15 bizalmas Rangoli -terv a győzelemhez egy 2021 -es versenyen

A tervezés és a kreativitás nem ismer határokat, de ennek ellenére világos elképzeléssel és fantáziával kell rendelkeznie ahhoz, hogy kreativitását szemet gyönyörködtetővé és csábítóvá tegye. Minden indiai háztartás szereti, ha háza előtt van egy Rangoli dizájn, és manapság az emberek a világ minden tájáról különféle vonzó Rangolist terveznek házuk elé, hogy az egész hangulat hozzájáruljon az öröm tükrözéséhez a Rangoli -ban használt színeken keresztül.

Rangoli Designs for Competition

Gyönyörű Rangoli minták kreatívnak tűnő versenyre:

1. Az üdvözlő design:

rangoli tervez a versenyre

Ezt a kialakítást szinte minden háztartás használja egész évben, függetlenül attól, hogy van -e fesztivál vagy sem. Az „Üdvözöljük” írás azt a melegséget tükrözi, amellyel a házigazdák fogadják vendégeiket. Az élénk színekkel díszített nyugodt virágos kivitel felgyorsítja a Rangoli szépségét. Az „Üdvözöljük” szót különböző színekkel írhatjuk, majd a betűket fehérrel körvonalazzuk.

2. A Ganesh Design:

Ganesh Rangoli Designs

Lord Ganeshről azt mondják, hogy ő a „kezdetek” ura, és sok háztartásban szeretik, ha az Úr a Rangoliban van, és ez jelzi a boldogság kezdetét. Ganesh rajzolható egy papír használatával, amelyet a Ganesh tervezésébe vágnak. Ezt követően Rangoli port szórunk a papírra, és elkészítjük a tervezést. A Ganesh környékén különféle tervezéseket is lehet végezni, hogy a Rangoli lebilincselőbb legyen.

3. A Kathakali Dancer fejfedő kialakítása:

Kathakali táncos fejfedő tervezés

A Kathakali Dancer fejfedő egyedi, mégis egyszerű. Rangoli por és virágok felhasználásával tervezték. A zöld az alapszín, és a design a Kathakali táncosok által használt fejfedőkön alapul. A dizájn teljesen lenyűgöző, még akkor is, ha szabadkézzel történik.

4. A fuvola Rangoli Design:

Furulya Rangoli Design

Ez a Rangoli dizájn az egyszerűséget, de a kifinomultságot tükrözi. A külső részén kiemelkedő virágszirmok találhatók, amelyek elsősorban rangoli porral készülnek, a belső fuvola pedig sárga Rangoli porral. Ez a kombináció kontrasztot kölcsönöz, és lehetővé teszi, hogy a Rangoli mélyen és gyönyörűen nézzen ki. Különböző indiai háztartások Janmashtami napján különböző műfajokat használnak ebből a fuvolából.

5. A madár tervezése:

Madár tervezés

Ez a Rangoli dizájn elképesztően nyugodt, és bármilyen ünnepségre alkalmas, vagy akár egész évben is használható. A jól megtervezett Rangoli alapszíne kék, amely tükrözi a büszkeséget és a nyugalmat. A szemek és a csőrök is kifogástalan kialakításúak, és a külső részek kivitelezése is lenyűgöző.

6. A halak kialakítása:

Hal Design

A Fish Design a legnagyobb tökéletességgel készült. Mindegyik hal különböző színekből áll, így a Rangoli színesnek és gyönyörűnek tűnik. Ez a kialakítás nagyon egyedi és vonzó a szem számára. A Rangoli színekkel vagy virágokkal készíthető, és mindkettő nagyon jól illeszkedik a koncepcióhoz.

7. Az Idol Ganesh Design:

Idol Ganesh Design

Amint korábban említettük, Lord Ganesh a boldogság kezdetét jelenti, és így az emberek szeretik, ha ilyen Rangoli terveket készítenek az ajtóik előtt. Az ilyen típusú tervezés során gyönyörű virágokat készítenek, és számos más mintát is használnak, így a Rangoli központja az elsődleges. A Rangoli befejezése után egy kicsi Ganesh -bálvány kerül a középpontba, amely segít egyfajta 3D -effektust adni a gyönyörűen létrehozott Rangoli -dizájnnak.

8. A Kathakali Face Design:

Kathakali arctervezés

Ez a dizájn pusztán egy Kathakali táncos arcát ábrázolja. Az elsődleges hangsúly az arcon van, és számos egyedi mintát rajzolnak az arcon kívül virágok segítségével. A diyákat úgy helyezik el, hogy fokozzák a dizájn szépségét és nyugodtságát, és az arc, mint általában, zöld marad. Rózsaszirmok is használhatók annak érdekében, hogy különleges érintést biztosítsanak a Rangoli -nak.

9. A rózsa design:

Rózsa Design

Ez a kialakítás kizárólag egyetlen virágon alapul. A rózsa mindenki kedvenc virága, ezért ezt a Rangolit mindenki imádni fogja. Ez egy vagy két rózsa rajzolását jelenti, amelyek tele vannak piros vagy rózsaszín színnel, míg a szirmok zölddel. Ez a kialakítás teljesen lenyűgözőnek tűnik, ha árnyalatokat adnak a virág és a szirmok színének.

10. A félkörös Rangoli:

Félkör Rangoli

Ebben a műfajban a design félkörökből áll, virágok helyett. Kétségtelen, hogy ez egy nagyon egyedi kialakítás, a belső tervek tökéletesen készülnek. A belül meghúzott vonalaknak vékonynak és állandónak kell lenniük, hogy az egész Rangoli ragyogó fényt kapjon. A Rangoli festhető, ha az illető hosszú ideig meg akarja őrizni.

11. Az „Aum” dizájn:

Aum Design

Az „Aum” -ot mindig szent szónak tekintették, és semmi sem jobb annál, mint amilyen egy Rangoli -dizájn esetében. A tervezés egyszerű vagy nehéz lehet, a személy igényei szerint. Azonban minél egyszerűbb és virágosabb a dizájn, annál csábítóbbnak fog kinézni. Ez a Rangoli teljesen virágos lehet, és a sárga és narancssárga virágok kombinációja dicséretes lesz. Diyák vagy kis gyertyák is használhatók a rangoli szépségének növelésére.

12. Kalash Rangoli:

Kalash Rangoli

A Kalash design mint Rangoli csodákat fog tenni. Négy Kalash -t kell tervezni, valamint kis kókuszfákat, amelyek összekötik az egész koncepciót. A Kalash különböző és élénk Rangoli színekkel díszített, míg a kókuszlevelek természetes zöld színüket kapják. A mintákat fehér színnel kell szegélyezni, ami kontrasztot és elevenséget kölcsönöz a dizájnnak.

13. A Swastik Rangoli:

Svastik Rangoli

A Swastik Rangoli szintén nagyon nyugodt, mint az „Aum” Rangoli. A vörös színt használják a Swastik rajzolásához, és különböző mintákat rajzolnak a külső oldalra, hogy az egész Rangoli mélynek és nehéznek tűnjön.

14. Az arcok Rangoli:

Arcok Rangolival

Ez a Rangoli dizájn két indiai arcból áll, egy férfiból és egy nőből. Az arcokat tökéletesen rajzolták és fehér színnel díszítették. A férfi arca színe a kék, a hölgy arcszínéhez pedig a sárga és a narancssárga.

15. A páva kialakítása:

Páva Design

Ez a kialakítás egyedi és példaértékű, pávatollal tervezett páva. A páva gyönyörű szárnyakkal rajzolt, míg a főtoll tökéletes csíkokat tartalmaz a határokon.