20 modernia puutarhaideaa ja tilat täydelliseen nauttimiseen ulkona

Ulkoalueesta on tulossa yhä tärkeämpi osa kodin sisustusta. Sitä pidetään nykyaikaisena, kun se laajentaa oleskelutilaa. On olemassa useita tiloja ja puutarhaideoita, jotka voit toteuttaa täällä. Seuraavilla riveillä kuvataan, mitä mielestämme on oltava osa modernia sisäpihan suunnittelua.

Tarvitset selkeän kaavoituksen sekä suurissa että pienissä puutarhoissa

iso piha pihalle

Puutarhaideoita kaavoitukseen

Ihanteellinen moderni puutarha on jaettu useisiin vyöhykkeisiin. Aivan kuten sisätiloissa, tämän pitäisi tapahtua kiinteistön koosta riippumatta. Menetelmiä tähän on hyvin monia. Puutarhapolut, puutarha -aidat, erilaiset keinotekoiset yksityisyys- ja valosuojastrategiat voivat kaikki vaikuttaa tähän.

Puutarhakalusteet tulee myös jakaa kaavoitusperiaatteen mukaisesti.

Koristeelliset ideat, jotka toimivat myös yksityisyysnäytöinä, ovat erittäin suosittuja

Yksityisyyden suoja puutarhassa

Puutarhaideoita, jotka suojaavat yksityistä tilaa

Haluatko tuntea olosi yhtä mukavaksi puutarhassa kuin sisätiloissa? Sitten sinun on suojattava yksityistä tilaa. Ei ole väliä, suunnitteletko viihdealuetta, pieniä ja suuria oleskelualueita tai kenties ulkokeittiötä. Ne on suojattava hyvin naapureiden silmiltä.

Jos mahdollista, sinun tulee aina integroida ulkokeittiö sisäpihalleulkokeittiö

Ulkokeittiö

Ulkokeittiöt ovat nyt yhä suositumpia puutarhan suunnittelussa. Niitä pidettiin ylellisyytenä ja lisäominaisuuksina. Nyt yhä useammat ihmiset pitävät investointia kannattavana. Ulkokeittiön ansiosta viihde ja suuri osa perhe -elämästä voidaan viedä ulos. Siksi se on luonnollinen osa modernia ulkoilua.

uima-allas-puutarhassa

Veden lähteet

Vesilähteet luovat harmoniaa ja zen -tunnelmaa. Uima -allas, puutarhalampi (ehkä minilampi), suihkulähde – nämä ovat tärkeimmät vaihtoehdot. Ne tarjoavat rauhaa, virkistystä ja rentoutumista ja tekevät pidemmästä oleskelusta miellyttävämpää.

Tavoitteena upea sekoitus värejä ja tekstuureja

takkapiha

Valitse värit ja tekstuurit tiukkojen suunnittelusääntöjen mukaisesti

Eri värit ja tekstuurit on yhdistettävä puutarhassa samojen sääntöjen mukaisesti kuin sisätiloissa. Sinun pitäisi käyttää sitä kontrastien luomiseen. Tarvitset taustan – enimmäkseen rentouttavaa ja neutraalia. Tämä voi olla joko kasvien vihreä väri tai puiden ruskea väri. Materiaalista riippuen harmaa ja valkoinen voivat hallita myös ulkoasua. Tässä tapauksessa käytetään eri kirkkaita värejä ja huomiota herättäviä muotoja.

Tuo kaikki puutarhaideat ja luetellut tilat omalle pihallesi yksilöllisen tyylin mukaan, niin sinulla on ihanteellinen ulkoalue. Jos kuitenkin ymmärrät vain osan näistä resurssien tai tilan puutteen vuoksi, varmistat myös paljon mukavuutta ja rauhaa. Myös moderniin ilmeeseen. Kaikkien näiden näkökohtien vahvistamiseksi sinun on etsittävä sisäistä kirjeenvaihtoa. Sisä- ja ulkotilojen tulee olla valmistettu yhdestä kappaleesta.

puutarhakalusteet luonne moderni

puutarhan suunnittelu on myös ylellinen

geometrisesti järjestetyt korotetut vuoteet

soraa ja modernia arkkitehtuuria

moderni julkisivu moderni puutarhalaitos

uima -altaan puutarha

kaupungin puutarha katolla

vettä takapihalla

abstrakti veistos