Suunnittelunäkökohdat aiheessa “Korotetun sängyn luominen”

Aihetta “korotetun sängyn luominen” käsitellään yleensä käytännön syistä. Modernin puutarhasuunnittelun edut ovat todellakin monia. Korotetut vuoteet helpottavat varhaista kylvämistä ja mahdollistavat hyvän sadon. Siellä käytetyt kasvit ovat vähemmän alttiita pakkaselle. Korotetussa sängyssä voit myös saavuttaa paremman maaperän laadun helpommin. Huollon helppous on myös tärkeää.

Puutarhasuunnittelussa, jossa on korotetut vuoteet, on kuitenkin myös tärkeä esteettinen tai suunnittelunäkökohta. Tähän keskitymme tässä artikkelissa.

Kun luot korotettua sänkyä, mieti mielenkiintoisia värejä ja hahmoja

tiilikehykset ja mielenkiintoiset hahmot

Materiaalit runkorakenteeseen aiheeseen “korotetun sängyn luominen”

Katsotaanpa tärkeimpiä materiaaleja, joita sinulla on käytettäessä korotettua sänkyä. Puu ja kivi ovat edelleen suosituimpia. Minimalististen ja ultramodernien puutarhakonseptien myötä monet valitsevat myös metallia.

Ruostumaton teräs on suosituin sen houkuttelevan ulkonäön ja helpon hoidon vuoksi. Muita vaihtoehtoja ovat äskettäin modernit kookosmatot ja muovi. Katsotaanpa nyt tarkemmin yksittäisiä vaihtoehtoja!

Jopa yksinkertaisin korotettu sänky voidaan korostaa oikeilla väreillä ja materiaaleilla

puu suuri väri kirkas aksentti

Luo puinen parvisänky

Rakenteelliselta kannalta puiset korotetut sängyt ovat ehkä yksinkertaisin ratkaisu. Tämä materiaali on valittu matalarakenteisiin. Voit käyttää sitä myös korkeampien vuoteiden rakentamiseen. Suunnittelun kannalta käsittelyyn on useita eri vaihtoehtoja. Karkea puu näyttää maalaismaiselta. Voit saavuttaa Provencen ulkonäön pestyjen valkoisten maalien avulla. Tämä pätee ympäristötyyliin. On myös tärkeä ulkonäön kannalta puulaji. Valinta suosituimpien, kuten mänty tai lehtikuusi, välillä on myös suunnittelun kannalta ratkaisevaa. Luonnollinen puutarha voisi myös hyötyä tästä suuresti.

Korotettu sänky voi tehdä takapihasta erittäin kodikkaan

kivi korotetut vuoteet etupihalla

Kivi korotetun sängyn materiaalina

Stone tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja korotettujen sänkyjen luomiseen. Kehystysseinät voidaan luoda luonnollisista, hiekkakivistä, tiilistä tai jopa laatoista. Suunnittelun suhteen sinulla on myös laaja valikoima tämän materiaalin kanssa. Laatat näyttävät Välimereltä, kun taas tiilet ovat melko perinteisiä ja myös maaseudun. Luonnonkivi sopii ympäristötyyliin ja samalla moniin minimalistisiin, moderneihin konsepteihin.

Jos tavoittelet neutraalia ja vaihdettavaa varianttia, hiekkakivi olisi täydellinen.

Kaikki kivimuunnelmat näyttävät tasokkailta ja tyylikkäiltä.

Yksinkertaisista materiaaleista valmistetut korotetut sängyt voivat myös näyttää tyylikkäiltä

metalli- ja puusängyt

Korotetut sängyt metallista tai muovista

Metalliset ja muoviset korotetut vuoteet ovat moderni ja edullinen valinta. Tämän vuoksi niitä pidetään usein parempina. Muovi ei kuitenkaan ole kovin ympäristöystävällistä. Tyyliltään tällaiset korotetut vuoteet ovat neutraaleja, mutta ne eivät näytä erityisen tasokkailta. Luovalla ja tyylikkäällä värillisellä suunnittelulla voit ainakin nostaa sen korkeammalle tasolle. Kookosmatot ovat yksinkertainen ja erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto. Niillä voi olla neutraali vaikutus tai tuo eksoottinen huomautus puutarhaan.

