Kuinka puutarhan suunnittelu vaikuttaa hyvinvointiisi

Oman kodin tulisi olla hyvinvoinnin paikka, jossa voit rentoutua täysin. Tämä ei sisällä vain mukavaa sänkyä makuuhuoneessa, vaan myös kaikkea sen ympärillä. Jos asut omassa talossasi ja sinulla on puutarha, voit muuttaa sen myös hyvinvoinnin keidas. Tässä artikkelissa saat selville, kuinka puutarhasuunnittelu vaikuttaa hyvinvointiisi ja mitä siihen tarvitaan.

Puutarhan asianmukainen hoito

Jokainen, joka käsittelee yksityiskohtaisesti puutarhasuunnittelumahdollisuuksia, tietää myös, että siitä on huolehdittava ja ylläpidettävä jatkuvasti. Tämä sisältää ennen kaikkea terassin lattian säännöllisen valmistelun sekä nurmikon kitkemisen ja leikkaamisen. Vanhentuneet lattialaatat pilvistävät kokonaiskuvan ja tekevät puutarhasta enemmän ylitsepääsemättömän tehtävän kuin rentoutumispaikan. Joitakin laitteita tarvitaan kuitenkin sekä rikkaruohojen kitkemiseen että nurmikon leikkaamiseen, ja ne on säilytettävä asianmukaisesti.

Puutarhasuunnitteluliike Puutarhatarvikkeet

Puutarhatalo: yhdistelmä säilytystilaa ja rentoutumispaikka

Vaikka muutama vuosikymmen sitten puutarhavajoja käytettiin vain tärkeiden tavaroiden säilyttämiseen, nykyään puutarhavajassa on yhdistelmiä säilytystä ja viihtyisiä paikkoja. Tämä on esimerkiksi viisikulmaisen puutarhavajan kanssa mahdollista. Tilavat mallit tarjoavat tarpeeksi tilaa tavaroille, joita tarvitaan puutarhan valmisteluun ja ylläpitoon. Lisäksi viisikulmaiset puutalot ovat erityisen komeita, koska ne näyttävät luonnollisilta ja moderneilta. Integrointi puutarhan kokonaiskuvaan on helppoa, koska ulkoiset muutokset voidaan tehdä yksilöllisesti. Puutarhatalon ulkoasu tarkoittaa myös sitä, että talo voidaan sijoittaa hyvin puutarhan nurkkaan. Tämän seurauksena puutarha ei näytä olevan ylikuormitettu ja nurkan tilaa käytetään hyvin. Puutarhatyökalujen säilyttämisellä puutarhavajassa on se etu, että muu puutarha pysyy siistinä, mikä edistää oman viheriön hyvinvointia.

Mona_E-VD_800x800

Oikeat värit puutarhan oikeaan muotoon

Puutarha ei ole vain puutarha. On sekä pieniä että suuria puutarhoja, jotka tulisi suunnitella eri tavalla. Pienet puutarhat näyttävät suuremmilta, jos niissä olevat huonekalut ja kasvit pidetään kirkkaina ja yksinkertaisina. Pääpaino on tilaa säästävissä istumapaikoissa, jotka voidaan myös väliaikaisesti tallentaa viisikulmaiseen puutarhataloon tuulessa ja säässä. Suurten puutarhojen omistajilla ei kuitenkaan ole rajoja värin valinnassa, koska puutarhan ei enää tarvitse näyttää suuremmalta. Korkean hyvinvoinnin ja yhtenäisen kokonaiskuvan saavuttamiseksi on kuitenkin erittäin tärkeää, että puutarhakalusteissa ja sisustuksessa käytetyt värit, kuten. B. kasveissa koordinoida. Neliön tai suorakaiteen muotoisella puutarhalla on suurin positiivinen vaikutus, kun leikitään vaaleilla ja tummilla väreillä ja luodaan kontrastia. Tämä voidaan tehdä toisaalta huonekaluilla, mutta toisaalta myös eri kasveilla.

Glasgow-A-350x500-44-harmaa

L-muotoinen puutarha on helppo jakaa alueiksi. Viisikulmaisen puutarhatalon käytön etuna on, että vain pieni osa puutarhasta tarvitaan ja loput ovat vapaasti saatavilla.

On monia ulkoisia tekijöitä, jotka vaikuttavat oman puutarhan hyvinvointiin. Henkilökohtainen kosketus puutarhassa luo myös “kodin tunteen”, mikä lisää hyvinvointia maksimiin.

Lisa-D_modern_800x800

xFabio-44-B_4K_new-windows_800x800.pagespeed.ic.CJxejcX2up