Auringonpalvojia puutarhan kukkien alla – he tuntevat olonsa hyväksi paahtavassa auringossa

Voitteko kuvitella puutarhanne tai terassinne eteläpuolella kesällä ilman kauniiden kukkien loistoa? Tuskin luulemme! Koska upeasti kukkivat puutarhan kukat tekevät jokaisesta ulkoalueesta värikkään ja erittäin kodikkaan. Jotkut heistä haluavat menestyä varjossa. Kirkkaassa auringossa he polttavat, kuivuvat ja kuolevat pian. Toiset ovat todellisia auringonpalvojia ja pitävät siitä todella kuumana! Ne kestävät kesällä korkeita lämpötiloja ilman ongelmia, jos niitä kastellaan säännöllisesti, jotta maaperä pysyy kosteana ja varastoi vettä hyvin. Tämän päivän postaukseen olemme valinneet neljä suosikkiamme auringonkukkaisten puutarhan kukkien joukosta. Ne kestävät hyvin suoraa auringonvaloa, ovat helppohoitoisia eivätkä ollenkaan vaativia. Erityisesti auringossa ne näyttävät upeat kukkansa ja hehkuvat niiden herkkää tuoksua. Saat heti selville, mitkä puutarhan kukat ovat juuri sitä, mitä he etsivät paahtavassa auringossa.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle ovat auringonvalvojia kasvikunnassa.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle. Aurinkohatut puutarhan sängyssä. Violetit kukat. Tummat kukkapäät

Majesteettiset gladiolit kukkivat kesäkuusta syyskuuhun lajikkeesta riippuen.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle Gladiolit eri väreissä ovat todellinen katseenvangitsija puutarhan sängyssä

Gladiolit ovat todellisia auringonpalvojia kauniiden puutarhan kukkien joukossa

Jos haluat aidon värisävyn aurinkoiselle puutarhavuoteellesi, valitse gladiolit. Tyylikkäät kukkakynttilät rakastavat aurinkoa ja ovat ehdottomasti katseenvangitsija puutarhassa.Leikkaavat myös hienon hahmon leikkokukina maljakossa. Nämä kukkien kauneudet tuntevat olonsa kotoisaksi aurinkoisella ja suojaisella paikalla puutarhan ulkopuolella. Koska ne ovat kotoisin Afrikasta, ne kestävät loistavasti keskipäivän auringon. Gladiolit kasvavat jopa puolitoista metriä korkeiksi ja vaikuttavat kukkimisesta kesäkuusta syyskuuhun. Löydät nämä kauniit puutarhan kukat jokaisella kuviteltavalla värillä. Ne ovat kuitenkin erittäin silmiinpistäviä oranssina, punaisena ja violettina. Valkoiset gladiolit ovat tyylikäs kukka -asetelma häissä ja muissa virallisissa tapahtumissa.

Leikkokukkina maljakoissa kirkkaanväriset gladiolit koristavat kotiasi pitkään.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle värikkäitä gladioleja maljakon koruissa kotiin pitkään

 

Kukkiessaan gladiolit muodostavat värikkään kukkameren ulkona ja ilahduttavat silmiä. Nämä kaunottaret eivät kuitenkaan ole vain todellisia puutarhakukkia paahtavalle auringolle. Ne voivat myös hyvin ruukuissa tai ruukuissa, jos valitset heille aurinkoisen paikan. Gladiolit ovat kuitenkin herkkiä lämpötilalle ja ne on tuotava taloon syksyllä ennen ensimmäistä pakkasta. Näiden puutarhan kukkien mukulat on sitten kaivettava ja säilytettävä pakkaselta suojatussa paikassa. On parasta laittaa gladiolus -sipulit laatikkoon, jossa on maaperän ja hiekan sekoitus. Näin ne talvehtivat ja sijoitetaan sitten keväällä puutarhan sänkyyn. Kesäkuun lopussa gladiolit osoittavat upeaa kukintaansa ja voivat kukkia syyskuuhun lajikkeesta riippuen.

 Värikkäät gladiolit valkoisessa maljakossa sopivat koristeena sohvapöydälle ulkona.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle värikkäitä gladioleja valkoisessa maljakossa, jotka sopivat koruihin ulkosohvapöydälle

Daaliat ovat näyttäviä puutarhan kukkia, jotka tuntuvat todella hyviltä auringossa.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle Daaliat kaunis väri upea pyöreä kukinta katseenvangitsija ulkona

Muut puutarhan kukat, jotka pitävät siitä kuumana ja aurinkoisena

Gladiolien lisäksi on lukuisia muita puutarhan kukkia, jotka kestävät kirkkaan auringon. Löydät mielenkiintoisia artikkeleita useimmista puutarhan auringonpalvojista verkkosivuiltamme. Auringon rakastavia puutarhan kukkia ovat esimerkiksi daaliat, jotka myös ylpeilevät upeista kukistaan. Daaliat kukkivat koko kesän pitkälle syksyyn. Ne ovat peräisin auringon kylmästä Meksikosta, joten he eivät välitä kesälämpötiloistamme. Aivan kuten muut auringonpalvojet kauniiden puutarhan kukkien joukossa, daaliat ovat helppohoitoisia ja jopa kovia.

