Kaunis, kaunis …. kevään kukat!

Joka vuosi talviaika on meille liian pitkä ja hyvin väritön. Kaikki yrittävät ajaa pois talviblusi ja pitää heidät hyvällä tuulella. Auttaaksemme sinua hieman, haluamme omistaa tämän päivän postauksen kauneimmille kevään kukille. Näytämme sinulle heti, kuinka kevät tuo meille upeita värejä ja mielikuvituksellisia muotoja ja tuo mukanaan paljon optimismia ja iloa. Kyllä, se tuoksuu jo keväältä ja sen ensimmäiset julistajat ovat täällä! Varhaiset kukkijat koristavat sisätilojamme maljakoissa ja ruukuissa, ne loistavat ulkona puutarhassa ja sanovat hyvästit pitkästä talvesta! Tulppaanit, narsissit ja hyasintit kukkivat parhaillaan kilpailussa ja levittävät hämmästyttävää tuoksuaan. Epäilemättä nämä ovat puutarhan huipputähtiä, mutta ne näyttävät myös hyvältä kotona olevassa maljakossa ja kutsuvat kevään neljään seinään. Koska erityisesti kevätkukat ovat uuden kauden puhtain ruumiillistuma!

Se tuoksuu keväälle – ensimmäiset hyasintit ovat saapuneet!

kaunis kevätkoriste

Luonto tietysti näyttää meille kauneimmat puolensa kaikkina vuodenaikoina, mutta varsinkin keväällä sen loisto on ehtymätön. Herkät lumikellot lumoavat meidät valkoisilla kukillaan, värikkäät krookukset murtautuvat puutarhan yksivärisen värin läpi ja näyttävät värikkään paletinsa – herkästä sinisestä keltaiseen ja oranssiin vastustamattomaan purppuraan!

Ne ilahduttavat silmiämme ja aistejamme tammikuusta huhtikuuhun ja saavat meidät optimismiin. Melko sarvipäiset orvokit vaikuttavat meihin kylläisillä väreillään, vaikka ulkolämpötilat eivät olisikaan yhteistyöhaluisia. Luettelo ihastuttavista varhaisista kukkijoista on melko pitkä, minkä vuoksi me toimituksellisessa tiimissä päätimme esitellä sinulle vain kolme kauneinta ja suosituinta kevätkukkaa ja antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä niiden hoitoon. Tässä kolme suosikkiamme!

Hyasintit ovat aina suuria katseenvangitsijoita ja upeita kevätkoristeita samanaikaisesti

Hyasintti violetti pienet ruukut t

 • Tuoksuvat ja kauniit kevätkukat – hyasintit

Erittäin turvallinen kaava tuoda kevät taloon aikaisin ovat kauniisti tuoksuvat hyasintit. Nämä ovat monivuotisia puutarhakasveja, jotka ovat alun perin kotoisin Välimereltä ja idästä. Ne ovat erityisen suosittuja meidän keskuudessamme, koska niitä on helppo hoitaa, kukkivat varhain puutarhassa ja niistä tulee ihana tuoksu. Lihaiset sipulit itävät kevään tullessa ja tuovat sanoinkuvaamattoman kauniita värejä kukkapenkkiin. Nämä vaihtelevat puhtaasta valkoisesta vaaleanpunaiseen ja sinisestä violettiin. Hyasintteja pidetään parhaiten ruukuissa kotona, koska oman neljän seinän lämmössä ne näyttävät kukkivan loistonsa myös talvella ja muuttuvat tulevan kevään ensimmäisiksi julistajiksi. Hyvin kärsimättömille on myös taitava tapa antaa kevään tulla aikaisemmin, nimeltään hyasintin pakottaminen lasiin. Seuraava video havainnollistaa, miten tämä tehdään tarkasti!

Kuvahyasintit 2: Nämä ihanat kukat tuoksuvat niin kauniilta …..

Kevään kukkien hyasintit

…. Ja kutsuu sinut kevääseen kotiin!

Kevään kukat hyasintit violetti pääsiäiskoriste

 • Narsissit – varhaiset kukinnat, jotka erottuvat välittömästi

Parvekkeen kukkalaatikossa, kotiruukussa tai puutarhan kukkapenkissä kauniit narsissit avaavat kukkansa maaliskuun alussa ja osoittavat, että kevät ei ole kaukana.  Näitä varhaisia ​​kukintoja kutsutaan myös narsissiksi, koska niitä voi nähdä kaikkialla suuren kirkkofestivaalin aikana. Kasvitieteilijät ja kukkakaupat laskevat narsissit amaryllis – kasvit. Nykyään kukka on laajalle levinnyt Välimeren alueella, josta se todellisuudessa tulee ja missä se kukkii aikaisemmin riippuen sääolosuhteista. Nämä kevätkukat ovat legendan peitossa, minkä vuoksi niillä on myös erilaisia ​​symboleja.

Kielialueellamme he edustavat turhuutta ja itserakkautta. Ne ovat myös symboli pimeyden voittamisesta, kuolemasta ja uudestisyntymisestä. Sen herkät valkoiset ja keltaiset kukat ovat heti havaittavissa ja tuovat väriä talvipuutarhaan ja parantavat siten kodin tunnelmaa. Narsissit näyttävät myös hyviltä maljakoissa ja muuttuvat heti huoneen todelliseksi katseenvangitsijaksi.

 Kaikki olisivat iloisia ja ylpeitä tällaisista kauniista narsissista puutarhassa!

Kevään kukat kauniit narsissit i

Nauti puhtaasta luonnosta neljän seinän sisällä!

valkoiset narsissit

 Tulppaanien kukkien meri ….

