Kesän 2021 parhaat kukat

Tämän kesän 2021 auringonkukan parhaat kukat

Etsitkö kukkakimppuja, jotka voit lahjoittaa tähän aikaan vuodesta, vai haluatko vain ne kodin sisustus näinä kuukausina muuttaa? Kasvit, hiljaiset olennot, ovat täydellisiä lahjaksi ja antamaan talollemme ripauksen iloa, kun auringon lämpö tunkeutuu ikkunasta. the Kesän 2021 parhaat kukat, poikkeamatta liikaa edellisestä, avaa värien ja ilon maailman, josta olemme erittäin kiitollisia tänä aikana, kun haluamme vain olla rannalla tai viettää muutaman päivän lomaa. Se, että ne on helppo löytää, tarvitsetko niitä kotiisi tai yllätyksenä jollekin, ne ovat aina hyvä idea.

Tämän kesän 2021 parhaat kukat hetkeni kimppu

Mitkä ovat tämän kesän parhaat kukat??

Kukat erottuvat väriltään tai siitä, että niitä on paljon helpompi hoitaa, ja ne ovat ainutlaatuinen vaihtoehto tälle kesälle, kotimme punaisilla sävyillä, Sininen, vihreä tai keltainen koristella ja antaa elävälle olennolle tilaisuus tuntea olevansa hyvissä käsissä. Niille teistä, jotka etsivät täydellistä kukkakimppua, tässä on muutama esimerkki:

auringonkukat

auringonkukat ovat täydellisiä aurinkoisille kuukausille. Sen kukka, joka tarkoittaa jotain tähtiä, joka valaisee maailman, on täynnä voimaa, ja vaikka se antaa meille usein muistuttaa kuivia maisemia, se näyttää hyvältä terassimme jokaisessa nurkassa tai jopa parvekkeella.

Tämän kesän 2021 parhaat viileän ajan kukkakimppu kauniit

Portugali

Alun perin Intiasta peräisin oleva purslane on kasvi, joka ei vain tee sitä erittäin mukava katsella on, mutta sillä on myös kertaluonteinen lääketieteellinen sovellus. Sen keltaisissa kukissa on jopa viisi terälehteä, jotka erottuvat toisistaan ​​ja antavat sille suurenmoisen ilmeen. Koska se tarvitsee jatkuvaa mutta ei runsasta kastelua, se on epäilemättä yksi kesän päähenkilöistä.

Gazania

Gazania tarvitsee monta tuntia auringonpaistetta kukkimaan täydellä voimalla. Alun perin Etelä -Afrikasta, jopa siemeninä, he etsivät lämpöä ja korkeita lämpötiloja saadakseen tämän keltaisen kukan, joka tekee vaikutuksen kaikkiin. Sitä käytetään koristekasvina, sitä käytetään kuivien alueiden uudelleenasuttamiseen eikä se tarvitse paljon vettä.

Tämän kesän 2021 parhaat muistokimput

Petuniat

Sen lisäksi, että on a erittäin kaunis kukka lahjaksi Petuniat sopivat täydellisesti kesäksi tai kuukausiksi, jolloin on erittäin kuuma. Sen värivalikoima (sininen, violetti, vaaleanpunainen tai punainen) on sen suurin vetovoima, koska se pukee terassimme ilolla ja keväällä, joka kestää syksyyn.

Maksan balsami

Kanssa Puuvillan näköiset kukat, ei ole mitään parempaa kuin maksabalsami jokaisen terassin tai parvekkeen koristamiseen eri tavalla. Ne ovat yleisiä kesällä, näet ne lähinnä kaupunkipuistoissa, joissa ne kestävät korkeita lämpötiloja ja antavat paikalle ainutlaatuisen ja erittäin alkuperäisen kauneuden.

Kuten näette, ne ovat Kesän 2021 parhaat kukat täydellinen värin lisäämiseksi kotiimme. Asianmukaisella hoidolla käsittelemme erittäin kiitollisia kasveja, jotka kestävät ensi syksyyn asti ja koristavat talon tavoilla, joita et voinut kuvitella. Kukkaa heidän kanssaan?

Tämän kesän 2021 parhaat kukat antavat sen kasvaa violetiksi