 Daaliat puutarhan sängyssä muodostavat kauniin kukkameren.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle tummanpunaiset daaliat puutarhan sängyssä kaunis kukkameri ulkona

 Jokainen daalia lumoaa meidät täydellisellä kukkamuotollaan.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle Dahlia puutarhassa täydellinen kukan muoto vaaleanpunainen

Daaliat ovat erittäin kysyttyjä luonnollisena koristeena ikkunalaudalla.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle Daaliat eri väriset kukat

Joillekin kukka -ystäville se saattaa tulla yllätyksenä, mutta krysanteemit ovat myös suosittuja puutarhakukkia paahtavan auringon ja valtavan lämmön vuoksi. Nämä kukoistavat aurinkoisella tai osittain varjostetulla paikalla, ja niitä on aina kasteltava, kun maaperä on hieman kuiva. Löydät tällä hetkellä nämä kauniit puutarhan kukat monissa kirkkaissa väreissä. Krysanteemien kukinta -aika voi alkaa heinä -elokuussa ja kestää lajikkeesta riippuen marraskuuhun.

 Krysanteemit löytyvät kaikista kuviteltavissa olevista väreistä.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle, krysanteemit ruukuissa kaikissa kuviteltavissa väreissä, kaunis kukkameri

 Ne eivät ole harvinaisia ​​kirkkaan keltaisina.

Puutarhan kukat paahtavalle auringonpaisteelle Krysanteemit ruukuissa kirkkaan keltaisina ikkunassa kotona

Aurinkohattu pyöristää nyt suosikkiluettelomme kauniista puutarhan kukista paahtavalle auringolle. Tämä monivuotinen kasvi on erittäin suosittu Saksassa, ja sitä voi nähdä melkein kaikissa mökin puutarhoissa. Aurinkohatut tunnetaan edelleen nimillä Echinacea tai Rudbeckia. Alun perin ne ovat kotoisin Pohjois -Amerikasta, missä he selvisivät ankarissa sääolosuhteissa. Nykyään on yksivuotisia ja monivuotisia lajikkeita. Ne tekevät vaikutuksen kaikkiin kukkafaneihin kukkiensa kyllästetyillä rihloilla. Nämä vaihtelevat kirkkaan keltaisesta eri punaisen ja violetin sävyihin. Riippumatta siitä, minkä väriset aurinkoliput kukkivat, tuo puutarhaan monipuolisuutta ja elinvoimaa lokakuuhun asti.

 Aurinkohattujen värikkäät kukkapäät loistavat puutarhassa ja herättävät helposti kaikkien huomion.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle Aurinkohatut värikkäät kukkapäät ovat todellinen katseenvangitsija puutarhassa

 

Tänään esittelimme sinulle neljä suosikkiamme puutarhassa auringon ottavien keskuudessa. Nämä ovat ehdottoman helppoja hoitaa ja menestyvät täydellisesti auringossa. Haluamme vain antaa sinulle viimeisen ylimääräisen vihjeen: Valitse aurinkoiselle kukkapenkille puutarhakukat, joilla on eri kukinta -ajat. Sitten se kukkii sinulle koko kesän!

 Aurinkohatut tuovat puutarhaan paljon väriä.

Puutarhan kukat paahtavalle auringon aurinkohattuille eri värejä violetti violetti keltainen värikäs puutarha

 Ne muuttavat puutarhan kukkamereksi.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle Aurinkohatut herkässä violetissa kukkapuutarhassa

 Tältä aurinkohatun kukkapää näyttää.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle

Krysanteemien värivalo on yllättävää.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle, krysanteemit pehmeää violettia, upeat värit puutarhassa

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle, krysanteemit herkkää violettia, upeat värit puutarhassa

 Kattilassa krysanteemit ovat kaunis huoneen sisustus.

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle näyttävät täydellisiltä vaalean violetilta krysanteemeilta ruukussa ikkunan vieressä

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle Gladiolus puutarhan sängyssä kaunis näky

Nauti luonnon kukista kesällä!

Puutarhan kukat paahtavalle auringolle. Kukkien meri puistossa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80