Korkean teknologian laitoksen laitteet

korkean teknologian istutuslaitteet kelluva puutarha, jossa on kaloja

Korkean teknologian istutuslaitteet – nykyaikainen apu harrastuspuutarhureille

Vesiviljely, valvontajärjestelmät, jopa sähköinen pölytys … nämä laitteet ja niiden suorituskyky tekevät vihreästäsi vahvan.

 Kukapa ei tarvitsisi pientä apua helpottaakseen elämää??

 Uuden sukupolven korkean teknologian ja matalan teknologian laitteita on nyt saatavilla maaperän kosteusantureista tietokoneavusteisiin istutusvihjeisiin sääasemille, jotka auttavat meitä kaikkia sisä- ja ulkotilojen suunnittelussa. Kaikki tämä määrittelee uudelleen käsityksen siitä, että kasvit tarvitsevat “vihreää peukaloa”.

 Maatila ikkunan vieressä

korkean teknologian istutuslaitteet pienet astiat pystysuora puutarha

 Ikkunan tila on nyt automatisoitu. Tämän järjestelmän avulla voit nyt kasvattaa pystysuoraa kotipuutarhaa ympäri vuoden. Torninmuotoinen suunta antaa kasveille ravinteikasta vettä, joka kulkee järjestelmän pohjassa olevan säiliön läpi ja pumpataan ylös ja virtaa sitten laitoksesta toiseen suppilon tavoin. Yksinkertaisella sähköajastimella järjestelmä on energiaa säästävä ja kustannustehokas, ja se maksaa vain muutaman euron vuodessa.

 Bitponics -tukiasema

korkean teknologian istutuslaitteiden tukiasema

Oletko kuullut “pilvestä”, joka järjestää kaiken maailman datan virtuaalisen tallennuksen Internetissä? Bitponics tarjoaa samanlaisen palvelun puutarhureille “pilven” kautta, joka muodostaa yhteyden WiFi -verkkoon. Se on keuliminen, mutta se tekee melko siistin palvelun, kuten: tarkkailee laitoksen PH -tasoja, veden ja ilman lämpötiloja, valoa ja kosteutta.

 Se varoittaa kaikesta, mikä menee paljon pidemmälle kuin laitoksesi kiinteä ja henkilökohtainen suunnitelma, ja mahdollistaa myös muutosten tekemisen verkon kautta milloin tahansa.

 Kasvin linkki

korkean teknologian istutuslaitteet kasvi linkki

Laitoksen johtajana olet ehdottomasti riippuvainen laitosalinkistä ja “pilven” tietojen tallennuksesta. Työnnä yksi sisä- ja / tai ulkokasvien lähellä olevaan maaperään (jokainen kasvi -alue tarvitsee oman yhteyden) ja kirjoita kasvilaji yrityksen verkkosivustolle. Ne tarjoavat sinulle kasteluaikataulun, jota voit käyttää verkossa ja saada tarvittavat hälytykset sähköpostitse.

Yrtti: eli 46

korkean teknologian istutuslaitteet kompakti säiliö

Herb: ie 46 on yhdistelmä kastelujärjestelmästä ja tehokkaasta energiatehokkaasta valaistuksesta. Se tarjoaa asukkaille talon puutarhan edut. Tämä pienikokoinen säiliö on musta, valkoinen, punainen tai vihreä ja sopii juuri sinun keittiöön.

Botanicalls -sarja 

korkean teknologian istutuslaitteet viestintään

Botanicalls Kit kertoo kasvien tarpeista. Se vaatii hieman kärsivällisyyttä ja huomiota yksityiskohtiin, kuten “juottamiseen ja katkaisuun”, kunnes kaikki on asetettu oikein, mutta tuloksena olevan laitteen avulla voit kommunikoida suoraan laitoksesi kanssa. No kiitos, kuka sanoi, että kasvit eivät voi puhua?

Taitava yrttitarha  

korkean teknologian istutuslaitteet älykäs yrttitarha

Clickin nuorempi veli & Kasvu on melkein käsittämätöntä ennakkotaitoa ja aina askeleen edellä. Tämä uudempi versio on varustettu valaistuksella kasvua varten ja alkuperäisen tapaan on myös täytettävä vesisäiliö, kasvikasetti siemenillä ja suuri vitamiinikompleksi maapallolle.

Kukkaruukussa käytetään elektronisia antureita ja niihin liittyvää ohjelmistoa. Nämä mittaavat laitoksen tarpeet ja vapauttavat tarkat määrät lannoitetta, ilmaa ja vettä.

Erbizia

korkean teknologian istutuslaitteiden yrttilaatikko

Toinen viileä henkilökohtainen puutarhuri sinulle on nöyrän näköinen yrttilaatikko Erbiziasta. Siinä on muutakin kuin silmäsi. Laatikko on täynnä orgaanista ruukkumaa ja siemeniä, ja sen mukana tulee erityinen koodi, joka sallii rekisteröinnin jälleenmyyjän verkkosivustolla. Lisäksi vähittäiskauppiaat tarjoavat päivittäin ilmaisia ​​neuvoja varmistaakseen, että vihannekset ja yrtit, esimerkiksi ruohosipuli, timjami, oregano tai persilja, menestyvät.

