Mehikasvien hoito – kuinka helposti mehikasveja on helppo hoitaa?

Yksinkertainen hoito -opas mehikasveille

Mehikasvit näyttävät täydellisiltä kasveilta niiden hoidossa. Silti on olemassa muutamia keskeisiä sääntöjä, joita sinun on noudatettava, jotta ne voivat kehittyä haluamallasi tavalla. Olemme koonneet nämä muutamiksi selkeästi muotoilluiksi vihjeiksi seuraaville riveille.

Meheviä hoito- ja luovia sisustusideoita

Mehikasvit hoitavat puutarhakasveja helppohoitoisia luovia puutarhaideoita

Ovatko mehikasveja helppo hoitaa kasveista?

Mehikasvit hoitavat puutarhakasveja, joita on helppo hoitaa ylhäältä

Mitä mehikasvit todella edustavat?

Hoitoa varten on erittäin hyödyllistä, jos tiedät tarkemmin, mitä sukulentit todella edustavat ja mistä ne ovat peräisin.

Niiden luonnolliset juurialueet ovat kuivia. Siksi he kykenevät kestämään ilman vettä pitkään tai ne voivat kerätä vesivaroja itseensä. Siksi niiden lehdet ovat niin paksuja. Siellä on paljon vettä.

Eri muodot ja koot johtuvat siitä, että mehikasveja piti sopeutua erilaisiin sää- ja ilmasto -olosuhteisiin.

Mehikasvit voivat selviytyä pitkään ilman vettä

Mehikasvit hoitavat huonekasveja helppohoitoisia puutarhaideoita

Kasveja, jotka sekoitetaan mehikasveihin.

Kokemattomat harrastuspuutarhurit sekoittavat usein mehikasveja kaktuksiin. Näin ei saa olla, varsinkin niiden hoidon vuoksi, koska molemmat kasvityypit vaativat täysin erilaista hoitoa. Mehikasveihin kuuluu vain kasveja, joilla on meheviä lehtiä, ja kaktuksissa on myös kukkia.

Kaktus tai Mehikasveja?

Mehikasvit hoitavat puutarhakasveja helppohoitoinen ikkunakoriste

Sopiva maaperä ja kastelu

Toisin kuin muut kasvit, mehikasvit tarvitsevat hyvin vähän hoitoa. Ne eivät todellakaan ole erityisen vaativia. Mutta on jo muutamia sääntöjä, joita on noudatettava vähintään.

Oikea hoito on erittäin tärkeää

Mehikasvien hoito Puutarhakasveja on helppo hoitaa mehikasveja purkissaMehikasvit hoitavat puutarhakasveja helppohoitoisia kaktuksia

kastelu

On selvää, että jos mehukasvi ruukussa on seisovaa vettä, se ei toimi hyvin. Sinun on kasteltava niitä runsaasti, mutta viemärin on varmistettava, että se tyhjenee nopeasti. Mehikasvit tarvitsevat jälleen vettä vain, kun maaperä on täysin kuivunut.

Tarkkaile muutaman viikon ajan, kuinka kauan mehukkaiden kukkaruukkujen maaperän kuivuminen kestää. Tämä antaa sinulle tunteen siitä, milloin sinun pitäisi kastella mehikasveja uudelleen.

Mehikasveja kauniina katseenvangitsijana huoneessa

Mehikasvit hoitavat huonekasveja helppohoitoisina sisustusideoina

Maapallo

Jälleen, kun valitset tai sekoitat maaperää, sinun on noudatettava seuraavaa sääntöä: mehikasvit pitävät kosteudesta, mutta vihaavat seisovaa vettä.

Mitä muuta tarvitset hoitamaan mehikasveja kotona ja puutarhassa?

Oikean kastelun ja hyvän maaperän lisäksi mehikasvit tarvitsevat myös paljon aurinkoa ja lannoitteita. Tarvitset niitä myös oikeaan aikaan. On parempi lannoittaa keväällä. Se auttaa mehikasveja saamaan riittävästi typpeä, fosforia ja kaliumia.

Mehikasveja puutarhassa

Mehikasvit hoitavat puutarhakasveja helppohoitoisia puutarhaideoita etupiha

Kun mehikasvit ovat vakiintuneet, ne eivät vaadi lähes mitään huoltoa.

Vain harvat suuret lajit ovat poikkeus. Ne on leikattava joka kevät.

Mehikasveja ikkunakoristeina

Mehikasvit hoito ikkunan sisustus ideoita puutarhakasveja helppo hoitaa

Mikä rooli meidän tulisi antaa puutarhakasvissamme oleville mehikasveille??

Mehikasvit tarjoavat joustavuutta ja monipuolisuutta puutarhassa. Ne tarjoavat laajan valikoiman muotoja ja kokoja. Mehikasvit ovat myös erittäin hyvä valinta, jos haluat integroida erilaisia ​​tekstuureja puutarhan suunnitteluun.

Puutarhasuunnitteluideoita mehikasveilla

Mehikasvit hoitavat puutarhakasveja helppohoitoisia puutarhan sisustusideoita

Tässä on toinen vinkki meiltä: Maan mehikasvien lisäksi istuta ne kukkaruukkuihin. Alukset antavat sinulle mahdollisuuden yhdistää useita kasveja keskenään. Voit luoda todellisia taideteoksia suuremmilla kukkaruukkuilla, joihin asetat useita mehikasveja.

Mehikasvit ovat myös hyvä ratkaisu parvekekasveina

Mehikasvit hoitavat parvekekasveja helppohoitoisia puutarhaideoita

Ruukkukasvit 

Mehikasvit hoitavat puutarhakasveja helppohoitoisina

Näin voit järjestää paljon pieniä mehikasveja

Mehevä hoito puutarhakasveja helppohoitoisia puutarhaideoita

Mehikasveja puulaatikossa

Mehikasvit hoitavat puutarhakasveja helppohoitoinen puulaatikko

Vilkas kynttilänjalka

Mehikasvit hoitavat puutarhakasveja helppokäyttöiset kynttilät

Vintage koristeellisia mehikasveja vanhassa sinisessä matkalaukussa

Mehikasvit hoitavat puutarhakasveja helppohoitoinen matkalaukku

Mehevä hoito puutarhakasvit helppohoitoiset messinkiruukut Mehevä hoito puutarhakasvit helppohoitoinen messinkinen ruukkukasvi

Mehikasvit hoitavat puutarhakasveja helppohoitoisia pöydän koristeluideoita Mehikasvit hoitavat puutarhakasveja helppohoitoisia ruukkukasveja Mehikasvit huolehtivat luovista seinäkoristeideoista Mehevä hoito ruukkukasveja helppohoitoisia puutarhaideoita Mehevä hoito järjestää huonekasvit helposti hoidettaviksi

Mehikasvit hoitavat huonekasveja helppohoitoisena koristeena Mehikasvit hoitavat huonekasveja helppohoitoisissa tölkeissä Mehikasvit hoito huonekasvit helppo hoito koristavat ikkunat Mehikasvit hoito huonekasvit helppohoitoinen laatikko Mehikasvit hoitavat huonekasveja helppohoitoisia hauskoja ideoita Mehikasvit hoitavat sisäkasveja helppohoitoisia ruukkuja betonia Mehikasvit hoitavat huonekasveja helppokäyttöiset kupit