Kevään kukat tulppaanit

 • Tulppaanit eivät saisi puuttua mistään puutarhasta keväällä

Ehkä tyypillisimmät kevätkukat ja kaikkien rakastamat ovat tulppaanit. Ne kukkivat ulkona puutarhassa jo maaliskuussa ja voivat helposti muuttaa minkä tahansa ulkoalueen kukkamereksi. He yllättävät meidät joka vuosi upeilla muodoillaan ja silmiinpistävillä väreillään. Kukat ovat yksinkertaisia ​​tai tyylikkäästi kaarevia, kaksinkertaisia ​​tai hapsutettuja. Ne loistavat kaikenlaisissa herkissä sävyissä, mutta pääasiassa punaisena, valkoisena, keltaisena tai oranssina. Tällä hetkellä tunnetaan 150 tulppaanilajia, mutta jalostus luo aina uusia hybridejä, jotka ovat kauniimpia ja vahvempia. Mustille tulppaaneille, joilla on erittäin jalo muoto, on suuri kysyntä. Kaikissa väreissä tulppaanit jaetaan usein eri tilanteissa. Useimmissa tapauksissa kaunis tulppaanikimppu symboloi täytettyä rakkautta.

Anna tulppaanit, anna rakkautta ….

Ideoita kevään kukkien tulppaaneille

 Tulppaanien lumoava viehätys on niiden muodossa ja värissä.

vaaleanpunaisia ​​tulppaaneja

Jos olet epävarma kevään kukkien väristä, jonka haluat pitää kotona tai antaa jollekin lahjaksi, voit tässä  lue lisää kukkien värimerkityksistä.

 Sininen tulppaani symboloi uskollisuutta rakkaudessa

sininen tulppaani

Jotta voit nauttia kauniista kevätkukista tulevina vuosina, tarvitset seuraavat asiat Vinkkejä hoitoon Huomautus:

 • Älä koskaan anna maaperän kuivua kokonaan, mutta vältä veden vuotamista.
 • Sipulin kukkia kastellaan huolellisesti, juuri sipulin ympärillä:
 • Hyasintteja tulee istuttaa maahan keväällä, narsissit ovat monivuotisia puutarhan kukkia ja tulppaanien sipulit on istutettava syksyllä.
 • Varhaiset kukkijat ovat vaativia leikkokukina. Valitse heille puhdas maljakko ja lisää vettä aina tarvittaessa. Vaihda se kahden tai kolmen päivän välein.

Narsissit maljakossa – helppohoitoisia ja niin kauniita!

Kevään kukat narsissit

 • Valitse oikea paikka kukille, mieluiten viileä paikka, jossa ei paista aurinko päivän aikana.
 • Käytä täydellistä lannoitetta ja lannoita kukkia säännöllisesti riippumatta siitä, kasvavatko ne sisällä vai ulkona.
 • Tee tämä kaikki rakkaudella, ja kevään kukat kiittävät sinua ennaltaehkäisevästä hoidosta, upeista kukistaan ​​ja kauniista tuoksustaan!
 • Kuvahyasintit 8: Valkoinen valkoisella antaa tämän upean ilmeen!

…. Ja huokuu hienostuneisuutta!

Kevään kukat valkoiset narsissit valkoinen ruukku valkoinen tausta loistava ulkonäkö huokuu hienostuneisuutta

Kuten näette, on vaikea sanoa, mistä täällä esitetyistä kevätkukista pidämme eniten. Ne ovat kaikki erittäin herkkiä, tuoksuvia ja kauniita. Haluamme toivoa, että kaikki ovat myös suosikkeja ja että pidät niiden ylläpidosta kotona tai ulkona puutarhassa. Joka tapauksessa läsnäolosi on varma merkki siitä, että toivotat kevään tervetulleeksi!

Ensimmäiset kukat ovat tulossa!

Hyasintteja ruukussa

 Herkät hyasintit ovat myös aina silmiinpistäviä lasissa

Hyasintteja purkissa

 Valkoinen on viattomuuden väri ….

Narsissit valkoisessa maljakossa

 …. Ja hyvä toivo!

Kevään kukat valkoisesta narsissista

 Tulppaanit ovat niin värikkäitä ja kauniita!

Kevään kukat kauniita värikkäitä tulppaaneja

 … ja tuo kevät mukanaan

Tulppaanit

Näiden hyasinttien avulla voit lisätä keittiöön väriä.

Hyasintit violetti väri keittiössä

 Keväällä luonto näyttää meille kauneimmat puolensa!

Narsissin kukka

 Keskellä kylmää aikaa tulppaanit ilahduttavat silmiämme ja sieluamme.

Tulppaanit ilahduttavat

 … ja koristele talo ja puutarha!

Ulps koristavat talon ja puutarhan

 Hyasintit leikkaavat aina hienon hahmon maljakkoon tai lasiin.

 Keltaiset narsissit näyttävät myös ihastuttavilta lasissa.

Kevään kukkia lasissa

  Luonto on paras taiteilija!

Kevään kukat tulppaanit luonto

 Narsissit ämpärissä: kaikille, jotka pitävät maalaismaisesta ulkoasusta …

Kevään kukat narsissit ämpäri maalaismainen ilme

 Upeat tulppaanit – nauti niiden tyylikkäistä muodoista ja pehmeistä väreistä!

Tulppaanit kauniita kevätkukkia

Voit myös huolehtia hyasintista vanhoissa ja jo käyttökelvottomissa kahviastioissa.

Hyasintit

 Kattilassa olevat narsissit ovat suosittu pöytäkoriste myös jokapäiväisessä elämässä.

Kevätkukkia narsissit ruukussa