Täydellinen maaperä – unelma puutarhurille

täydellinen maaperätyö kädet istuttamalla hedelmiä

Täydellinen maaperä – avain terveisiin kasveihin ja hedelmälliseen puutarhaan

Taitavilla puutarhureilla on likainen pieni salaisuus, ja he tietävät, että maaperä on avain terveisiin kasveihin ja hedelmälliseen puutarhaan. Mutta hyvän maaperän lisäksi tarvitaan myös kovaa, säännöllistä työtä.

Täydellinen maaperä tarjoaa kasveille tasapainoisen sekoituksen vettä, ilmaa ja ravinteita. Erinomainen savi koostuu humusrikkaasta savesta, hiekasta ja savesta tasapainossa. Monet puutarhurit välttävät kuitenkin oikean kaavan hedelmälliselle maaperälle, ja jopa niiden, jotka aloittivat hyvällä maaperällä, tulisi jatkuvasti opettaa maaperää pysymään sellaisena, koska se on elossa ja muuttuu ajan ja sään mukaan.

Täydellinen maaperä – tasapainoinen sekoitus vettä, ilmaa ja ravinteita

täydellinen maaperä humus ruoho hedelmällinen

 Tässä muutamia tärkeimpiä vinkkejä:

Lannoita maaperää, älä kasveja yksin, ja tee se joka kausi aina uudelleenistutettaessa. On tärkeää, että käytät orgaanisia lannoitteita. Jos maaperä on liian märkää tai kuivaa, se ei sovellu viljelyyn. Älä mene istutuspaikkaan, muuten maaperä muuttuu liian tiheäksi ja hyödylliset ravintoaineet, vesi ja ilma eivät pääse kasveihin. Ole varovainen kyntäessäsi, liika on haitallista maaperälle.

Puutarhanhoito vaatii kärsivällisyyttä

täydellinen mullatyö käsittää hedelmiä

Älä pelkää työtä

täydellinen maaperätyö erittäin tarkka

Niitämme mitä kylvämme

täydellinen maanviljelytraktori hedelmällinen

Grafiikka täydellisestä maasta

maaperän ainesosien rakennekaavio