Koti erämaasta: seikkailunhaluisten maisemien elementtejä

Villistä kotikasvista kasvaa violetteja tuoksuvia kukkia

Koti erämaasta: seikkailunhaluisten maisemien elementtejä

Luonnon kokemus voi antaa meille monia oppitunteja puutarhan suunnittelussa. Koska luonnossa on niin paljon kauneutta, että sinun ei tarvitse antaa ylimääräistä vettä tai lannoitetta, ja ne ovat edelleen upean kauniita.

Tämä koskee esimerkiksi vihreitä niittyjä, syksyn lehtiä, joissa on kellertävänruskeita ja oransseja vivahteita, sekä pienten ja suurten jokien pesemiä lohkareita.

Miltä sinusta tuntuu, kun katsot suuria puita, kuten vaahterapuita tai kanikelloista valmistettuja mattoja? Tämä yksinkertaisuus ja raikkaus voidaan siirtää myös puutarhaan.

Luonto on villi ja spontaani. Mutta heidän maisemistaan ​​tuli mallit kauniille ja menestyksekkäästi suunnitelluille puutarhoille.

Viime vuosina johtavat suunnittelijat ovat osoittaneet ajatuksen alueellisesta suunnittelusta puutarhanhoidossa. Tänään haluaisimme keskustella kanssasi tämän suunnittelun pääperiaatteista.

Yksinkertaisuus

Koti erämaasta polku puiden koristelu

Rajoitukset ja asioiden yksinkertainen muotoilu takaavat avoimen ja mystisen ilmapiirin jopa monimutkaisimmassa puutarhasuunnittelussa.

Koti erämaan kävelytien suihkulähde maljakko

Puiden lehdot luovat mystisen ilmapiirin ja saavat ihmettelemään, mitä niiden taakse on piilotettu. Yksinkertainen pohjaratkaisu edistää harmoniaa eikä toimi sitä vastaan. Tässä kuvassa näemme mielekkään ja samalla yksinkertaisen suunnittelun. Lapset voivat vapaasti yhdistää aikansa täällä. Ei ole olemassa monimutkaista ja kallista istutusta, joka voidaan tuhota.

Puutarha on todella houkutteleva varjon ja puiden luonnollisen taustan ansiosta. Jos asut neljän vuodenajan ilmastossa, saatat löytää puita, jotka ovat erityisen mielenkiintoisia talven aikana. Ne varmistavat, että synkkä tunnelma haihtuu myös tällä kaudella.

Pensaat voivat tarjota maan tiheän peitteen.

Suunniteltuna ja toteutettuna tämä puutarha voi kehittyä edelleen lähes ilman ihmisten puuttumista

Vuodesta erämaa kotiin suuri kivi piha puutarha suunnittelu

Jokainen tämän maiseman kasvi tekee suuren vaikutuksen raittiilla ja hienovaraisella tavalla. Myös ikivihreiden kasvien vaikuttavat ajautumiset auttavat minimoimaan ihmisten häiriöiden tarpeen.

Lapset voivat vapaasti juosta tai ajaa pyörällä. Vahinko on pieni ja helppo piilottaa

Tietenkin erämaan kotipuutarhasuunnittelusta jalkaisin

Juokseminen eri alueiden välillä on puhdasta nautintoa

Villistä kotikasvista kasvaa violetteja tuoksuvia kukkia

Pystysuorat ja hyväpalkkaiset selkeät viivat mahdollistavat tilan tiivistämisen. Kirveet, seinät, puut ja korkeat ikivihreät kasvit luovat ainutlaatuisen tilakokemuksen. Jokaisen kannattaa harkita näitä omassa puutarhassaan.

Tässä vaikuttaa sopivalta kuvata Wolfgang Oehmen myöhäisiä teoksia. Mielestäni hän on antanut erittäin suuren panoksen puutarhan suunnittelun kehittämiseen yleensä. Esimerkissämme hänen yrityksensä on suunnitellut alla luonnonkiviterassin, jossa on paljon ikivihreitä puita. Bertoia -tuolit ovat vain kauniita ja taustalla oleva kara takaa hyvän ilmanvaihdon.

Ilmaliikenteelle on tehty hyvä suunnitelma. Tämä on välttämätöntä puutarhan säilymisen ja sen hyvinvoinnin kannalta. Vasta tämän jälkeen tulee suunnitella loput.

Ihannetapauksessa eri puutarha -alueiden tulisi olla yhteydessä toisiinsa. Juuri tämä on saavutettu näillä kivipäällysteisillä alueilla. Yksi huone oli suunniteltu syötäväksi ja toinen katetulle sisäpihan osalle.

Mutta molemmat tarjoavat erilaisen näkökulman samaan puutarhaan.

Mysteeri

Luonnosta kotiin oven oven puutarha -aidan

Rakastatko puuluolia yhtä paljon kuin minä? Nämä näkemykset näyttävät minulle ruudukon kautta ja minussa syntyy vertaansa vailla olevan mysteerin tunne. Joten sinusta tuntuu kannustavalta olla luova ja tutkia. Se on vain hyväksi ihmisen mielelle!

kertaus

Erämaasta-kotiin-polku-kasvi-kylpyamme

Isot puut voivat muuttaa astiat idylliksi. Linnut istuvat ikkunan vieressä, kun teet päivittäisiä tehtäviä. Tällä tavoin vihatut rajat sisä- ja ulkopuolen välillä katoavat. Ajatus istutuksesta on täälläkin erittäin yksinkertainen. Mielestäni on parempi kasvattaa paljon samasta kasvista kuin aloittaa eri lajeilla.

Kaikki luonnon elementit voivat olla kauniita oikeassa kontekstissa

Koti erämaasta kävelytie ruoho laastari maata

Oikeiden elementtien toistaminen oikeassa paikassa tekee ihmeitä.

Mitä luonnon elementtiä käyttäisit kotona? Ajattele harmoniaa, hiljaisuutta ja yksinkertaisuutta, jonka saavutat tällä toistolla … Opi luonnosta, suunnittele sen mukaan eikä monimutkaisen ihmisen kaltaisen tavan mukaan, jos haluat saavuttaa todellista innostusta ja rauhaa. Juuri tämän postauksen pitäisi innostaa sinua tekemään! Onnistuiko se?


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80