Nostetun sängyn avulla voit hyödyntää optimaalisesti puutarhan kulmia

mielenkiintoinen muoto korotettu sänky

Erilaisten materiaalien ja asettelujen yhdistelmät

Moderni puutarhasuunnittelu voi hyötyä suuresti eri materiaalien ja mielenkiintoisten pohjaratkaisujen yhdistelmästä. Metalli ja puu tarjoavat sujuvan ja harmonisen siirtymisen perinteisen ja modernin välillä. Geometriset pohjapiirrokset tekevät puutarhasuunnittelusta erittäin modernin materiaalista riippumatta.

Korotetut vuoteet voivat vastata sisätilojen tunnelmaa

puiset sängyt

Korotetut vuoteet asuintilan jatkeena

Suurin huolenaihe modernissa puutarhasuunnittelussa on asuintilan laajentaminen. Tämän artikkelin lopussa haluamme siksi esitellä aiheen “korotettujen vuoteiden luominen” tässä yhteydessä. Tämäntyyppinen puutarhasuunnittelu sopii erittäin hyvin moderniin elämäntapaan. Puhtaat linjat ja saumaton ulkonäkö ovat erittäin hyödyllisiä siinä. Suunnittelemalla korotettuja sänkyjä vastaavalla tavalla annat niiden vastata sisätiloja. Tällainen puutarhan suunnittelu lisää mukavuutta ja viihtyisyyttä ulkoalueella. Korotetut vuoteet näyttävät myös eräänlaisena asuintilan laajennuksena.

Täällä on yhdistelmä koristeellisia korotettuja vuoteita ja penkki

korotettu sängyn istuin

Tämä tulee vieläkin selvemmäksi, jos käytät osittain kukkivia kasveja koristeellisina korotetuissa sängyissä. Jotain sellaista tapahtuu yhä useammin. Ei ole harvinaista yhdistää koristekasvien ja vihannesten käyttöä korotetuissa vuoteissa. On monia vaihtoehtoja, jotka saavuttavat sekä käytännöllisen käytön että hyvän esteettisen vaikutuksen.

Oleskelutilan laajentaminen korotetuilla vuoteilla sisältää siis monikäyttöisen käytön. Kehyksiä voidaan käyttää moneen tarkoitukseen. Hyvin usein valittu vaihtoehto on yhdistää korotettu sänky penkkiin. Muita ideoita ovat kaavoitus, yksityisyyden suoja, mielenkiintoisten kulmien luominen, näkökulmat jne..

Pidä monipuolinen materiaalivalikoima ja siihen liittyvä suunnittelukieli suurina mahdollisuuksina. Käytä sitä tietoisesti, mutta muista tuoda esiin oma yksilöllisyytesi. Koska juuri tämä on korotettujen sänkyjen suuri etu nykyaikaisissa asumis- ja puutarhakonsepteissa. Käytä tätä täydelliseen hyvinvoinnin tunteeseen omassa kodissasi ulkoilmassa.

Ja näin voit luoda korotetun sängyn askel askeleelta:

yrttitarha korotetussa sängyssä

korotetut sängyt puusta

korotetut sängyn vihannekset

puu ja vihreä

mielenkiintoinen kivimuoto

modernit yksinkertaiset korotetut vuoteet

luonnonkivi kevyt ja neutraali

punainen muuri kivestä korotetuista vuoteista

yksinkertaiset ekologisesti korotetut vuoteet

ympäristö tyyliin korotetut sängyt

valkoista kiveä korotetut sängyt

penkin korotettu sängyn jatke

korotettu sängyn jatke istuinalueelle

korotettu sänky ja penkki