Puutarhasuunnitteluideoita – Viileitä ja omaperäisiä ideoita puutarhan suunnitteluun

Puutarhasuunnitteluideat pensaat muotoilevat puutarhataidetta

Puutarhasuunnitteluideoita – alkuperäisiä ja hienoja ehdotuksia

Puutarha on osa taloa, joka tarvitsee yhtä paljon huomiota suunnitteluun kuin talosi tarvitsee sisustukseen. On monia tapoja näyttää oma tyylisi ulkona ulkona. Olipa puutarhasi pieni tai suuri, voit tehdä siitä kodikkaan ja tyylikkään lisäämällä sopivia lisävarusteita ja luomalla vilkkaita tiloja patsailla ja iloisilla kukkien väreillä.

Eksoottinen rentoutumisnurkkaus luonnossa – takapihallasi

Puutarhasuunnitteluideoita pensaiden muotoja eksoottisia

On myös lukuisia tyylejä, joita voit käyttää puutarhan sisustamiseen. Moderni tyyli ottaa käyttöön elementtejä modernista arkkitehtuurista – yksinkertaiset linjat, pienet koristeet, vihreät nurmikot ovat melko yleisiä, koska ne ovat puhtaita, vähän huoltoa vaativia eivätkä vaadi paljon vaivaa suunnittelussa.

Pieni, kompakti huvimaja lasiseinillä

puutarhan suunnitteluideat pensaat muotoilevat puulammikkoa

Mökkipuutarhat näyttävät siltä, ​​että niitä ei ole koskaan suunniteltu. Kasvit kasvavat siellä vapaasti haluamallaan tavalla, puutarha on rehevä, kaikki kasvaa hillittömästi. Siellä tämän villin kasvillisuuden välistä löydät pienen polun, joka johtaa sinut etuovelle. Yleensä siirtomaa -puutarha on erotettu naapuripuutarhoista aidalla, jotta siellä voidaan kasvattaa vihanneksia ja yrttejä.

Erilaisia ​​kasveja puutarhassa

puutarhan suunnitteluideoita pensaiden muotoja

Japanilaisessa puutarhassa on erittäin mielenkiintoisia muotoilumuotoja, kuten pieniä lampia, joissa on siltoja, kiviä, pensaita, kivilyhtyjä ja pienempiä kiviryhmiä ja saaria.

Espanjalaiset puutarhat ovat usein lammen tai vesikanavien ympärillä, hedelmäpuita ja tuoksuvia kasveja on järjestetty veden ympärille. Siellä näet myös pergolat, lehtimajat ja paviljongit. Siellä voit järjestää ulkoruokailutilan ja / tai perustaa rentoutumisalueen, jossa on aurinkotuoleja ja paju nojatuoleja.

Houkutteleva ja tyylikäs rakennuksen julkisivu – puutarhataidetta etupihalla

puutarhan suunnitteluideat pensaat muotoilevat etupihaa

Mutta sinun on tiedettävä etukäteen, kaikki vaatii hyvää suunnittelua, jos et päädy vihreään sokkeloon kauniin puutarhan sijasta. Puutarhan pitäisi olla täydellinen paikka paeta pitkän työpäivän jälkeen ja todella levätä vihreiden puiden ja tuoksuvien kukkien välissä.

Värikkäitä kukintoja ja tuoreita kukkia

puutarhan suunnitteluideat pensaat muotoilevat kukkia värikkäiksi

Pieni nurmikko takapihalla ja kaksi virkistysaluetta

puutarhan suunnitteluideat pensaat muotoilevat kukkia nojatuoli

Valtavat kukkaruukut kaunistavat puutarhaa

puutarhan suunnitteluideat pensaat muotoilevat kukkaruukun

Silmiinpistävä puu, jossa on punainen puulattia etupihalla

puutarhan suunnitteluideat pensaat muotoilevat ovea     Romanttiset puutarhavalot – pieni integroitu uima -allaspuutarhan suunnitteluideat pensaat muotoilevat uima -allasta

Satutalon ulkoasu – erilaisia ​​pensaita etupihalla

puutarhan suunnitteluideat pensaat muotoilevat pensas värikkäiksi