyezett a gallér végén és az ujján.

3. Szimbolikus poliészter póló:

Szimbolikus poliészter póló

Egy egyszerű póló, amikor apró szimbólumokat kap, domborítja a viselő megjelenését. A poliészter póló hasonló kialakítású, világos zöld háttérrel. A póló különböző tudományos és egyéb szimbólumokat tartalmaz elöl kék színben. Ez a fajta póló a bőrbarát ruhák gyűjteménye alá tartozik.

4. Nyakkendős poliészter póló:

Nyakkendős poliészter póló

A poliészter v nyakú pólók meglehetősen népszerű formája az, amely nyakkivágást és húrokat tartalmaz. A nyak kettős mintázatú, belső réteggel, kerek nyakkal és külső V -vel, hosszú ujjú.

5. Nettó nyakú poliészter póló:

Nettó nyakú poliészter póló

Egyedi darabot keresek edzőtermekhez! Az edzőterem poliészter pólói új megjelenést kapnak, a nyak felső részén és a vállcsíkokon pedig háló borítással. A vízkék szín kettős mintákkal növeli a lenyűgöző megjelenést.

6. Sport poliészter póló:

Sportos poliészter póló

A sportoláshoz használt sima poliészter pólók új megjelenést kapnak, különböző színű csíkokkal az oldalán. A póló vállvédő ujjatlan kialakítású, így tökéletes a sportoláshoz. Tökéletes illeszkedésével maximális kényelmet nyújt a játékosnak.

7. Béka nyomtatású poliészter póló:

Béka nyomású poliészter póló

A pamut poliészter pólók nyomtatással meglehetősen népszerűek voltak a férfiak körében, különösen nyáron. A póló itt vizes dizájnt kapott, kék és fehér színek keverékével, békanyomással és vízfestékkel.

8. Durva poliészter póló:

Durva poliészter póló

A poli pamut pólók durva mintái meglehetősen népszerűek a nyomtatási hatás miatt. A póló itt sima megjelenésű, durva barnás színű, fehér szaggatott vonalakkal, hogy új mintát kapjon.

9. Ferde gombos poliészter póló:

Ferde gombos poliészter póló

Egy másik elfogadott dizájn, amely meglehetősen népszerű a divattudatos férfiak körében, a ferde gombos póló. A póló kettős színeket tartalmaz, nevezetesen a barna és a fekete színt, amelyek keresztgombos kialakításúak és vékonyak.

A poliészter pólók a legjobbak nyáron, vagy piknikre, túrázásra stb. Ez az elsődleges oka annak, hogy kempingezik. Ebben a kategóriában az új formatervezési formák hosszúkásak és szorosan illeszkednek, hogy ragyogó megjelenést biztosítsanak. Ha Ön fitnesz szerelmes, akkor szerezzen be ilyen típusú pólókat vagy mellényeket, hogy kényelmesen érezze magát az edzés során.