Rugiada

korkean teknologian modernit istutuslaitteet kasteluun

Italialaiset suunnittelijat ovat yhdistäneet tietonsa ja taitonsa rakennus-, maisema- ja graafisessa suunnittelussa luodakseen tämän monikäyttöisen kastelulaitteen. Se laskee puutarhan tarvitseman veden määrän ja laatuominaisuudet ilman ja maaperän kosteusmittausten sekä vihannesten tyypin ja määrän perusteella.

Papukaijan kukkavirta

korkean teknologian istutuslaitteet papukaijakukka

Parrot Flower Power tekee suurimman osan työstäsi laitoksellesi. Se on kastelulaite, joka on varustettu langattomalla anturilla auringonvalon, maaperän kosteuden, lämpötilan ja lannoitteen mittaamiseen. Pidä silmällä tätä tuotetta myöhemmin tänä vuonna.

Scion -robotti 

korkean teknologian istutuslaitteet siemenet postitse

Scion -robotin suorituskykyä voidaan kuvata “kuin puutarharobottiystävä”. Hän vastaa jokaisen uuden puutarhurin kysymykseen: Mistä minun pitäisi aloittaa? Kirjoita vain postinumero ja scion -robotti antaa sinulle puutarhasuunnitelman, jota on helppo seurata ottaen huomioon alueesi sijainti ja ilmasto.

Saat myös siemenet postitse juuri istutusaikaan mennessä. Tai voit jopa valita kausittaisen sähköpostimuistutuspalvelun, jotta puutarhasi pysyy ajan tasalla.

VegiBee -puutarhan pölyttäjä

korkean teknologian istutuslaitteet puutarhan pölyttäjät

VegiBee-puutarhapölyttäjät ovat akustis-sähköisiä käsipölyttäjiä, joita voidaan käyttää kotipuutarhoissa ja kasvihuoneissa ja joiden tavoitteena on lisätä satoa 30 prosenttia vuosittain. Saatavilla on myös paristokäyttöisiä ja ladattavia versioita.

Kristallikasvien säiliö

korkean teknologian istutuslaitteet kristallilannoite

Kristallimaisen lannoitteen peitossa Maria Bujalskan kristallikasvien säiliöt ovat paitsi kauniita, myös auttavat kasveja ajan myötä. Kasvin juuret kasvavat mattakuitujen läpi ja syövät hitaasti liukenevaa lannoitetta, joka vapautuu kiteistä jokaisen kastelun aikana. Lopulta kasvi sulautuu kasvisäiliöön muodostaen jatkuvasti kasvavan järjestelmän.

Musta & Decker PCS10 PlantSmart Digitaalinen kasvienhoitotunnistin

korkean teknologian kasvilaitteiden hoitoanturi

Tämä kasvi -anturi on loistava laite. Se näyttää tarkalleen, millaisia ​​kasveja kasvaa sisällä tai ulkona. Se tarjoaa myös vaiheittaisia ​​vinkkejä tuhansille eri kasveille.

Koubachi Wi-Fi -laiteanturi

korkean teknologian istutuslaitteiden langaton anturi

Tyylikkään muotoilunsa lisäksi Koubachi Wi-Fi Plant Sensorilla on paljon tarjottavaa. Kun hän on mitannut maaperän kosteuden, lämpötilan ja valon voimakkuuden, hän määrittää kasvisi tarpeet ja lähettää sinulle päivitykset ilmaisen älypuhelinsovelluksen kautta.

Laulukasvin kumppani

korkean teknologian istutuslaitteet laulava lintu

Pieni lintu kertoi minulle siitä! Kasviperämies mittaa kosteuden juuritasolla ja kun kasvi tarvitsee kastelua, lintu laulaa. Älä huoli yöllä. Heti kun huone hämärtyy, valoanturi poistaa lintuäänen, jotta et vihastu jatkuvasta sirkutuksesta.

Vihreä laatikko 

korkean teknologian istutuslaitteet älypuhelin ja vihreä laatikko

Toinen puutarhapuhelinlaite on Green Box. Sinänsä iOs-ohjattu kastelujärjestelmä, joka käyttää paikallisia säätietoja henkilökohtaisten kasteluohjelmien luomiseen. Saat tämän sitten älypuhelimeesi.

Kelluva puutarha

korkean teknologian istutuslaitteet kelluva puutarha, jossa on kaloja

Benjamin Graindorgen ja Duende Studion kelluva puutarhakonsepti käyttää erikoistunutta akvaponiikan säiliötä ja suodatinjärjestelmää kierrättämään kalajätteen ravinteet kasvien ruokintaan ja kasteluun..

Andrew de Melon sinivihreä laatikko

korkean teknologian istutuslaitteet, joissa on akvaario

Sinivihreä laatikko on järjestelmä 38 litran makean veden akvaarioille. Laatikossa on neljä soralla täytettyä muovisänkyä. Vesi tulvii vuoteisiin tietyin väliajoin, jolloin on mahdollista ottaa ravinteita kalajätteestä ja sorasta (tai muusta lannoitteesta) ja ohjata ne juurille.

Mi Puutarha

Mi Garden on laitosjärjestelmä, joka on varustettu integroidulla kasvuvalolla, automaattisella kastelujärjestelmällä ja mikro-ohjaimella, joka ohjaa kaikkea tätä. Valitse laitoksen tyyppi ja tila, ja järjestelmä hoitaa loput puolestasi. Sinun tarvitsee vain seurata vettä ja ravitsemustarpeitasi silloin tällöin.

huipputekniset istutuslaitteet mi garden ultramoderni