Ulkokalusteiden käyttö kesäkauden ulkopuolella

Käytännöllinen muotoilu näyttää olevan yhä nykyaikaisempaa. Itse asiassa uskomme, että tämän suuntauksen sisällä kehittyy erilaisia ​​linjoja. Uskomme jopa, että he eroavat toisistaan ​​lähinnä motivaatiotyypin takana.

Käytännöllinen DIY -linja on ensisijaisesti motivoitunut ympäristötietoisuudesta ja yksilöllistymisestä. Näemme myös vintage -muodin kukoistusta. Tämän ansiosta meillä on varaa tyylikkääseen ja ylellisyyteen suhteellisen halvemmalla tavalla. Tässä meitä motivoi seuraava: Haluamme tuntea olomme mukavaksi pienemmissäkin asunnoissa, joissa meidät usein pakotetaan asumaan.

On hyvä idea käyttää puutarhakalusteita olohuoneen kalusteina

Puutarhakalusteet medeiteran ratan

Vaikka tämä on vain väliaikainen, tämä tuoli tekee hienoa työtä

Puutarhakalusteet ratan -tuoli

Nämä kolme eri linjaa sekoittuvat joskus, samoin kuin syyt, miksi valitsimme ne tyyliimme. Yksi asia on varma: ne osoittavat, että tabuilla ei ole enää sijaa elämässämme. Sinun täytyy vain kysyä itseltäsi: Asunko mukavasti, mukavasti ja kauniisti? Jos vastaukset ovat kyllä, ei ole mitään käytännöllisyyttä vastaan.

Tästä ajattelutavasta seuraa myös uusi erityinen esteettinen maku. Esimerkiksi monet ihmiset pitävät nykyään tavallisena, tyylikkäänä ja modernina puutarhakalusteiden integrointia sisustukseen. Jaatko sinä myös tämän näkemyksen? Katsotaan sitten yhdessä syvemmälle tätä näkökohtaa.

Tyylikkäät puutarhakalusteet näyttävät myös kutsuvilta ja viihtyisiltä olohuoneessaRatan -puutarhakalusteet

Integroi puutarhakalusteet sisustukseen

Puutarhakalusteet ratan combi

Bambu on käytännöllinen ja erittäin kaunis materiaali 

Ulkokalusteet ratan -tuolipöytä

Vielä yksi syy ostaa kauniita puutarhakalusteita

Olkaamme rehellisiä: tarvitsemme yleensä hyvän perustelun saadaksemme tyylikkäitä kappaleita ulkokäyttöön, kuten rottinkista valmistettu puutarhapenkki. Jotta tämä tai koko sarja palvelee meitä pitkään, meidän on tehtävä huomattava investointi. Ymmärrämme sen. Toisaalta kesä on aivan liian lyhyt varastoidakseen kalliita huonekaluja vain lämpimään vuodenaikaan!

Kestävät ja kauniit puutarhakalusteet maksavat usein yhtä paljon kuin huonekalut sisustukseen, joita käytämme paljon enemmän ja pidempään!

Jos käytät jo niin paljon rahaa rottinkikalusteisiin, kannattaa käyttää sitä kaikkina vuodenaikoina

Puutarhakalusteet ratan

Massiivipuu on ehkä paras materiaali. Järjestäminen on kuitenkin vain hieman vaikeaa

Puutarhakalusteet ratan -tuoli massiivipuuta

Eikö olisi parempi, jos voisimme käyttää puutarhan penkkiä ja pöytää sisätiloissa kylminä vuodenaikoina? Kun viileämpi kausi on muuttumassa, sinun on joka tapauksessa siirrettävä paljon toimintaa. Tämän vuoksi saatat tarvita myös enemmän huonekaluja.

Ei vain keittiössä tai olohuoneessa

Ensimmäinen asia on laajentaa oman ajattelutavan puitteita. Eikö sinulla ole tilaa puutarhakalusteille keittiössä tai olohuoneessa? Voisiko olla mahdollista, että voit käyttää puutarhapenkkiä kylpyhuoneessa tai käytävällä? Pääsääntöisesti se on kosteuden- ja vedenpitävä. Joten se ei voisi olla ongelma.

Voit käyttää korikoruja pöydinä ja astioina

Puutarhakalusteet ratan matkalaukku

Mukauta puutarhakalusteet tyyliisi

Tyylikysymys voidaan yleensä myös ratkaista hyvin. Eikö puutarhatuoli ilman selkänojaa ole ihanteellinen moderniin sisustukseen? Voi kuitenkin olla mahdollista peittää se väliaikaisesti irrotettavalla pinnalla. Voit peittää pöydän lasilla.

Käytä puutarhakalusteita talvipuutarhan alueena

On niin paljon ruukkukasveja, jotka tarvitsevat lepotilaa sisätiloissa. Puutarhapöytääsi pöydällä sekä muita rottinkista ja puusta valmistettuja huonekaluja voidaan käyttää hyllyinä ja säilytyspintoina, tai?

Kevyet rottinki- tai pajurakenteet sopivat hyvin massiivipuusta ja luonnonmateriaaleista valmistettujen huonekalujen kanssa

Puutarhakalusteet ratan ratan

Jos lounas puutarhassa ei onnistu huonon sään vuoksi, tarjoile käytävällä

Puutarhakalusteet ratan -tuolit

Maaseudun tyyli

Harrastatko kotimaista maalaistyyliä? Jos tyylikäs rottinkipuutarhapenkki ja suuri pöytä eivät olisi ihanteellinen keskipiste yhdessä huoneessasi?

Maalaistyyliset puupenkit ovat ajattomia ja ne voidaan järjestää tiukasti talveksi

Sisällä puutarhakalusteet

Metalliset huonekalut voivat varmasti näyttää myös kodikkailta, jos ne yhdistetään asianmukaisesti

Medeiteran puutarhakalusteet