8 egyszerűbb módszer a baba arcszínének és ragyogásának javítására

Szeretné megváltoztatni a baba arcszínét? Valószínűleg érdemes kicsit felhangosítani, anélkül, hogy károsítaná puha bőrüket. Vagy talán néhány tipp a baba igazságosságához? Egy új anya mindig készen áll arra, hogy kipróbáljon valamit a baba érdekében. Bár ez izgalmas lehet, de biztosan biztonságos is. Gondosan összeállítottunk néhány biztonságos és enyhe tonizálást a baba bőrére, anélkül, hogy bármilyen irritációt okoznánk. A baba bőre nagyon érzékeny és hajlamos a fertőzésekre. De leszűkítettünk néhány olyan módszert, amellyel a legjobban elvégezhetők olyan dolgok, amelyek biztosan segítenek a baba szép bőrének elérésében.

Egyszerűbb módszerek a baba arcszínének és ragyogásának javítására

A legjobb tippek a baba bőrének ragyogásához:

Íme 8 legjobb tippünk és otthoni jogorvoslatunk a babák tisztességes bőrének eléréséhez, az alábbiak szerint.

1. Háztartási paszták vagy Ubtan:

Ismert, hogy a tej, a grammliszt és a kurkuma tonizáló hatású. A kurkuma a tisztesség természetes összetevője, a nyers tej pedig természetes tisztítószer. Ez természetesen javítja a bőrét.

Hogyan készítsük el a csomagot-

  1. Vegyünk langyos tejet, gramm lisztet (besan), kurkuma (haldi), 1 teáskanál.
  2. Keverjük össze, hogy finom pépet kapjunk.
  3. Vigye fel és gyengéden masszírozza az egész testet.

Hagyja száradni 10 percig, és mossa le hideg vízzel.

2. Gyümölcslé:

Ez az étel a szép bőrű babák számára, amelyek természetfeletti mantrát készítenek a 3 hónaposnál idősebb csecsemők számára.

Íme, mi segít-

Etesse gyermekét a szőlőlé jóságával, amely javítja az epidermisz textúráját. Az olyan gyümölcsök, mint az alma és a narancs, kiválóak a baba bőrének egészségének belülről történő civilizálásához.

Ne feledje, hogy ez a három hónaposnál idősebb csecsemőkre vonatkozik. Kezdetben nincs jobb étel, mint az anyatej.

3. Forró olaj masszázs:

A forró masszázsolaj nemcsak nyugtató, hanem revitalizáló is. Ez nagyon ajánlott a baba növekedésének bármely időszakában. A baba imádni fogja a kényeztetést!

Hogyan kell csinálni?

  1. Masszírozza a forró olajat (enyhén forró) a baba testére.
  2. Enyhén nyomja meg és masszírozza tovább a kezeket, térdeket és bokákat.

A forró olajos masszázs növeli a baba érzékeny bőrének nedvességtartalmát, és biztosítja az illóolajok megfelelő megőrzését és megtartását a bőrben. A rendszeres forró olajos masszázs biztosítja a ragyogó és friss bőrt. Miközben ezt teszi, ne felejtse el megfigyelni a babáját. Nézze meg alaposan élvezze a folyamatot.

hogyan lehet szép baba

4. Szappan nélkül:

A szappanról ismert, hogy kihámozza és kiszárítja a baba érzékeny bőrét. A tej és a rózsavíz kombinációja ideális a baba számára. A szappan alternatívájaként kipróbálhatja a glicerin baba rudakat és a tejszínben gazdag kisgyermek mosószert is.

5. Testcsomagok:

Tehát tudod, milyen érzékeny a baba bőre. Kényeztesse bőrét hetente egyszer egy enyhe testpakolással, amely hatékonyan gazdagítja a babát, gazdag fényű és nyugodt bőrtónussal örökre.

Hogyan készítsük el az arcpakolást?

  1. Készítsen pasztát szantálfából, kurkuma, sáfrány és tej
  2. Vigye fel alaposan a baba testére.
  3. Hagyja száradni 10 percig.

Látni fogja, hogyan változik a baba bőrtónusa, és hogyan küzd aktívan a bőrfertőzések ellen.

6. Enyhe napozás:

A megfelelő mennyiségű napfény fontos gyermeke számára a D -vitamin építésében. Ne feledje, hogy ne tegye ki őt túlzott napsugárzásnak, különben gyermeke lebarnul. Vegyen részt napfürdőben, majd langyos testmosást. Ez egy jó bőrre van beállítva!

hogyan lehet a baba bőrét természetes módon tisztességessé tenni

7. A legjobb fürdési hőmérséklet:

Ne feledje, soha ne tegye ki a baba bőrét rendkívül forró vagy hideg víznek. Hatással vannak a bőrükre. A szárazság meggyőzheti a baba bőrének tompaságát és sötétségét. Ezért fontos, hogy pihentető langyos vízzel mossuk őket. A korlátlan vízmelegítés kisimítja az életet a baba törékeny bőréből. Ne felejtse el csak langyos vizet használni az arcukhoz.

8. Sap nedvesség, hogy a baba bőre természetesen tisztességes legyen:

  • A nedvesség mindannyiunk számára szükséges a bőrben. A rendkívül száraz bőr irritáló és viszketést okozhat, így a baba rendkívül irritált.
  • Feltétlenül fektessen be olyan jó minőségű hidratáló krémekbe, amelyek a baba bőrének a legjobbak, és amelyek enyhe összetevői visszahozzák az elveszett tápanyagokat, ezáltal megőrzik bőrük frissességét.

A baba érzékeny bőre nagy figyelmet és törődést érdemel. Ezek a csecsemő szép bőr tippek most mindig biztonságosak, ezért csak a legjobbat válassza, és vigyázzon az irritáció tüneteire vagy vörös foltokra a bőrön a termékek használata során.