Amerikkalainen puutarha – vinkkejä hoitoon

Amerikkalainen puutarha puun istutus maisemointi vesijärjestelmä

Amerikkalainen puutarha – tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja suuren budjetin

Englantilaisten puutarhojen ikä toi nurmikasvien kauneuden keskelle. Nämä kasvit tarvitsevat jatkuvaa hoitoa ja suuria budjetteja uudelleenkylvön ja tunkeutumisen hallitsemiseksi.

Uusi amerikkalainen puutarha ovat löytäneet älykkään lähestymistavan – suuret kasvimassat hillityissä yksiviljelylohkoissa takaavat rohkean ja yksinkertaisen koostumuksen.

Tämä hillitty, luonnollinen puutarhataide voidaan toteuttaa useimmissa kotipuutarhoissa ja maisemasuunnitelmissa. Lue teksti eteenpäin.

Arvosta maisemaa, joka sinulla on

Amerikkalainen puutarha puutuolit kävelytien ulkopuolella

Keskity kasveihin, jotka menestyvät puutarhassa ja kasvattaa niitä myös. Jos aurinkoinen paikka, harkitse ruohoja, jotka hallitsevat siellä. Jos haluat sijoittaa varjoon, harkitse enemmän puita ja saniaisia ​​kuin maanpeite.

Tämä kaunis puutarha on runsaasti peitetty kaukaisilla yrteillä, ja koivumetsä tekee puutarhasta vieläkin mielenkiintoisemman – se on helppoa, rohkeaa ja rentouttavaa.

Anna mennä

Amerikkalainen puutarha puu polku vaiheet kivi

Kiinnitä kasvi tai kaksi puutarhan maaperään. Löydä jotain rehevää, joka täyttää puutarhan helpolla hoidolla. Geranium macrorrhizum pelaa tätä roolia upeasti varjossa. Suunnittelija peitti alueen tällä kasvilla ja saralla – ongelmattomia kasveja, jotka elävät vuosikymmeniä. Tekstuurit täydentävät toisiaan niin kauniisti.

Katkaise yhteys ja lisää siihen, mitä nautit

Amerikkalainen puutarha puun istutus maisemointi istutus

Rajoitetuilla resursseilla voit ottaa nurmikasvit pois keväällä ja rakentaa alueita. Näin saat yllättävän rohkean ja kauniin vaikutelman.

Kuvassa näemme erikokoisia askelia, jotka seisovat niin romanttisesti pienillä huulilla (Mazus repans). Yksinkertainen ja jalo paletti koostuu edelleen pyhästä bambusta (oikealla), Kaukasuksen unohtumattomista (polussa) ja sarasta.

Valitse oikeat kasvit

Amerikkalainen puutarha puun istutus kukkapenkki keltaisia ​​kasveja

Sen sijaan, että liioittelisit sitä monilla eri kasveilla, etsi sellainen, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi. Tämä kultainen rue -massa on yksinkertainen ja yllättävän tehokas aggressiivisena maanpeitteenä, joten sen hoito on erittäin helppoa. Tällä alueella voitaisiin kasvattaa kymmenkunta erilaista kasvia (mikä vaatisi tohtorin tutkinnon), mutta suunnittelija löysi yhden, joka toimi.

Mieluummin naturalisoidut koostumukset

Amerikkalaisen puutarhan puun istutuspaneelit maaperällä

Jos sekoitat muutamia erilaisia ​​kasveja, yritä luoda löysä, järjestämätön koostumus. Höyhen ruoho (Nasella sp), hiekkaheinä (Calamagrostis sp) ja ruohoheinä (Festuca maireii) korostettuna kukkasvien seoksella. Polun linja ja mittakaava tässä naturalisoidussa koostumuksessa tuovat hieman järjestystä.

Keskity mittakaavaan ja toistamiseen

Amerikkalainen puutarha puun istutus maisemointi vesijärjestelmä

Tämä suuri talo istuu tyylikkäästi puutarhassaan. Talo on yhdistetty maisemaan yksinkertaisen istutuspaletin kautta, jossa on erikokoisia puita ja ruohoja.

Saat parhaat oppitunnit ulkoilusta. Äiti Luonto on suuri, rohkea ja ylevä – älä pelkää tehdä tätä vaikutelmaa myös kotona.

Luo kokemus jokaisessa vapaassa tilassa

Amerikkalainen puutarhapuun istutussohva metallirunko klassinen

Allaskatot ja verannat ilman puutarhaa eivät vain ole kunnossa – riippumatta siitä, mistä materiaalista ne on rakennettu. Rakenna kasveja ympärille luodaksesi kokemuksen.

Tässä kuvassa on suhteellisen yksinkertainen paletti kestäviä kasveja: fakellilies (Kniphofia sp), siankärsämö (Achellea sp) ja pelargoniat ovat viljeltyjä lajikkeita. Timjami päällystyskivien välissä tekee huoneesta tyylikkään.

Ole rohkea ja yksinkertainen

Amerikkalainen puutarha puun istutus talo valmis

Etsi voimakkaasti havaittavia kasveja, jotka eivät tunkeudu maisemaan. Löydät tällaisia ​​kasveja julkisista puutarhoista ja kysy, mitkä kasvit menestyvät ilmastossasi ja olosuhteissasi.

Tämän puutarhan kesäpaletti koostuu pääasiassa Miscanthus ‘Giganteuksesta,’ Miscanthus ‘Gracillimusista,’ Agastache ‘Blue Fortune’ ja Pycanthemum muticumista. Siellä voitaisiin kasvattaa kymmenkunta muuta lajia, mutta koostumuksen vahvuus on sen yksinkertaisuudessa ja tehokkuudessa.

Nämä kasvit lyövät rikkaruohot pois pellolta 10 metrin päästä. Ne ovat niin aggressiivisia, että tämän puutarhan kasvattaminen on vain pieni osa perinteisten puutarhojen kustannuksista. Ne eivät myöskään tarvitse lähes mitään huoltoa. Nämä ovat oikeita kasveja oikeassa paikassa.      Amerikkalainen puutarha puu polku vaiheet kivi