Mitä sinun tarvitsee tietää tiikkipuukalusteista

puutarhaideoita teak -huonekalut ulkoruokailutila

Teak on aarre puutarhassa

Tiikki on pitkään ollut yksi suosituimmista ulkokalusteiden materiaaleista. Syitä tähän ovat muun muassa matta kullan väri ja sen suuri kestävyys. Se sisältää myös kumia ja öljyä. Se on luonnostaan ​​vedenpitävä ja kestää myös mätänemistä ja hyönteisiä.

Se on varmasti sinun Tiikki puutarhakalusteet kestää monta vuotta.

Teak -puutarhakalusteet pysyvät ikuisesti

tiikki puutarhakalusteet sohva nojatuoli pöytäkoriste ulkona

  1. hinta

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät materiaalista paitsi suositun myös erittäin sopivan pitkäaikaiseen käyttöön. Jos liikut usein tai haluat vaihtaa koristeita, se ei ole paras vaihtoehto.

Teak -ruokailutila

tiikki puutarhakalusteet ruokapöytä ja tuolit

  1. kestävyyttä

Joillakin Aasian etelä- ja kaakkoisalueilla monet metsät on tuhottu tämän puun saamiseksi. Mutta näin ei ole aina. Ota selvää mistä käyttämäsi puu on peräisin. Pyydä asianmukaiset sertifikaatit varmistaaksesi, että olet ostanut kestävän materiaalin.

Terassilla

tiikki puutarhakalusteet terassi suunnitteluideoita oleskelualue

  1. Maalaustyöt ja säänkestävyys

Tässä on kolme päävaihtoehtoa: luonnollinen (ei maalattu), suljettu, haalistunut.

Hopean näköinen

Teak -tuoleista valmistetut ulkokalusteet

Jos tiikki altistuu ulkoisille olosuhteille, se muuttuu hopeavaloiseksi ajan myötä. Näin tapahtuu täällä olevien huonekalujen kanssa, ja se on erityisen havaittavissa käsinojissa. Ne ovat täysin harmaita vain muutaman kuukauden kuluttua. Voit myös ostaa puuta, joka on jo haalistunut. Etuna on, että varjostus ei muutu, joten voit yksinkertaisesti valita sopivat värit.

Teak -puutarhakalusteiden kullanruskea väri näyttää hyvältä

Perusta allashuone teak -huonekalut

Haluatko huonekalusi näyttävän kullanruskeilta? Tiivistys voi hidastaa sääprosessia. Mutta tiivisteet voivat myös kestää. Kysy siis myyjältä parasta hoitoa.

Teak -puutarhakalusteet uima -altaan äärellä

tiikki puutarhakalusteet uima -altaan äärellä

  1. Onko se öljyttävä vai ei?

Jotkut asiantuntijat suosittelevat tiikkikalusteiden öljyämistä värin säilyttämiseksi. Mutta se tuo mukanaan homeen riskin. Kun valitset öljykerroksen levittämisen, harkitse huonekalujen sijoittamista. Tiikkikalusteet sisätiloissa eivät yleensä vanhene.

Puu kestää säätä auringon säteiltä

tiikki puutarhakalusteet talon vieressä

Kuitenkin, jos ne asetetaan täyteen aurinkoon, puu kestää. Joten päätä etukäteen, mikä on sinulle tärkeää, välttäen homeen riskiä ja haluamaasi visuaalista vaikutusta. Kaikki öljytyypit eivät ole tasa -arvoisia, joten kysy myyjältä yksityiskohdat.

Harjaa huolellisesti

tiikkihuonekalut puutarhasuunnittelu koristelu tyynyt

  1. Siivota

Tiikkikalusteet on puhdistettava vähintään kerran vuodessa. Näin voit poistaa lian, pölyn ja tahrat. Tämän voit tehdä itse pesuaineella ja harjalla. Kysy myyjältä ne erityiset keinot, jotka sinun pitäisi valita huonekaluillesi. Ehkä joku kaataa punaviiniä tai salaattikastiketta huonekaluihin. Sitten sinun on käytettävä erityisiä keinoja tammen puhdistamiseen. Kaiken kaikkiaan tämän materiaalin kanssa on kuitenkin oltava varovainen, mutta se varmasti maksaa.

Rentoudu puutarhassa

      tiikkipuutarhakalusteet niittylaaksossa