Istuma -alueet puutarhassa – kodin tyylikäs ulkonäkö

 patio maisema takka puutarhakalusteet oleskelualue puutarha

Mukavat oleskelutilat puutarhassa

Monien asiantuntijoiden mukaan täydellisen sisä- ja ulkoalueen suunnittelussa on kyse houkuttelevien kääntöpisteiden sekä visuaalisten ja geometristen kontrastien luomisesta. Liian paljon samaa voi kyllästyttää. Juuri näin tapahtuu takapihoilla ja liian matalilla verannoilla.

Oletko koskaan tuntenut, että terassisi alue tarvitsee täysin uutta charmia? Voit viedä sen kokonaan uudelle tasolle vain muutamalla askeleella. Jopa virkistävä poreallas voi vaikuttaa merkittävästi siellä.

Sama koskee mukavia Istumapaikkoja puutarhassa, joka levittää intiimin, kodikkaan ja yksityisen ilmapiirin viereisiin huoneisiin.

Puutarhaideoita erilaisilla istuimilla

puutarhan suunnittelu oleskelualueet puutarha -altaassa

Matalat ja korotetut istuinalueet tekevät ulkoalueesta ainutlaatuisen ja leikkisän. Ne auttavat määrittelemään paremmin henkilökohtaisen alueen ja tekemään ulkoilutilasta maiseman keskeisen nähtävyyden. Tässä on hienoja, laaja-alaisia ​​inspiraatioita. He kaikki ottavat askeleen taaksepäin näyttääkseen estetiikan.

Puiset kierreportaat

Terassisuunnittelu puiset kulmaistuimet puutarhassa

Tulipalo puutarhassa

puutarhan suunnittelu istuinkulmat puutarhan yksityisyyden näytön takassa

Oleskelualue integroitu uima -altaaseen

Uima -altaan istuinalueet puutarhan takassa

Vihreitä aksentteja

eksoottinen oleskelutila lampi oleskelualue puutarhassa

Kivikoriste

Istumapaikkoja puutarhassa, nurmikkoa, kivikoristeita

Iloa koko perheelle

patio istuinalueet puutarhassa puulattia

Herkullisia kesävarusteita allasalueelle

Nyt on paljon kyse kesäjuhlista, rentoista ja upeista iltoista takapihalla. Matalassa istuimessa takan ympärillä on maaginen ja lähes puumainen viehätys. Voit tehdä siitä vieläkin kuumemman ympäröimällä sen uima -alueesi. Uima -altaan vieressä oleva takka luo upean visuaalisen vaikutelman ja erilliset istuimet vahvistavat tätä.

Täällä koemme viihtyisän, yksinäisen oleskelutilan. Sen matala muoto tekee siitä täydellisen ystävien ja perheen kanssa istumiseen ja suosikkikoktailien juomiseen.

Ylelliset puutarhamallit

Maaseudun patio -istuinalueet puutarhan tulipalon sillalla

Uima -allas mukavalla oleskelualueella

patio allas palo kuoppaan lepotuoleja

Puutarhan istuinalueet valkoisella päällysteellä

patio -allas istuinalueet puutarhan nurmialueella

Upotettu lounge täällä uima -altaan sydämessä vaatii ilmeisesti sisäänkäynnin. Voit joko käyttää uima -altaan piilossa olevia askelia tai suurta siltaa, jotta koko asia olisi vielä parempi. Jos haluat järjestää juhlia, tällainen lounge voi toimia myös ruokailutilana tai drinkkibaarina. Tämä dramaattinen lounge on sitäkin henkeäsalpaavampi, kun siinä on infinity -allas merinäköalalla.

Täydellinen suurille juhlille

patio allas kivi istuinalueet puutarhassa

Tiki -baari uima -altaan äärellä

Tiki -baarin oleskelualue puutarha -allas

Romanttinen valaistus

puutarha design patio oleskelualue puutarha -allas valaistus

Viihtyisä tunnelma ulkoalueella

puutarha design patio oleskelualue puutarha -allas pergola

Hienovarainen ja varattu

Alennetut istuimet eivät ole vain oleskelutiloja varten. Voit laajentaa tätä ajatusta luomalla hienovaraisen mutta kauniin istuinalueen. Se on paljon käytännöllisempi ja vähemmän dramaattinen. Pienet muutokset tällä alalla eivät herätä paljon huomiota. Mutta koko asia on edelleen tärkeässä asemassa sisäpihan tai terassin yleisessä kontekstissa. Usein tarvitset vain pienen muutoksen ja vain muutamalla askeleella saavutat suuren vaikutuksen. Täydennä tätä aluetta muutamalla tuolilla ja lisää tulipalo. Olet jo osunut härän silmään!

Suuret nurmikot virkistävät

istuma -alueet puutarhan nurmialueella

Mukavat lepotuoleja

maisemointi patio oleskelualue puutarha -altaassa

Nykyaikaisten ulkokalusteiden käyttämisellä sisäänrakennettujen istuinten sijaan on monia etuja. Yksi niistä on se, että sen avulla voit poistaa tai laittaa ne takaisin halutessasi ja tarvittaessa.

Puiset penkit, suuri sohva ja jopa lepotuoli voidaan yhdistää upeasti muutamiin tuoleihin tyylikkään, upotetun oleskelualueen järjestämiseksi. Pergola -tyylisen rakenteen lisääminen parantaa muotoa. Ajan mittaan tämä voidaan muuttaa ulkoruokailutilaksi.

Eksoottisia palmuja

puutarhasuunnittelu patio eksoottiset oleskelutilat puutarhapalmuissa

Monitasoinen puutarha

istutetaan puutarhaan monitasoinen oleskelualue

Pelaa ääriviivojen kanssa

Freshideen suosittelee aina, että kotisi ja sen mukavuudet noudattavat sopimuksia etukäteen. Se näyttää samanlaiselta eristettyjen olohuoneiden kanssa. Sen sijaan, että pidät kiinni perinteisistä malleista, luo hieman enemmän jännitystä ulkona. Tämä voidaan tehdä innovatiivisten tulkintojen avulla alennetusta sauvasta. Jotkut asunnon omistajat pitävät modernien ja minimalististen versioiden tarjoamisesta yksityisistä viihdepaikoista. Toiset rakastavat teatterimaisia, hieman näyttävämpiä kalusteita. On parasta suunnitella upotettu istuinalue, joka toimii yhdistäjänä takapihan muiden tasojen välillä. Vaihtoehtoisesti voit muodostaa matalan tason, joka johtaa kellariin.

Vaihtoehtoja on oikeastaan ​​niin paljon!

Intiimi tunnelma

puutarhan suunnittelu patio istuinalueet puutarhan portaissa

Istu takan ympärille

eksoottinen yksityisyysnäyttö istuinalue puutarha takka

Alareunasta löydät istuinalueen

modernit oleskelutilat puutarhan takassa

Madalletut istuimet muuttavat maisemaa ja luovat yksityisen tunnelman. Tämä toimii erinomaisesti myös avoimissa ja suurissa huoneissa. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse asentaa korkeita aitoja ja tuhota koko näkymä muutaman yksinäisen hetken vuoksi. Ota inspiraatiota 60- ja 70 -luvun perinnöstä. Tuolloin trendit ovat yhä suositumpia nyt. Suunnittele upea oleskelualue ja vietä unohtumattomia tunteja siellä tänä kesänä!

 Kivipäällyste näyttää vaikuttavalta

Maaseudun patio -istuinalueet takassa

Istuimet auringon alla

          patio oleskelutilat puutarhassa kivilattia

     Valaistu terassi

       moderni oleskelualue puutarha kaunis valaistus